Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-s

din 3 aug 2008 18:39 de SORIN28

Tu,afara de "glumele" pe care le vrei a face, nu prea ai neuroni. Si hai sa incerc sa-ti explic si de ce(dar m-as mira daca ai intelege) : - "O femeie inteligentă niciodată nu va da înapoi în faţa unui pămpălău" - o femeie inteligenta nu va ...

Re: Re: Re:

din 3 aug 2008 18:36 de ZigZag

Au fost mai multe .. tzinand cont cat timp am stat dupa ea , cat timp am vb cu ea , si cat timp mi`a luat sa ajung pana aici ! E greu , ce`i drept .. dar daca sti ce vrei .. reusesti ! :ok:

Re: Re:

din 3 aug 2008 17:55 de sgc

si ce i-ati spus?

Re: Re:

din 3 aug 2008 16:29 de sgc

teama aceea, emotia respectiva se numeste trac. este specifica oricarui om de bun simt, chiar daca nu este vizibila in orice moment al vietii ce se vrea un test( o fire introvertita va face vizibil acest lucru cat de putin cu putinta, prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 aug 2008 15:26 de valentine

Total de acord cu spusele tale. Intradevar mi-e imi e teama de un eventual esec in cazul unei incercari, de aceea si analizez bine teritoriul inainte de a trece la actiune - mai exact, tintesc doar unde m-am asigurat ca ochesc. Bine, nu e cazul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-s

din 3 aug 2008 15:16 de baby

da!! cam asa ceva! stii... unei fete ii place sa aiba langa ea un baiat care stie sa se impuna, care stie ce vrea.... un baiat sigur pe el care stie sa ia rapid decizii si mai ales decizii bune, care stie ce isi doreste fata,un baiat plin de ...

Re: Re: Re: Re:

din 3 aug 2008 13:38 de sgc

doctore, aveam emotii, c-o sa ma contrazici. este vorba de 45 zile, nu de 4-5saptamani.

Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 3 aug 2008 13:36 de ZigZag

Este timp , ai d`abia 15 ani ! Vei ajunge sa capetzi experientza si te vei satura sa tot agatzi fete sau mai stiu yo ce .. si te vei ambitziona mai mult si mai mult .. si vei ajunge sa`tzi doreshti cva mai special ! :) O fata mai mare ? Poate ! O ...

Re:

din 3 aug 2008 13:35 de sgc

motivatiile pentru perpetuarea speciei difera de la cuplu la cuplu si-n foarte multe cazuri, chiar daca membrii cuplului n-o constientizeaza, ratiunea in perpetuarea speciei primeaza instinctului. maturitatea individului nu este in mod obligatoriu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-s

din 3 aug 2008 13:27 de ZigZag

Pune picioru`n prag ! Spune`i ce ai de spus , nu te opri si nu`i da shansa sa te intrerupa ! Si cand ai terminat de vorbit tu , i dai si ei cuvantu , insa nu prea mult ca poate se obishnuieshte ! O intrebi .. vrei sa fim impreuna ? DA / NU ! .. ...

Re: De ce 'vrem' sa facem copii?

din 3 aug 2008 12:43 de Blitzkrieg

1.Nu trebuie să ai copii că cineva să-ţi răspundă cineva la astfel de întrebări. 2.Unii pot să aibă copii şi habar să nu ştie răspunsul. Şi acum : Nu ai cum să laşi la o parte aspectul instinctiv. Omul este la origine ...

De ce 'vrem' sa facem copii?

din 3 aug 2008 10:59 de Tenmen

De obicie imi pun intrebari cu privire la multe lucruri si motivele sunt precum: sunt curios, daca fac ceva vreau sa stiu de de as face acel ceva(sau nu vreau sa fac ceva fara a sti de ce), si chiar dorinta de a invata. In ultima vreme a inceput sa ...

Re: Re: Re:

din 3 aug 2008 02:54 de Doc

Depistarea sifilisului se face prin doua teste : RBW (Reactie Bordet - Wasserman) si TPHA (Treponema Pallidum HemAglutination). Daca exista o infectie rezultatele acestor teste sanguine sunt pozitive. Diagnosticul definitiv se pune pe baza ...

din 2 aug 2008 22:49 de Blitzkrieg

Ce spui tu are la bază frica de eşec. Ceva în genul: "Mi-e frică că o să mă respingă.Mi-e frică că n-o să am succes".Şi tot aşa începi să-ţi construieşti o piramidă de slăbiciuni şi idei preconcepute cu vârful piramidei ...

Re: Re: MA MAI IUBESTE??AM NEV DE PAREREA VOASTRA

din 2 aug 2008 22:46 de Catalin13s

angela , eu nu cred.. Poate a iubito la inceput , sau macar ia placut de ea , dar sti cum sunt unii baieti , isi bat joc :| dupa cateva luni :) bune adica , asa sunt multi. Din cauza baietilor de gneu , multe fete mau respins , pe motiv , ...

Re: Re: Sarutul cu limba

din 2 aug 2008 22:34 de Catalin13s

hmm , am 15 ani , si nu prea am acel tupeu , in mine de obicei sunt cam timid , si nush de ce asa e firea, mea daca se poate sa imi explice cineva , cum trebuie sa procedez.. Daca se poate , daca nu , o sa vorbesc cu altcineva.:love:

din 2 aug 2008 22:20 de valentine

Mai...crisrazvi, intradevar, are tendita sa cam exagereze, adica sa foloseasca tehnicile de seductie in exces, dar totusi, nici treaba cu naturaletea nu stiu cat de convingatoare este. Sa luam un exemplu concret: eu, acum, daca vreau sa fiu 100% ...

Re: Re: Interesata sau nu de mine?

din 2 aug 2008 21:57 de van_basten

sunt mari sanse sa scap de ea :-j

Re: Re: De ce nu mai vorbesc femeile maritate desp

din 2 aug 2008 21:06 de ExoticDream

Nici eu nu as discuta cu prietenele (sau prietenii!) detalii intime, dar asta nu are nicio legatura cu bucatica de hartie semnata la primarie. Deocamdata nu am reusit sa inteleg de ce lucrurile se schimba radical dupa ce te casatoresti, in fond, ...

Re: MA MAI IUBESTE??AM NEV DE PAREREA VOASTRA

din 2 aug 2008 20:16 de angela

Nu te-a iubit niciodata..A fost ceva de genul hai sa o adaug si pe asta in lista mea de cuceriri. Dupa ce i-ai picat in plasa, s-a plictisit de tine..Mai ales ca i-ai picat asa de repede.Dupa un dans impreuna l-ai lasat sa te sarute..I-ai demonstrat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1829 din 3732
«   1 ... 1826   1827   1828   1829   1830   1831   1832 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare