Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce ma refuza?!?

din 6 aug 2008 19:07 de angela

O sa-ti dau un raspuns cat se poate de sincer..De fraiera te refuza..(X)Scuze exprimarea...Parca ar vrea si parca nu ar vrea sa fie cu tine, las-o moarta daca la 19 ani nu stie ce vrea e grav. Eu una nu as vrea o astfel de persoana langa mine..(X)

Re: Re: Re: Re: Re: Parintii nu imi dau libertate!

din 6 aug 2008 18:03 de Blitzkrieg

Depinde când o lasă

Re: Re: dilema :-??

din 6 aug 2008 17:09 de ionutz_ionut

mah ea si-ar dori.. ar vrea.. stie ca n-are nmk de pierdut.. mi-a spus astea.. dar nici ea nu se intelege..zice NU...dar NU STIE DE CE... :-??

Re: Re: Re: Re: Parintii nu imi dau libertate!

din 6 aug 2008 17:00 de Trexv

Nu te supara, dar daca ar fi pt simplu fapt sa nu ramana insarcinata nu ar lasa-o nici 3-4 ore afara pt ca si in timpul acela poate sa ramana :-` Printii ei pur si simplu au ramas cu gandu ca ea e un copil caruia i se impune o ora de ajuns in ...

Re: Nu prea stiu ce sa fac ...

din 6 aug 2008 14:47 de mada_86

De ce iti faci griji ca daca este sa te placa cum a spus ea e posibil sa ii placi mai mult dupa intalnire asa ca nu o lasa .......fii curajos

Re: Poti fi insarcinata daca ti-a venit menstruati

din 6 aug 2008 14:34 de mada_86

Da se poate dar una la un milion de femei

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 aug 2008 12:03 de baby

da te rog:((:((:(( :,:-*

din 6 aug 2008 11:56 de Blitzkrieg

Pot să-ţi fac cadou o batistă daca vrei :.

Re: Re: Re: Re: Crapaturi si puncte rosii pe capul

din 6 aug 2008 11:22 de vera_mary88

am aflat e macmiror complex ovule pentru femei si crema vaginala pentru barbati.nu rade ca asa scrie crema vaginala da te dai cu ea pe acolo pe penis. uite iti dau si un link sa citesti prospectul http://www.efarma.ro/products.php?id=863 sa ma ...

Re: De ce ma refuza?!?

din 6 aug 2008 11:18 de anturika

eu cred ca cel mai bine ar fi sa o lasi asa cum este daca o sa fie scris sa fiti imreuna o sa se intample pana la urma....la fel ca tine am patit si eu acum d curand..tot asa exact ce spui si tu numai ca eu sunt fata si el baiatu...si acum suntem cei ...

Re: Re: Re: Crapaturi si puncte rosii pe capul pen

din 6 aug 2008 11:14 de vera_mary88

hmmm iti zic io maine o crema nu nidofloru ca de ala nu trece numai temporar dar daca ai prietena trebuie si ea sa isi cumpere medicamentul. pentru ea sunt niste capsule care se introduc in vagin si pentru tine crema.iti zic maine acu nu mai stiu cum ...

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 6 aug 2008 11:07 de Trexv

Conform studiilor pana la 21 ani :ok:

Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMURI PENTRU FEM

din 6 aug 2008 10:57 de vera_mary88

chestia e ca degeaba iti zicem noi aici marci tari daca nu ti se potrivesc..tre sa cauti sa incerci sa vezi daca pe piele miros la fel de bine....spor la incercat :ok:

din 6 aug 2008 10:05 de Blitzkrieg

Tocmai ai dovedit că nu-ţi dai seama de cuvintele din spatele cuvintelor.Nu poti înţelege unele lucruri.Tu te chinui să înţelegi dar degeaba.Not working. [i] Now is the winter of our discontent Made glorious summer by this sun of ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 6 aug 2008 09:51 de vera_mary88

ioi aici nu mai stiu raspunsul :wacko::wacko:

din 6 aug 2008 06:07 de SORIN28

Metafora pe naiba, ai gresit si nu stii cum sa te scoti. Ai vrut sa pari inteligent si ai cazut in fund de prea multa "greutate"...ok, mergem asa. Gresit, innot doar in marea Nordului,marea Baltica si in piscina, ceea ce tu nu vei ajunge sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: adio draga masturbare....

din 6 aug 2008 05:12 de asasinw

=)))) ce tari sunteti sa mor io asta saracu nu mai vrea sa saturat de labareala voi ziketi k sa i dea in continuare k i bine thoamne da sunteti tari =))):lol::lol::lol::lol::lol: fratica draga schimba anturaju iesi mai mult si nu uita k si fetele ...

din 6 aug 2008 04:33 de asasinw

bun am stat am citit m-am gandit da u mai doc draga inafar sa te razi de bietu copil sti altceva? voi mai rau f'''' omu de cap decat sa i dati un sfat pe care sa il foloseasca voi ce pana mea vati nascut toti invatati si cu 30 de cm in p'''???? ba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata

din 6 aug 2008 02:37 de ExoticDream

He he he..... daca am fi milionari, poate ne-am permite sa ducem apelul pana la capat ori de cate ori ne gandim la cineva drag...., dar atunci am sta calare pe telefon toata ziua si nu ne-ar mai ramane timp sa muncim si sa ne vedem! ;););)

Re: Re: Re: Crema epilatoare

din 6 aug 2008 02:25 de ExoticDream

Draga mea, avem o droaie de sectiuni in acest forum mare-mare, omul are o problema, intra pe site, cauta sectiunea in care considera ca s-ar potrivi intrebarea lui si o posteaza acolo, intelegi? De ce asa si nu brambura cum ai tu chef? Din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1824 din 3732
«   1 ... 1821   1822   1823   1824   1825   1826   1827 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare