Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interes din 27 iul 2008 22:07 de Listener
Cam asta e ideea in mare,discutia trebuie sa fie fata-n fata..desigur am analizat la majoritatea niste aspecte mai intai incercati in autobuz pe strada oriunde sa mergeti drepti cu pieptu=l in fata(vb ca sunt multi care merg stramb,in general sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lauda de sine din 27 iul 2008 20:28 de Bozgoru
si.. eu nu stiu de ce baieti dai tu sincer... te se lauda in fatza ta cu cate cuceii au avut ei.. eu zic doar daca sunt intrebat.. si cred ca majoritatea nu se lauda.. acuma na..
Re: Re: Faza ciudata in cafenea din 27 iul 2008 19:45 de kensvegeta
LOL...esti bun :ok: ar trebui sa scrii o carte sau cva s mai invatzam si noi...
Re: Faza ciudata in cafenea din 27 iul 2008 19:38 de kensvegeta
Poate se juca dea : Play hard to get...mai stii? stii tu chestia aia care ii ceri nr d tel te refuza prima si a doua oara...a treia oara til da dupa tre s astepti 3 zile si o suni,..nu o sati rasp ca sa te faca sa cezi ca are si lucruri ...
Re: imi este greu din 27 iul 2008 19:16 de kensvegeta
mira princes are dreptate :mellow:...sar putea s profite d tn...daca ignori o fata o vreme d obicei te cauta ea daca te place :mellow:...nu ma refer sa nu mai vorbesti cu cea ...doar nu ii mai fa toate mofturile si sa aiba tot la picioare :mellow: ...
Re: Re:De asta si va certati! din 27 iul 2008 19:05 de mada
Am uitat sa precizez baiatul sa fie copt la minte ca daca nu patesti ce au spus ceilalti.....te foloseste
Re:De asta si va certati! din 27 iul 2008 19:03 de mada
Ca nu faceti sex e motivul pt care voi mai mereu va certati.Banuesc ca el este mai mare un pic,dar daca totusi crezi ca il iubesti destul de ce nu accepti.De ce iti este frica mai mult,doar te protejezi,daca vei accepta ai sa vezi ca se vor schimba ...
Re: Re: orgasm din 27 iul 2008 18:09 de Incepator
Prea extrem, nu crezi ?
Probabil daca gemi, il exciti mai tare pe el si poate va geme si el si astfel placerea de a face s*x va fi mai mare .
Re: Re: Re: Pozitie pentru dezvirginat? din 27 iul 2008 18:07 de Incepator
Din cate am observat, numai fetele posteaza la primul contact sexual, baietii mai deloc .
Bine ca ei n-au dureri, dar nu-i mustra constiinta, daca se sparge prz. ce o sa faca daca e riscul de o sarcina ?
Niciunu ingrijorat .
Fetele is mai mature ...
Re: Re: A geme sau a nu geme, asta-i intrebarea! din 27 iul 2008 16:28 de Coracao
eu zic ca daca nu gemi ca asa iti vine nu are rost...un geamat sincer valoreaza mai mult decat un geamat facut doar sa fie
Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem din 27 iul 2008 16:21 de Coracao
daca tu il iubesti si el te iubeste varsta nu are de-a face...parerea mea.daca esti sigura pe sentimentele lui...eu zic ca merita sa incerci.
Re: imi este greu din 27 iul 2008 15:18 de mira_printesa18
hmm..daca certurile vin din partea ei tot timpu,eu zic ca ar trebui sa iti dea de gandit acest lucru...poate profita de ce simti tu pt ea...laso mai moale un timp..nu o mai cauta,daca te iueste te va cauta.
Re: Re: Intarziere menstruatie (cat mai rpd va rog din 27 iul 2008 15:18 de Ronin
Eu tocmai am patit exact ca tine cu intarziere de 14 zile. A fost o alarma falsa. Iar in cazul tau, cu 3 teste negative e clar ca e doar o dereglare.
Imi este greu... ne certam..... ne impacam..... din 27 iul 2008 13:58 de Andrex
Problema mea suna cam asa:
Cunosc pers care cred ca este viata mea si nu as putea trai fara ea de aproximativ 5 luni, cu 2 luni in urma am avut o cearta intr-un fel ne-am despartit si a dou zi ne-am impacat dupa care au mai fost astfel de certuri de ...
Re: Intarziere menstruatie (cat mai rpd va rog) din 27 iul 2008 13:52 de denisik
buna...pe 13 iunie am avut un contact sexual la care s a rupt prezervativul, a 2 a zi am luat postinor iar dupa 6-7 zile aproximativ am avut aceea menstruatie falsa.problema este ca acum suntem in 27 iulie si inca nu mi a venit.:( e posibil sa fiu ...
Re: Ce vor fetele de la un baiat la 16-17 ani? din 27 iul 2008 10:38 de kensvegeta
Aja e omule...are dreptate nypd ...mi
se pare ca tre s jtii sa vb :ok: dfapt mi se pare ca e singuru lucru... ptca daca jtii sa vorbesti nui neaparat nevoie s arati bn...cel mai vulnerabila mi se pare o fata cand e suparata( daca e suparata vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interes din 27 iul 2008 09:33 de van_basten
ms de informatii.
@valentine: tine-o tot asa :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta din 27 iul 2008 04:16 de DarkAngel
FI atent aici o treaba simpla iti zic.
Niciodata nu folosi replicile altora sau metodele lor de a "agata".
Pentru ca daca le folosesti si sa zicem ca prin absurd au succes cand ajungi sa intri in detalii vor fi in discordanta cu felul tau de a fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iul 2008 02:37 de ExoticDream
Tu ce interes ai ca subiectul sa fie inchis?!?
:wacko::blink::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare masturb din 27 iul 2008 02:35 de me
sal aici am si eu aceeasi intrebare..daca iti dai drumu repede mai poti continua?
Pagina 1840 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||