Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: decoltare din 2 aug 2008 01:42 de Doc
Pai depinde ce/daca ai avut probleme de sanatate. Sau probabil ti-a fost facuta o operatie de circumcizie.
Operatia a fost facuta cu anestezie generala sau numai locala?
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 2 aug 2008 01:35 de Doc
Daca asta nu e catrinca, insemna ca tu ai ramas cu niste sechele destul de grave dupa acea intamplare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dez din 2 aug 2008 01:34 de Doc
Depinde de mai multi factori. Intr-adevar, daca nu este brutal, durerea va fi de o intensitate mica.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea st din 1 aug 2008 23:52 de Blitzkrieg
Ia poza din buletin la nevoie :cat:
De pe unul formezi numărul şi de pe celalat răspunzi ? sau cum ?
şi rişti să te trezeşti cu răspunsuri de genul :
[i]
-Vai dragule ce radiografie reuşită eşti E frumuseţea ta interoară ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea stiu c din 1 aug 2008 22:47 de crisrazvi
Daca te place, lasa poza si cheam-o sa vada "the real thing".
Simt putina nesiguranta in privinta felului in care arati. Fii sigur ca, daca nu treci peste asta repede, o sa simta si ea. Fetele sunt detectoare ambulante de nesiguranta, si inca ...
Re: Aveti incredere in femei? din 1 aug 2008 20:46 de mada_86
Daca nu ai ochiul sa alegi ce trebuie schimbi impresia despre femei.Sunt femei minunate dar astea nu pre sunt vizibile mai ales la barbatii care nu vad (nu au ochiul format)
Re: Schimbarea mea in bine... din 1 aug 2008 20:40 de mada_86
Fara suparare esti dur cu toate ca ai incercat sa te schimbi dar se pare ca ai dat peste o persoana nepotrivita dar nu trebuuia sa reactionezi asa totusi daca esti cum ai zis u ca te-ai schimbat trebuie sa fii un om linistit nu?
Re: Anunt umanitar din 1 aug 2008 20:15 de mada_86
La cati suntem nu stiu daca faci fata:lol:
Re: Re: Re: Cam ce s-ar intampla ce am putea face. din 1 aug 2008 16:55 de Listener
Nu e chiar asa ;) si discutia vad ca a decurs in alt ceva...iar nu sunt milos dar gandeste si tu asa...am cont pe acest forum da?tree sa faci topicuri care probabil si 100% vor fii citite,deci eu nu cred ca asta nu ar ajuta si nu cred ca nimeni nu ...
Re: Re: De ce nu mai vorbesc femeile maritate desp din 1 aug 2008 15:46 de baby
daca ajung asa ma impusc:`:`:((
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimi din 1 aug 2008 15:41 de baby
poate sa si taca:lol::lol:uneori am nevoie de multa liniste:love:
macar sa stie sa faca masaj:lol::lol::lol::lol:
ar avea multe puncte bonus:lol::lol:
nu Sorin ...nu ai scris:-*
eu am vb ft serios!
ei fiecare e cu nebunia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea stiu ce sa din 1 aug 2008 15:35 de Incepator
Te pot ajuta cu poza, am un Nokia 6300 (2 megapixeli), la nevoie am si o camera foto canonn de 5.1 megapixeli .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-s din 1 aug 2008 15:31 de Incepator
Vai, da cine a zis ca e o boala, e doar rusinos .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu f din 1 aug 2008 15:13 de SORIN28
Tu chiar crezi ca e chiar asa mare inginerie de schimbat/lipit o teava? Nevoia te invata si la urma ai sa te miri cat de simplu este
priza de schimbat este cel mai simplu lucru de facut si nici studii de specialitate nu-ti trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-s din 1 aug 2008 15:08 de baby
e fata?:`
ghotik =oana?
hai mai:lol:
legat de subiect.....
nu inteleg de ce adolescentii din ziua de azi daca sunt virgini se simt ca si cum ar fi bolnavi de raie si toata lumea fuge de ei:`
oh pleaseeeee...gasiti mama si voi pe cineva ...
Re: din 1 aug 2008 14:20 de sgc
despre revista Tabu?!? ce parere sa am? n-o citesc. despre sex?!? il consider un subiect taboo, cu tertii si nu un subiect de articol in revista Tabu. cu alte cuvinte gasesc ca tocmai astfel se concretizeaza sintagma sa fii curva-n pat si doamna in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu prea stiu ce sa fac din 1 aug 2008 14:17 de yooboyyyy
da moh da daca fac poza pe telefon se vede ca dreq :blink:
Re: Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut din 1 aug 2008 14:09 de laur
si daca nu stii cum inveti intrebi partenere ? nici decum sau sai spui sa tenvete. ar fi cam rusinos :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 1 aug 2008 13:21 de claudia
bai fiti atenti daca barbatul este tandru si nu o baga repede si tare no so doara atat de tare nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in din 1 aug 2008 12:38 de ZigZag
Daca mai si vorbeshte cainele .. e perfect , nu baby ? :lol:
Pagina 1831 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||