Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 3-a oara e norocoasa? din 8 aug 2008 18:08 de fleurdelys
daca te-a refuzat deja de trei ori de ce vrei sa mai incerci....sau esti cumva genul de barbat care nu accepta un refuz si asta te ambitioneaza sa mai incerci, iar daca ea va ceda va fi un fel de trofeu de care te vei bucura cateva zile si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 8 aug 2008 18:03 de sgc
este un punct de vedere destul de pertinent. eu una nu puteam sa risc nicicum in cazul respectiv, pentru ca in plus, repet, era vorba, chiar de-o ruda prin alianta( adica ai mei erau nashii lor, iar ei..), dar, chiar si-asa, m-am ales cu blestemele.
Re: Re: din 8 aug 2008 17:57 de sgc
ph5 este aproape de normal. ideal as spune. ph-uuul?!? n-are cum sa dea 500euro pe 50 ml parfum. cel din extract de caviar bate-n jumatate din suma aceea, in duty free.
Re: Re: Re: Re: Re: din 8 aug 2008 17:56 de stefanoski
Depinde de la caz la caz. Eu unul, nu as risca o prietenie stransa, in incercarea de a avansa spre o relatie...chiar daca, exista atractie ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 8 aug 2008 17:39 de stefanoski
Helooooo !! Degeaba e parfumul de firma daca nu vi se potriveste. Si nu trebuie sa reprezinte personalitatea...
Poti sa dai si 500 euro 50 ml de parfum daca in combinatie cu ph-ul pielii tale nu lasa un miros placut...
Re: Re: new day, new story din 8 aug 2008 17:30 de stefanoski
Nu stiu daca e realitate sau vis, dar simtindu-i parfumul ajung pe o alta lume. O lume minunata, in care problemele dispar, iar noi facem abstractie restul...
Puterea mintii imi da aripi sa zbor, ma face sa plutesc gandindu-ma la o clipa. La acea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port din 8 aug 2008 16:16 de crisrazvi
Well, ideea e sa nu o saruti MULT, la inceput. Eventual o si saruti, dar stii, ce e mult strica. Fetelor le place sa fie "Fierte" ;), dar pana la urma tot baiatul trebuie sa ia initiativa si sa o ghideze.
Chiar daca nu i se spune si are nevoie, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu din 8 aug 2008 16:00 de Joy
Am si eu cateva intrebari pt tine, se poate? :rolleyes:
So:
La punctul 1: Ce te faci daca nu vine ea sa te sarute (banuiesc, aici intentionezi sa aplici tactica cu ''fierbe-o'' :-` app, copilele de 14 ani nu prea prind anumite subtilitati)
La ...
Re: Re: Re: Re: din 8 aug 2008 15:55 de sgc
da. nu stiu daca naspa exprima pe deplin ce-ar trebui spus. urat de tot.
Re: Re: Re: Re: din 8 aug 2008 15:53 de sgc
probabil c-o fi beneficiat de ajutorul meu in multe alte privinte, ani la rand. in probleme destul de importante. in plus, sunt cel putin vreo patru subiecte, daca nu chiar mai multe deschise pe aceasta tema. am raspuns acolo detaliat, si cum ...
Re: need of information din 8 aug 2008 15:37 de baby
pai daca te-ai curatat ft bine cum zici tu.......ce vroiai sa mai ramana pe mana? Sf Duh????:huh:
:,:-*
Re: Re: alta intrebare din 8 aug 2008 15:37 de ladybug
ms...m-ai linistit...aveam informatii in privinta asta..insa in practica e mai nashpa (sunt virgina si d acolo e paranoia :) )
Re: alta intrebare din 8 aug 2008 15:32 de Trexv
Daca te-ai spalat bine pe maini si dupa te-ai atins poti fi linistita ca nu ramai insarcinata :ok:
Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarcina? din 8 aug 2008 15:29 de lb
eu si prietenul meu ne-am masturbat reciproc fara a ne atinge decat cu mana in zona genitala...dupa aceea mi-a ramas din greseala putina sperma p mana...credeti k exista vreun risc daca m-am curatat dupa aceea f bine, dar mai tz m-am atins p ...
alta intrebare din 8 aug 2008 15:24 de ladybug
sunt oarecum intr-o sit asemanatoare...eu si prietenul meu ne-am masturbat reciproc fara a ne atinge decat cu mana in zona genitala...dupa aceea mi-a ramas din greseala putina sperma p mana...credeti k exista vreun risc daca m-am curatat dupa aceea f ...
Re: Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 8 aug 2008 15:14 de Laurentiu
pai de asta am zis ... nu trebuie sa minta continu ... doar la faza cu " ai mai avut " ... acolo se cramponeaza ea :) si nu cred ca daca o cunoaste mai bine si afla ca nu a avut prieten o sa fie foarte schimbat :) din contra ... e mandru ca e primul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu din 8 aug 2008 13:31 de Blitzkrieg
Din ghidul "Cum să-ţi dea o femeie papucii" amintim
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu din 8 aug 2008 13:23 de baby
cu punctele 2,3,6,7 m-ai lasat masca:`
foarte...inteligent:.
2. nu o mai suna 2 zile ca in a 3a deja isi gaseste altu mai interesant:`
3. nu ii spune ca o placi.....stai si te uiti cu privire de vitzel.......si astepti sa iti spuna ea:`
6. ...
Re: Re: Re: Legile dragostei din 8 aug 2008 13:20 de crisrazvi
Omg, e cea mai negativista lista de falsitati pe care am citit-o vreodata :((
Ce om trist a scris aberatiile astea? Imi pare rau pentru el...si pentru cei pe care i-a prostit.
Uite asa, ca n-am ce face la job :D :
1. O gramada de oameni ...
Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex. din 8 aug 2008 12:53 de stefanadrian
ceea ce pot sà-ti spun din experienta personalà e cà dacà faci pasul àsta ai sà plìngi mult de tot dupà...bàietii o fac din nevoie fiziologicà nu pt.cà te iubesc.pt.informativà bàietii au nivelul de testosterol 20 de ori mai mare ...
Pagina 1819 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||