Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 iul 2008 01:06 de ExoticDream

Din partea mea, ai libertatea de a te exprima, dar de votat nu am de gand sa te votez, dupa parerea mea niciunul din userii actuali nu merita coroana de cel mai nesuferit personaj de pe forum chiar daca, in special pentru baietii "rai", chestia ...

Re: Diferenta de varsta

din 29 iul 2008 00:30 de Listener

Nu prea conteaza asta...dar daca i-ti place de ea este oke :D sa stii ca pentru o fata sa fii mai mare este destul de "bine" in general baietii ies cu fete de varsta mai mica..pentru ca aceste,aspecte sunt mai libere si mai permise...dar asta nu ...

Re: Re: Problema de combinari....

din 28 iul 2008 23:36 de juanitos

hm....s-au intamplat multe lucruri de cand nu am mai intrat pe forum......intre timp m-am impacat cu aceasta fata( si asta din cauza ca nu am tinut cont de sfaturile voastre (de fraier)...sa o luam de la inceput...noi tot tineam legatura ( vorbeam ...

Re: Imi este greu... ne certam..... ne impacam....

din 28 iul 2008 23:33 de mada_86

Pai daca ea spune ca vrea sa va despartiti ceva nu ii convine la tine.Cred ca te tine de plictiseala normal amandoi trebuie sa trageti nu numai u

STRES IN PAT........

din 28 iul 2008 23:14 de mada_86

Ati patit vreodata ca persoana cu care faceati sex sa spuna ca nu sunteti bun la pat sau chestii de genul acesta.Eu am vazut la tv o emisiune in care ea era foarte stresanta ....asa de stresanta incat ii spusese ca o sa se desparta daca nu isi da ...

Re: Re:

din 28 iul 2008 23:10 de sgc

in general vorbind, cred ca este sfatul cel mai bine de urmat de partea masculina atunci cand considera ca au gasit persoana feminina la fel de importanta precum viata lor.

Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa f

din 28 iul 2008 22:43 de Doc

Intr-adevar, si inca esti copil sarac ... cu duhul.

Re: Re: Intarziere menstruatie (cat mai rpd va rog

din 28 iul 2008 22:36 de Doc

Pe prospectul de la Postinor2 scrie clar ca va produce intarzieri/dereglari ale ciclului menstrual.

Re: Problema

din 28 iul 2008 22:19 de deeadeea21

sa te duci la urolog :D

Re: Re: Ejacularea

din 28 iul 2008 22:17 de deeadeea21

degeaba alearga saracul ca daca nu are putin autocontrol cum ai zis tu.. fara efect :P

Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

din 28 iul 2008 21:40 de pacpac

e normal sa iti curga sange.Si sotiei ii se inampla f des.Daca facem sex in ziua in care i s-a terminat ciclu mai mult ca sigur ca va mai avea ceva sangerari.

Re: Re: Re: Sex anal

din 28 iul 2008 21:36 de pacpac

depinde de femeie.Unele incep sa simnta ceva placere dupa 5-10 partide de sex anal,dar majoritatea(cred) daca lubrifierea este FOARTE FOARTE FOARTE bine facuta,sexul anal poate fi placut de prima data.

Re: Re: Vagin larg?

din 28 iul 2008 21:29 de pacpac

esti cma prosticel baietel.E clar ca esti un virgin labagiu. Nu am obiceiul sa jicnesc dar tu meriti.E norma sa intre usor daca e lubrifiata bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral

din 28 iul 2008 21:24 de pacpac

daca nu iti bati capul nu rezolvi nimic si mai multi nervi iti faci. Eu cred ca orice femeie face oral daca sti cum s-o iei.Cu analul e ceva mai delicat dar la fel,daca sti cum sa procedezi reusesti.

Re: Re: Din nou probleme cu erectia!

din 28 iul 2008 21:21 de pacpac

nasol moment.Eu am trecut de 2 ori prin asta.Prima data a durat 3 luni chinul pana cand sotia mea (atunci erma prieteni) l-a pacalit pe "ala mic" :).A 2 oara,cu alta fata,desi facusem sex cu ea de 2 ori,a 3-a oara mi-a "murit" la intrare ,dar s-a ...

Re: Ejacularea

din 28 iul 2008 21:00 de pacpac

la varsta ta poti sa duci 4-5 "numere" cu repaus f scurt.Cred ca de la al 3lea vei tine si tu 3-4 mins.cand simnti ca iti vine sa iti dai drumu,opreste-te,dar nu scoate penisul din vagin.cand credzi ca esti gata continua si tot asa de 4-5 ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 28 iul 2008 20:47 de Alex19

Buna....iti zic eu ce sa faci daca nu esti sigura pe tine...zi asa..Auzi ma baiete daca ma iubesti asa cum zici tu , atunci vei intelege ca nu sunt gata sa fac sex, nu sunt sigura pe mine, si nu cred ca asta e varsta la care sa incep, eu nu sunt ...

Re: Re:

din 28 iul 2008 20:19 de ZigZag

Sau poate nu :) .. intotdeauna exista un "sau" , "dar" ..

Re: Re: imi este greu

din 28 iul 2008 20:17 de ZigZag

S`a bagat rockaru sa vb ! Tot ce zicetzi voi aici .. e doar BULLSH*T ! Nu astepta niciodata sa te caute ea , arata`i ca tzi la ea si ca te doare ce se intampla intre voi si ca nu vrei sa continuatzi asa si ca`tzi doreshti sa reparatzi situatzia ! ...

Re:

din 28 iul 2008 20:16 de sgc

dac-ar fi pus vreun barbat intrebarea ti-as fi raspuns. dar asa, ca femeie sa intrebi daca exista femeia ideala, chiar nu vad sensul. in tot cazul, daca te consideri perfecta si toti cei in jurul tau te apreciaza sincer ca fiind perfecta, probabil ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1838 din 3732
«   1 ... 1835   1836   1837   1838   1839   1840   1841 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare