Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 5 aug 2008 01:30 de ExoticDream
Daca nu ma inseala [b]memoria[/b], s-ar putea sa fie cel care ne invata limba romana moderna!
:alien::alien::alien:
Re: din 5 aug 2008 01:21 de Stranger_to_love
Pai daca a-ti lipsit de la orele de biologie.Asa se intampla cand faceti sex neprotejat.
Auzi tu cica a venit pe neasteptate.Ai zis bine ca nu gandeai.
Dar copilul pt. cine traieste? Va ganditi numai la voi.
Bravo,l-ai facut,dar nu veni, ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 4 aug 2008 23:57 de ancutzZzel
Cred ca ar trebui sa astepti ca sa o faci cu un baiat...(parerea mea..):p....oricum fiecare cum vrea...dar pregateste-te inainte...si intai trebue sa afli raspunsurile la intrebarile tale si dupa sa faci pasul asta;)
Re: De ce 'vrem' sa facem copii? din 4 aug 2008 23:35 de mada_86
In ceea ce priveste familia tu daca simti ca ai vrea sa fie in viata voastra un sufletel sa va schimbe modul de viata voi hotarati.Trecerea de la "a fi singuri" la a avea un copil depinde de voi , nu de lume.Sunt o mamica de un an de zile si pot sa ...
Re: MA MAI IUBESTE??AM NEV DE PAREREA VOASTRA din 4 aug 2008 23:22 de mada_86
Odata ce te cucereste si u punand suflet aceasta persoana nu te merita chiar daca te-ai indragostit.Cator fete le va placea faza aceasta:il vad de mana cu cutarescu,sau se uita lung la nu stiu cine,uita-l pe bune ia-ti pe cineva sa fie cum e la ...
Re: Faza ciudata in cafenea din 4 aug 2008 23:11 de mada_86
Iti spun eu care-i treaba......fata se credea frumoasa f.interesanta ,evident avea prieten si pot sa zic ca doar filtra cu privirea odata ce se uita lung la tine dar doar avrut sa te inebuneasca stii cum sunt unele femei dar nu e de stat cu aceasta ...
Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 4 aug 2008 22:34 de cryssu92
bravo:))) ejti tare:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 4 aug 2008 22:06 de van_basten
interesant mesaj :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 4 aug 2008 22:01 de Blitzkrieg
Poţi să încerci o tentă ironică ceva în genul:
[i]
Buna , eu sunt Scrântici.Bărbatul din visele tale. Sunt parte din sufletul tau.
Glumesc. Dar daca am dreptate ? [/i]
Nu contează răspunsul ei. Important este să-ţi ...
Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat manipula din 4 aug 2008 19:27 de sw3et3st
Nu se intampla nimik. Himenul poate sa reziste la primele contacte sexuale, adik nu se rupe. Dar un medic ginecolog isi da seama daca esti virgina sau nu, chiar daca himenul nu e rupt.
Asa ca exista doua posibilitati logice:
1. desi si-a ...
Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat manipula din 4 aug 2008 19:20 de ZigZag
Ca se poate sa nu se rupa neaparat de la primul contact sexual ! Iar la tine exista posibilitatea ( deshi nu prea vad cum ) sa nu se fi rupt , iar prin aceasta metoda ai reushit sa treci de doctoru care a dat verdictul : VIRGINA ! Sau poate fi si ...
Regret enorm pentru ca m-am lasat manipula din 4 aug 2008 18:32 de Anca anomina
deci prin urmare am himenul elastic nu?(?)(?)(?)(?)...nu styu ce sa mai cred....sunt cam disperata.....si tin sa va anuntz ca mama ma creste singura ...si nu e deloc comunista...prin faptu ca mi-e frica la o reactie negativa din patea ei asa nu ...
Re: Este recomandabil sexul la 17 ani? din 4 aug 2008 18:26 de sw3et3st
Faci sex atunci cand simti ca esti pregatit, atunci cand iti doresti, cand ai o partenera, stabila sau nu. nu exista varsta perfecta pentru sex. daca ai erectie si vrei, e "recomandabil".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 aug 2008 17:00 de baby
:`aha....daca zici tu...da' hai sa ii zicem altfel.....nu erotic...
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 aug 2008 16:43 de Blitzkrieg
privit din alt unghi, războiul poate fi o artă ( dacă foloseşti combinaţii interesante de "arme " )
Atat timp cât vine cu termeni de genul " femeie calibrată" cu o limbă română stâlcită şi batjocorită nu va avea linişte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 aug 2008 16:27 de baby
bine si in cazul asta ce rost ar avea sa continui?:huh::huh:
crezi ca tzipa mister Zig zag daca mergi tu inainte si "tai in carne vie"?
hai mama ca pari baiet destept:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: intrebare din 4 aug 2008 13:13 de ZigZag
:lol: Tare .. si copilu cum iasa ? :,
Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat manipulata din 4 aug 2008 12:43 de baby
oh please:`
cum sa zica medicu ca inca esti virgina? poate ai nimerit unul tampit:blink:
nici mie nu mi-a curs sange dar sunt sigura ca se cunoaste ft bine ca nu mai sunt:`
Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat manipulata din 4 aug 2008 12:21 de cristian18
si vrei sa spui ca din cei 6 care erau in camera toti te-au penetrat in vagin . (?) ... si toti au facut sex cu tn ?? :blink:
Re: Re: Re: intrebare din 4 aug 2008 11:45 de valentine
Daca mai iei si anticonceptionale...doar Duhul Sfant te putea lasa insarcinata.
Pagina 1827 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||