Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: merita?

din 7 aug 2008 20:48 de ionutz_ionut

pfff... nici nush ce simt...adik... cum ziceam sentimentele nu mai sunt aceleasi... si ma gandesc...dak nu va fi nmk schimbat...dak...va fi mai rau... va reusi sa ma castige iar si sa ma aduca aproape?...oare?...:-??

Re: merita?

din 7 aug 2008 20:44 de sw3et3st

Asta tu stii mai bine...daca merita sau nu. Si eu sunt chiar foarte incapatanata si de orgoliu nici nu mai pomenesc....sunt constienta ca am un comportament groaznic (uneori) fata de logodnicul insa nu m-ar lasa niciodata pentru asta. Stie cat ...

Re: Re: a 3-a oara e norocoasa?

din 7 aug 2008 20:13 de ionutz_ionut

la asta ma gandeam si yo... si asta vroiam sa fac...sa merg pana la capat... discutia am avut-o de mai multe ori.... stie tot.. i-am zis tot... acum sa vedem.. poate pe plaja:X:X la un rasarit... ca a zis ca vrea sa prindem unul...:)

Re: Re: Re: Efectele rele ale masturbarii?

din 7 aug 2008 19:57 de Yonel

daca iti tai cu forfeca ata e de rau ?? :|

Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 7 aug 2008 19:52 de Laurentiu

pan la urma ... cand te intreaba " ai avut ? " ii zici ca da ... si nu isi mai schimba parerea ... nu asta conteaza :) daca ia avut sau nu !

Re: a 3-a oara e norocoasa?

din 7 aug 2008 19:51 de DarkAngel

Fa ce simti ca iti doresti sa faci nu ezita si daca nu merge probabil ca nu a fost sa fie si fata nu vrea acuma depinde si de tine cum incerci si in ce circumnstante o sa va aflati cand ii spui ce ai de zis.... orice ai face fa-o pana la capat nu te ...

Re: Re: Re: Re:

din 7 aug 2008 19:00 de sgc

Daca eu ti-am spus ca scrii degeaba :flowers:

Re: Re: Re:

din 7 aug 2008 18:54 de sgc

cine te-a lasat, iubitul?!? sunt prea putine lucruri corecte in lumea aceasta pentru o polemica pe aceasta tema. n-as putea pretinde ca am fost vreodata pusa in situatia de-a alege. dar pot spune ca in momentul in care am decis in urma cu 17 ani, ...

Re: Re:

din 7 aug 2008 18:30 de mira_printesa18

am fost pusa in situatia de a alege intre iubit si parinti...si ma lasat....nu mi sa parut corect....dar parerile sunt impartite.depinde foarte mult de persoana pt care iti lasi parintii..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 aug 2008 18:27 de SORIN28

1.Vorbeşti de inteligenţă dar te lauzi cu inteligenţa altuia ( inginerii care au făcut acel bmw) Crezi că dacă ai o sigla BMW în faţă asta înseamna capacitate ? Capacitatea de a face ce ? Poze ? Penibil. Dacă o să ajung să ...

Re: Re: Re: Re:

din 7 aug 2008 18:05 de SORIN28

Vai...ai reusit...un mesaj fara sa fie editat. Pacat ca la "desteptaciunea" ta, nu este format decat dintr-un singur cuvant. Daca erau mai multe sigur era editat..."desteptule":lol:

Re: Re: sex dupa menstrustie

din 7 aug 2008 17:52 de just ma

buna ziua...am si eu o nevoie de o lamurire, va rog frumos...ce sanse sunt sa raman insarcinata daca fac sex neprotejat in primele 1-3 zile dupa menstruatie? multumesc anticipat pentru raspunsuri

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 7 aug 2008 16:03 de baby

Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparta ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intilnit. Pe drum gasete un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa el il intreaba pe betiv: Ce ai vrea sa faci? El: Sa ...

Re: Re: Puncte albe

din 7 aug 2008 15:47 de Andy

Pai dupa cum am spus, tipul era foarte relaxat. Cand a vazut ce am, mi-a zis sa stau linistit ca sunt nu stiu ce glande si ca nu sunt probleme... Eu m-am bucurat ca n-am cine stie ce si nu mi-a dat in gand sa intreb si ce fac sa dispara...

Re: Puncte albe

din 7 aug 2008 15:28 de baby

pai si de ce nu ai intrebat medicul si cum se poate scapa de ele?? daca tot ai fost la el:`:` :,:-*

Re: prietenie foarte buna vs relatie

din 7 aug 2008 15:26 de baby

uite eu aveam un prieten[simplu prieten]...ne intelegeam super...stateam ore in sir si vorbeam si ne povesteam multe...:love:era in stare sa faca multe pt mine...si tot ma intrebam de ce oare?!:ermm: se purta frumos ,vorbea frumos.....pana sa imi ...

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 7 aug 2008 14:16 de sw3et3st

Stai linistita, nu face o tragedie din asta! O sa vina si momentul in care o sa gasesti pe cineva care ti se potriveste. Eu am avut primul prieten (in afara de aia de la gradinita):D la 14 ani si jumatate. Dar nu a fost mare branza...abia la ...

Re:

din 7 aug 2008 14:07 de sgc

si eu am fost o fire mai detasata de maica-mea cat traia si cat am locuit cu parintii. nu pot pretinde ca ma stresa in modul in care descrii, dar am fost firi deosebite. in momentul in care-am inceput ajuns la pubertate, adolescenta si mai departe ...

Re: Intrebare ....ca de la baiat la fata...

din 7 aug 2008 13:35 de baby

da tu ai impresia ca iti ies ochii de durere?:huh: doare ...dar stii ca apoi va fi bine asa ca strangi din dinti si.....continui:love: ia sa o intrebi si pe mama ta de ce a mai facut.o si a.2.a oara.sa vezi ce zice... :,:-*

Re:

din 7 aug 2008 13:30 de sgc

nu stiu daca am inteles intrebarea. banuiesc ca ai vrut sa intrebi de ce persoanele de sex feminin mai fac sex dupa dezvirginare(deflorare), pentru ca dezvirginarea are loc o singura data, nu exista o a doua dezvirginare. durerea respectiva, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1822 din 3732
«   1 ... 1819   1820   1821   1822   1823   1824   1825 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare