Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perver

din 25 iul 2008 17:15 de seba

explicatzie:de ce inventatorul motorului cu abur a foct barbat????de ce inventatorul becului a fost barbat???de ce cel mai mare fizician a fost barbat????de ce cei mai bogatzi oameni din lume sunt barbatzii??? de ce calculatorul a fost inventat de ...

Re: Oare sunt bisexuala?

din 25 iul 2008 17:09 de andreea

nu ai nimic de pierdut,poate ca si ea se simte atrasa de tine.Sa sti ca unele lucrui se simt si daca iti doresti cu adevarat ceva ,lupta si ai sa reusesti:-*

Cum sa faci bani rapid

din 25 iul 2008 16:17 de aditacuculit

CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI! BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM FACUT 25.260.000 IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT Nu este nici o gluma,crede-ma! ...

Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 25 iul 2008 16:05 de baby

normal!!! sa vezi daca femeia stie sa faca mancare,sa calce,sa spele etc dar eu daca mi-as lua un barbat l-as testa sa vad daca stie sa schimbe un bec,sa bata un cui,sa repare unele chestii, sa faca masaj:lol::~* sa vad daca nu cumva uita ...

Re: Re: caderea parului...solutii

din 25 iul 2008 15:55 de baby

am si unghiile foarte mari:mellow: si faza e ca ele sunt sanatoase si foarte tari....ma gandesc ca unghiile consuma prea mult si nu mai ajung vitaminele si pt par:lol::~* vroiam sa mai tai parul dar......toti zic ca e frumos asa mai lung ...

Re: caderea parului...solutii

din 25 iul 2008 15:25 de katherine

Ok...here we go...spalatul excesiv poate contribui la caderea parului, asa cum pot contribui si un stil de viata nesanatos. Cu unghiile cum stai? Daca sunt subtiri, se exfoliaza, se rup, sunt crapate mai tot timpul, este posibil sa fie nevoie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 iul 2008 15:12 de katherine

Faptul ca sustii in continuare cu tarie ca POTI sa cataloghezi un om fara sa-l cunosti dovedeste ca esti asa cum ti-am spus...tu crezi ca pe mine ma limiteaza faptul ca nu as locui in capitala, ca nu as frecventa cluburi unde se vede ,,adevarata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 iul 2008 14:36 de van_basten

in concluzie las lucrurile sa mearga de la sine, nu ma mai acid prea mult. corect ?

Re: Din nou probleme cu erectia!

din 25 iul 2008 14:34 de Geo

si eu am aceasi problema...mi`e frica a2a oara...dak se intampla iar..cine a patit`o stie senzatia:((nu doresc la nimeni asta..si faptul ca era prima oara la ea..trebuia sa fie frumos...m`a daramat si mai mult...si senzatia aia ca ai dezamagito !!:(( ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2008 14:23 de omu_negru

se pare ca topicul destinat bacului s-a mutat pe aici. daca e asa ma laud si eu putin :rolleyes: am scapat si eu de bac, cu o medie bunicica...se putea si mai bine, dar multumesc Celui De Sus ca am scapat:ok: de facultate...am ales "ion ...

Caderea parului... solutii

din 25 iul 2008 13:08 de baby

Dragii mei:ermm: mi-am lasat parul sa creasca si e prima data cand l-am lasat sa ajunga la lungimea asta numai ca....a inceput sa cada ft mult:(( cade si cand bag mana in el:(( ca sa nu mai zic cum cade cand il pieptan sau spal il spal de 3-4 ori ...

Re: Vagin larg?

din 25 iul 2008 10:26 de anonim

fai e clar ca tea futut ca un cal tio largito sigur!!!!!!!!!!!

Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 25 iul 2008 08:30 de simiha

daca se rupe himenul o sa curga cateva picaturi de sange si asta din cauza penisului partenerului fiindca este de dimensiuni mari in ''grosime'' dar eu stiu ca se dilata himenul asa cum a fost la mine.:rolleyes:

din 25 iul 2008 08:30 de simiha

daca se rupe himenul o sa curga cateva picaturi de sange si asta din cauza penisului partenerului fiindca este de dimensiuni mari in ''grosime'' dar eu stiu ca se dilata himenul asa cum a fost la mine.:rolleyes:

din 25 iul 2008 08:25 de simiha

daca se rupe himenul o sa curga cateva picaturi de sange si asta din cauza penisului partenerului fiindca este de dimensiuni mari in ''grosime'' dar eu stiu ca se dilata himenul asa cum a fost la mine.

Re: Re: Ejaculare Precoce

din 25 iul 2008 03:12 de Bozgoru

cum ti-e frica s anu te faci de rusine? nu te-ai facut deja daca te-a tinut doar un minut..? de unde sti ca te tine un minut?

Re: Tigari

din 25 iul 2008 02:32 de nemesis

Daca nu vrei sa te lasi de fumat, trebuie sa te lasi de... lasitate. A te ascunde inseamna a nu te accepta si asta deoarece pentru tine este mai importanta imaginea ta in ochii celorlalti decat propria-ti libertate si identitate. Fumez de 8 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 iul 2008 02:31 de ExoticDream

Pai in primul rand eu cred ca aceste topicuri se doresc a-ti creste actiunile de june prim/cuceritor. Daca la mijloc ar fi doar o poveste inventata, cu un personaj imaginar, poate-poate as trece cu vederea, gandindu-ma ca vrei sa impresionezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 iul 2008 02:03 de nemesis

E simplu: nu incerca sa-i faci pe plac! Cum? Iti vezi de programul tau si de dorintele tale. Asta va arata ca ai o idee despre ceea ce vrei si, chiar daca intr-o prima instanta se va deprta, va aprecia modul in care-ti urmezi dorintele.

Re: Metoda calendarului.... ma poate ajuta cineva?

din 25 iul 2008 01:44 de ExoticDream

Iti spun eu unde sa citesti despre metoda calendarului (nu calendaristica) daca imi promiti ca nu mai scrii cu majuscule! //www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/despre_contraceptie/contraceptia_naturala.html :ok::ok::ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1842 din 3732
«   1 ... 1839   1840   1841   1842   1843   1844   1845 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare