Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 3-a oara e norocoasa?

din 8 aug 2008 18:08 de fleurdelys

daca te-a refuzat deja de trei ori de ce vrei sa mai incerci....sau esti cumva genul de barbat care nu accepta un refuz si asta te ambitioneaza sa mai incerci, iar daca ea va ceda va fi un fel de trofeu de care te vei bucura cateva zile si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 18:03 de sgc

este un punct de vedere destul de pertinent. eu una nu puteam sa risc nicicum in cazul respectiv, pentru ca in plus, repet, era vorba, chiar de-o ruda prin alianta( adica ai mei erau nashii lor, iar ei..), dar, chiar si-asa, m-am ales cu blestemele.

Re: Re:

din 8 aug 2008 17:57 de sgc

ph5 este aproape de normal. ideal as spune. ph-uuul?!? n-are cum sa dea 500euro pe 50 ml parfum. cel din extract de caviar bate-n jumatate din suma aceea, in duty free.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 17:56 de stefanoski

Depinde de la caz la caz. Eu unul, nu as risca o prietenie stransa, in incercarea de a avansa spre o relatie...chiar daca, exista atractie ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 17:39 de stefanoski

Helooooo !! Degeaba e parfumul de firma daca nu vi se potriveste. Si nu trebuie sa reprezinte personalitatea... Poti sa dai si 500 euro 50 ml de parfum daca in combinatie cu ph-ul pielii tale nu lasa un miros placut...

Re: Re: new day, new story

din 8 aug 2008 17:30 de stefanoski

Nu stiu daca e realitate sau vis, dar simtindu-i parfumul ajung pe o alta lume. O lume minunata, in care problemele dispar, iar noi facem abstractie restul... Puterea mintii imi da aripi sa zbor, ma face sa plutesc gandindu-ma la o clipa. La acea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port

din 8 aug 2008 16:16 de crisrazvi

Well, ideea e sa nu o saruti MULT, la inceput. Eventual o si saruti, dar stii, ce e mult strica. Fetelor le place sa fie "Fierte" ;), dar pana la urma tot baiatul trebuie sa ia initiativa si sa o ghideze. Chiar daca nu i se spune si are nevoie, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu

din 8 aug 2008 16:00 de Joy

Am si eu cateva intrebari pt tine, se poate? :rolleyes: So: La punctul 1: Ce te faci daca nu vine ea sa te sarute (banuiesc, aici intentionezi sa aplici tactica cu ''fierbe-o'' :-` app, copilele de 14 ani nu prea prind anumite subtilitati) La ...

Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 15:55 de sgc

da. nu stiu daca naspa exprima pe deplin ce-ar trebui spus. urat de tot.

Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 15:53 de sgc

probabil c-o fi beneficiat de ajutorul meu in multe alte privinte, ani la rand. in probleme destul de importante. in plus, sunt cel putin vreo patru subiecte, daca nu chiar mai multe deschise pe aceasta tema. am raspuns acolo detaliat, si cum ...

Re: need of information

din 8 aug 2008 15:37 de baby

pai daca te-ai curatat ft bine cum zici tu.......ce vroiai sa mai ramana pe mana? Sf Duh????:huh: :,:-*

Re: Re: alta intrebare

din 8 aug 2008 15:37 de ladybug

ms...m-ai linistit...aveam informatii in privinta asta..insa in practica e mai nashpa (sunt virgina si d acolo e paranoia :) )

Re: alta intrebare

din 8 aug 2008 15:32 de Trexv

Daca te-ai spalat bine pe maini si dupa te-ai atins poti fi linistita ca nu ramai insarcinata :ok:

Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarcina?

din 8 aug 2008 15:29 de lb

eu si prietenul meu ne-am masturbat reciproc fara a ne atinge decat cu mana in zona genitala...dupa aceea mi-a ramas din greseala putina sperma p mana...credeti k exista vreun risc daca m-am curatat dupa aceea f bine, dar mai tz m-am atins p ...

alta intrebare

din 8 aug 2008 15:24 de ladybug

sunt oarecum intr-o sit asemanatoare...eu si prietenul meu ne-am masturbat reciproc fara a ne atinge decat cu mana in zona genitala...dupa aceea mi-a ramas din greseala putina sperma p mana...credeti k exista vreun risc daca m-am curatat dupa aceea f ...

Re: Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 8 aug 2008 15:14 de Laurentiu

pai de asta am zis ... nu trebuie sa minta continu ... doar la faza cu " ai mai avut " ... acolo se cramponeaza ea :) si nu cred ca daca o cunoaste mai bine si afla ca nu a avut prieten o sa fie foarte schimbat :) din contra ... e mandru ca e primul ...

din 8 aug 2008 13:31 de Blitzkrieg

Din ghidul "Cum să-ţi dea o femeie papucii" amintim

din 8 aug 2008 13:23 de baby

cu punctele 2,3,6,7 m-ai lasat masca:` foarte...inteligent:. 2. nu o mai suna 2 zile ca in a 3a deja isi gaseste altu mai interesant:` 3. nu ii spune ca o placi.....stai si te uiti cu privire de vitzel.......si astepti sa iti spuna ea:` 6. ...

Re: Re: Re: Legile dragostei

din 8 aug 2008 13:20 de crisrazvi

Omg, e cea mai negativista lista de falsitati pe care am citit-o vreodata :(( Ce om trist a scris aberatiile astea? Imi pare rau pentru el...si pentru cei pe care i-a prostit. Uite asa, ca n-am ce face la job :D : 1. O gramada de oameni ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 8 aug 2008 12:53 de stefanadrian

ceea ce pot sà-ti spun din experienta personalà e cà dacà faci pasul àsta ai sà plìngi mult de tot dupà...bàietii o fac din nevoie fiziologicà nu pt.cà te iubesc.pt.informativà bàietii au nivelul de testosterol 20 de ori mai mare ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1819 din 3732
«   1 ... 1816   1817   1818   1819   1820   1821   1822 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare