Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Tratamentul cu ovule impotriva candida

din 30 iul 2008 18:58 de SORIN28

Daca te rog frumos sa incetezi?:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei

din 30 iul 2008 18:46 de SORIN28

Parerea mea...esti praf. Nu stiu de ce dar cred cati-ar fi mult mai bine daca te-ai cenzura:ok: [i](Pana una-alta, l-am cenzurat eu!)[/i]

Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 30 iul 2008 18:42 de SORIN28

corect La ce ai scris aici, ma pricep. Capacul la gelul pentru dus? Da-l mortii, se varsa...altul. Chilotii si ciorapii sunt mai "intimi" si nu ii las decat in cosul cu rufe "murdare". Farfuria...depinde, de obicei o spal dar sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 18:29 de SORIN28

Auzi ma "glumetule"...ai grija ce scrii...merge gluma pana la orasul meu si moldovencele mele. Si acum serios...chiar sa ai grija ce scrii:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 17:38 de Blitzkrieg

Cârlionţat ?(Bucle ? ) :, Ce spui tu mă face să-mi imaginez următoarea situaţie: [i] Două fire de păr ale unei tipe epilate plecară în concediu catre cascada plăcerilor unde auziră ei ca există un smoc sexy de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data cand ma ind

din 30 iul 2008 17:24 de :D

Daca e "buna".....si bruneta! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri.

din 30 iul 2008 16:33 de baby

da mah:` nu e de ras si cand e vorba de acnee severa chiar nu e de glumit....:huh: ajungi sa te simti ft naspa... cel mai bine e la medic.... acneea nu trece daca faci sex/dragoste:ermm: e drept ca la mine nu mai e la fel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 30 iul 2008 16:20 de tudores

Cel mai bun tratament, ma refer la femei (fetitze) este sexul oral neprotejat si cu barbat incalzit cu penisul intre sani in prealabil si va trece in afara de perioada dinaintea ciclului.:ok: Daca apare acneea,pt barbati(baieti) fuga la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2008 15:31 de Blitzkrieg

Parafrazându-l pe Mateevici: "Limba nostră-i o comoară În adancuri înfundată" Dumnezeu nu ţi-a dat minte Dar nici lopată

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 14:35 de baby

merci :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 14:19 de tudores

Apa plata cu lamaie nu e chiar ceea ce-mi doream, dar daca nu se mai gaseshte altceva pe la tine pe acolo prin Galatzi, ma multumesc si cu apa, dar cu gaz si fara lamaie, ca produce aciditate la stomac. Sa stii ca nu te-am luat peste picior cu ...

Re: Re: Re: Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 14:08 de baby

mc mc....si nu dau de bautO:)decat apa plata cu lamaie:lol: dragul meu nu am zis ca am parul cretz....nicaieri!!! te asigur ca par nu am decat in cap....care nu e deloc cretz.....si daca se pune ...tot par am si la gene si spancene:` in alte ...

Re: Re: Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 13:59 de tudores

In primul rand felicitari pt bac...! Dai de baut! Legat de parul tau cretz, nu stiu la care par te referi? cel de la subratz, cel din cap, cel de pe spinare sau la cel dintre picioare? Te sfatuiesc sa te tunzi la zero, chiar daca se ...

din 30 iul 2008 13:47 de katherine

Daca te referi la persoana care tot posteaza link-ul unde apare numele meu, nu, nu se face nimic in privinta asta. Lasa, e ok, am trecut eu si prin altele mai grave pe forumul asta minunat, mi s-a clonat intreg profilul, inclusiv pozele, se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ata se rupe la primul cont

din 30 iul 2008 13:31 de tudores

Nu contest, mai gresheshte omu' din viteza cate o litera la tastare, dar ala cu care dialoghez nu e om si nu recunoashte ca a greshit!! :lol::lol::lol: Eu inchid aceasta discutzie cu Doc, rugandu-l mult sa nu se mai masturbeze. Spun treaba ...

Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 30 iul 2008 13:28 de ZigZag

Hahaha :lol: .. prea tare , mult prea tare ! :-*

Re: Caderea parului... solutii

din 30 iul 2008 13:25 de ZigZag

Si mie`mi cade la par cand ma spal pe cap .. cva de necrezut , as putea sa fac o peruca mica cuiva ! :lol: Dar m`am cam saturat de par mare / lung e 2 ani .. cre c`am sa ma tund ! :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e

din 30 iul 2008 13:20 de deeadeea21

daca esti sincera pana la capat sau nu-asta ramane o enigma pt ca in momentele alea nu cred ca poti vorbi.. if you know what I mean. da' daca e pana la capat, atunci e bine! felicitari! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 iul 2008 13:03 de ZigZag

Va multzumesc frumos ! :)

din 30 iul 2008 13:01 de ZigZag

Bah Tarzane .. acu ce ai ? revinotzi , datzi 2 palme si trezeshte`te .. daca nu itzi dau yo 2 palme , sa ai cu ce sa ma aplauzi ! 1. Yo n`am zis ca e romantism si mai stiu yo ce .. ce m`ai enervat ! ):( Tu ala bun .. dar nu`i nimic ca n`am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1835 din 3732
«   1 ... 1832   1833   1834   1835   1836   1837   1838 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare