Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu fata din 8 aug 2008 12:46 de crisrazvi
Aucholeu....tipa asta te paraseste rapid...eu cred ca e foarte tanara de a rezistat atat....
Ok, pas cu pas:
1. NU o mai saruta asa mult...ca o plictisesti...las-o si pe ea sa te sarute.
2. Nu o mai suna 2 zile. Uite asa, pentru ca esti ...
Re: Re: Re: Re: A 3-a oara e norocoasa? din 8 aug 2008 12:41 de ionutz_ionut
ar fi o varianta >:)>:) :D acu sa vedem cum evolueaza lucrurile ... ca nu fac planul ca tziganul :)) si sa ma innec la malul marii :))))=)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poziti din 8 aug 2008 11:39 de Blitzkrieg
O femeie tratată cu dragoste niciodată nu îmbătrâneşte.:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii se din 8 aug 2008 11:35 de vera_mary88
uhu mersi de compliment :p daca eram batrana eram capra ???:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexual din 8 aug 2008 11:34 de Blitzkrieg
Pai pe la spate=capră+ faptul că eşti fată tânără, frumoasă şi sexy=căprioară
:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexuale pr din 8 aug 2008 11:31 de vera_mary88
ce caprioara??? :lol: asta iese daca le combini sau ce?? :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu fata din 8 aug 2008 11:22 de vera_mary88
adolescentii din ziua de azi mereu se grabesc...mai lasati filmele deocheate deoparte si puneti mana pe carte ):(
ia-o incet mai ca aveti timp. inca la varsta asta habar nu aveti pe ce lume traiti..ma scuzi daca am fost prea dura :rolleyes::devil:
Re: Re: Re: Re: de ce se sterg unele subiecte de p din 8 aug 2008 11:22 de Blitzkrieg
Întreab-o pe Exotic. :cat:
Nu pe mine.
Re: Re: Re: de ce se sterg unele subiecte de pe ac din 8 aug 2008 11:19 de Trexv
Ce are "Seductia" cu un topic in care se discuta daca "Poti fi insarcinata chiar daca ti-a venit menstruatia" :blink:
Re: de ce se sterg unele subiecte de pe acest foru din 8 aug 2008 11:14 de Blitzkrieg
Probabil ţi s-a mutat subiectul în altă secţiune.
Re: Re: Re: A 3-a oara e norocoasa? din 8 aug 2008 11:10 de vera_mary88
ignoro poate se da ea la tine mai ales daca e orgolioasa :,
De ce se sterg unele subiecte de pe acest forum? din 8 aug 2008 10:54 de vera_mary88
am si eu o intrebare acu 3- 4 zile am pus si eu un topic nou "poti ramane insarcinata daca ai menstruatie" la general si azi ma trezesc ca nu mai e de ce nu stiu.:wacko: aici fiecare scoate si pune subiectele cum are chef ce fel de forum e asta? ...
Re: Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista s din 8 aug 2008 10:32 de ZigZag
:lol: Asta da chestie .. Stitzi ca era emisiunea aia : Copii spun lucruri traznite , acu cre ca s`a mutat pe forum :D Copii spun si fac lucruri traznite ! :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Alunita pe penis din 8 aug 2008 09:59 de Onu Nebunu
Si io am 14 :)) serios .. daca nu ma crezi poti sa mi le numeri .. si am 4 mari de tot :D si 10 mai micutze ;))
Re: Re: prietenie foarte buna vs relatie din 8 aug 2008 02:04 de ExoticDream
Parerea mea este ca pot exista prietenii si doar atat intre persoane de sex opus, INSA eu nu am reusit sa intalnesc baieti care sa nu doreasca sa depasesca granita aceea la un moment dat, cu toate ca in cele mai multe cazuri nu am facut nimic care sa ...
Re: Re: Re: Masturbare + dimensiune penis din 8 aug 2008 02:02 de Doc
Daca zici ca "inainte" era mai mare, probabil nu au obtinut o erectie la fel de puternica, si de aceea iti pare ca nu e la fel dimensiunea.
Re: Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat din 8 aug 2008 01:49 de ExoticDream
In ultima vreme, constat o invazie de "vanghelisme" pe-aici, se cunoaste ca este vacanta! Mai fratilor, faceti un mic efort si incercati sa scrieti.... cat mai... romaneste posibil, lasati prescurtarile si alfabetul SF pentru "sedintele" voastre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Faza ciudata in cafenea din 8 aug 2008 01:44 de Blitzkrieg
Ăsta e şi scopul.:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Faza ciudata in cafenea din 8 aug 2008 01:41 de ExoticDream
Cred ca era vorba de jocuri erotice, nu de a pacali fata, iar ganditul la "prostii".... suna chiar bine, de ce nu?
;););)
Re: Sotia mea nu face nimic in casa din 8 aug 2008 01:33 de Blitzkrieg
Voi vă înţelegeţi bine la pat ?
Atitudinea soţiei tale este oricum una de protest.Poate nu se simte împlinită sexual şi acesta este modul ei de a-ţi atrage atenţia.
:devil::devil::devil:
Pagina 1820 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||