Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: BTS

din 31 iul 2008 20:14 de carrie

Corect. Stiu ca examenul secretiei vaginale se numeste "lama" - probabil popular; foarte important mai este si testul Papanicolau care da informatii despre starea modificarilor celulare la nivelul colului uterin si ajuta la depistarea timpurie, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in

din 31 iul 2008 20:04 de carrie

:lol::lol::lol: Toata viata m-a distrat eterna "disputa referitoare la capacul de la wc" si cat de multa importanta ar da (cica, din ce mai vad si aud) o femeie la chestia asta. :huh: Fetelor, cand se vorbeste de treaba asta se vorbeste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in

din 31 iul 2008 18:54 de Blitzkrieg

Sau poţi să iei un bărbat şi să-l dresezi :,

Re: oare sunt gravida?

din 31 iul 2008 17:20 de katherine

Sansele ca tu sa fii insarcinata sunt extrem de reduse, daca nu chiar inexsistente. O data cu prima zi de menstruatie, mecanismul care duce la indepartarea ovulului din organism, ovul care nu mai este viabil, nefiind fecundat pana la cea data, ...

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 31 iul 2008 16:43 de Incepator

Nici eu nu am avut prietena (iubita) pana acum si nu e nimic grav . Sunt unii care o i-au love de la 14 ani...alti de la 18-19...dezavantajul e ca nu ai experineta pe la acea varsta... Avantaje : nu dai explicatii nimanui, nu te streseaza la ...

din 31 iul 2008 15:52 de katherine

La 16 ani te-ai saturat sa astepti?!

din 31 iul 2008 15:16 de DarkAngel

Interesanta mentalitatea adolescentilor din ziua de azi... Nu vad ce este asa de grav daca nu ai avut un prieten pana acuma. Iti sugerez sa te orientezi spre alte grupuri de baietii care mai si folosesc cutia de pe gat si la gandit nu numa sa nu ii ...

din 31 iul 2008 15:14 de baby

eu zic sa stai linistita daca te place sta cu tine si daca nu ai mai avut prieten:love: daca nu....asta e bafta....crede-ma pt fiecare dintre noi se gaseste cineva:heart: si care e problema daca nu ai mai avut? asta e! decat cu orice tampit mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in cas

din 31 iul 2008 15:07 de baby

stiu ca unii barbati sunt ft buni bucatari...recunosc.....tatal meu e unul dintre ei.....gateste mai bine ca o femeie..........de fapt se pricepe la orice:love: iar daca repara unele chestii barbatu si se electrocuteaza .....asta e renunt la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in cas

din 31 iul 2008 15:04 de baby

ba as vrea un barbat care sa ma ajute la treburi! nu vreau daca ma marit sa fiu sluga nimanui:`si nici nu sunt de acord cu barbatii care zic ca locul femeii e acasa..la cratita):( consider ca atunci cand locuiesc mai mult de 2 persoane intr-o ...

16 ani ..nu am avut inca prieten

din 31 iul 2008 14:36 de ioana

vroiam sa va intreb daca e chiar asa o problema la o fata de 16 ani sa nu fi avut inca prieten :( pare stupid dar , cand vorbesc cu un baiat ajungem la un moment dat la faza cu "ai prieten? " apoi "ai avut|?" dupa cei raspund...se vede ca i se ...

Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 31 iul 2008 12:22 de picolinaxs

Parerea mea ca la voi ceva in interiorul relatiei nu functioneaza, si ea poate crede ca asa se razbuna. Ma rog nu stiu daca asta e cuvantul potrivit, eu personal asa vad! Nu vreau sa cred ca exista asa femei nepasatoare si dezordonate in lume, ...

Re: Credeti ca ma va ierta??

din 31 iul 2008 11:45 de Incepator

Find another, because you lose the time....and the time lose you...

Re: Credeti ca ma va ierta??

din 31 iul 2008 11:25 de picolinaxs

Nu mi-o lua in nume de rau, dar eu personal nu inteleg aluzia ! Parerea mea este ca fiecare dintre noi are o mica doza de materialism, dar tu ai aratat-o cam tare, si asta l-a durut pe prietenul ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 31 iul 2008 10:30 de vera_mary88

ma refeream la ce a zis psichot...nush ce ai inteles tu :p

Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 31 iul 2008 10:03 de Blitzkrieg

Asta poate să facă şi un bărbat.Muhaha unii din noi suntem bucătari inăscuţi :p Şi dacă din exces de zel de a repara unele chestii, bate un cui în bec, se electrocutează şi nu mai poate să-ti facă masaj ? :, Baby pe unii nu-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexual

din 31 iul 2008 07:42 de Blitzkrieg

Păi atunci vorbim de toleranţe şi ajustaje :-` cilindrul=arbore, modelul matematic de introdus gaura=alezaj, modelul matematic unde se introduce. :cat: sex=ajustaj :, Aici plăcerea este determinată de câmpul de toleranţe O:) Avem ...

Re: Nu prea stiu ce sa fac ...

din 31 iul 2008 02:19 de ExoticDream

Dupa parerea mea, poza nu este esentiala in faza de inceput a unei eventuale relatii pe Internet. Daca fata te place din restul punctelor de vedere, poza, chiar venita mai tarziu, nu va mai conta in sens negativ in ecuatia relatiei, iar daca va ...

Re: Re: Re: Re: Tratamentul cu ovule impotriva can

din 31 iul 2008 01:39 de ExoticDream

Daca nu va inceta in urmatoarele 24 de ore, va primi BAN. :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Pozitii sexuale preferate

din 31 iul 2008 01:17 de ExoticDream

Asa cum ti s-a spus, subiectul a fost dezbatut in mai multe topicuri in decursul timpului, ne-am deschis si rasdeschis pe-acolo; cand voi avea un pic de timp liber, poate iti voi cauta niste linkuri, dar numai daca renunti la disputa aceea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1833 din 3732
«   1 ... 1830   1831   1832   1833   1834   1835   1836 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare