Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 27 iul 2008 02:21 de ExoticDream
Adica omul intampina dificultati cu penisul datorita subiectelor de pe forum, mesajelor si dedicatiilor TV!!! Hai ca asta-i amuzanta rau, o sterg maine!
:D:lol::D
Re: din 26 iul 2008 21:54 de sgc
salut. parerea mea este ca daca ceea ce te opreste de fiecare data cand vrei sa incerci ceva, sunt subiectele de pe forum, commenturile de-aici, anumite bloguri si mesaje televizate si dedicatii, poate ar trebui sa-ti iei inima-n dinti si sa faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta din 26 iul 2008 20:53 de van_basten
te rog, spune-mi ce gen de mesaje ti-a reusit sa agatzi...nu am nicio idee si as avea nevoie de ajutor, deoarece am gasit pe cineva :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2008 18:39 de mira_printesa18
pai stai linistit..ca nu m-as mai impaca cu el nici daca mi-ar aduce tot aurul din lume dupa ce a facut...
Re: Bataie si umilinta in familie... ce sa fac? din 26 iul 2008 17:42 de mada
Cu bataia nu rezolvi nimic,daca nu te impui in fata lui o sa te ia de fraiera si o sa te bata in continuare.Ca sfat poti sa incerci sa-i spui cu toata gura ca daca m-ai da o data il lasi si o sa vada.....nu mai lasa asa fii mai tare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare masturbare din 26 iul 2008 16:14 de ycta_01
dap e o chesti eu unul doresc calitate adica cand o sa ma dezvirginez vreau sa fie ceva unicat frumos nu vreau sa fie urat...sper sa reusesc sa ma hotarasc si sa-i dau drumul la treaba...auzi
Cand se intampla primul act daca iti dai drumul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare masturbare si iar m din 26 iul 2008 15:05 de ycta_01
???????nu fac pe dessteptul cu nimeni eu daor am intrebat pt ca sunt curios alti lavarsta mea o au mult mai mare
Re: Re: Re: Re: Masturbare masturbare si iar mastu din 26 iul 2008 14:44 de Incepator
Daca stii sa o folosesti..dai ceata si aluia care o are de 18...asa ca rahaturi de astea cu marimea a mai auzit lumea...nu fa tu pe-a desteptu' .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 26 iul 2008 13:44 de crisrazvi
Exotico, e un vis foarte comun printre fete ca totul sa se intample "natural", din pacate majoritatea baietilor nu au de unde stii cum sa fie "naturali". De cand ne-am nascut, in anturaj, acasa in familie sau la tv si in reviste avem parte numai de ...
Re: Re: Masturbare masturbare si iar masturbare din 26 iul 2008 09:25 de stefanoski
S-o luam pe rand. Masturbarea nu dauneaza organismului, dar am fi bine s-o faci mai rar. De 2-3 ori pe saptamana e ok. Si atunci cand o faci, incearca sa nu te grabesti, nu uita ca nu esti precum "actorii" pe care ii vezi in filmele alea.
Prima ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 26 iul 2008 03:13 de Incepator
Va dau eu un suc daca va impacati...numai hai sa terminam hErE....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 26 iul 2008 01:44 de ExoticDream
Tu esti mai nou pe-aici si nu stii ca la aceasta sectiune a forumului au fost postate in decursul timpului multe povesti de dragoste triste. De ce doar triste? Pai.... arareori oamenii fericiti au timp sa-ti "tipe" bucuria in lumea virtuala, in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 26 iul 2008 01:24 de ExoticDream
"dupa o luna dupa ce a plecat de la arad mi-a gasit inlocuitor ,desi i-am spus sa aibe rabdare si vom fi impreuna....."
"...si vroiam sa ma mut cu el,doar ca trebuie sa le fac pe toate cu rabdare..."
Din ce citesc inteleg ca fata a vrut sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 26 iul 2008 01:10 de ExoticDream
Sunt de acord cu tine in privinta dorintei de magie.... cei mai multi dintre noi nu pot trai ca simple automate, au nevoie de un pic de.... farmec in viata lor, insa ceea ce nu intelegi tu este faptul ca povesti frumoase pot exista si fara a ...
Re: Re: CREDETI IN BLESTEME? din 26 iul 2008 01:09 de seltar
iti spun eu draga ca exista extraterestrii...si sunt sigur de asta
Re: Re: Din nou probleme cu erectia! din 26 iul 2008 00:18 de ExoticDream
Good luck to Banel! :-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2008 23:41 de seba
eu am inventat prezervativul cu GPS(pt incepatori) ;);););):D
Re: caderea parului...solutii din 25 iul 2008 23:09 de Natalia
Deci...aceeasi problema o am si eu si mi=am cumparat de la farmacie REVALID pastile care se iau timp de trei luni cate 2-3 pastile pe zi...si la fel si sampon REVALID...am o luna si ceva de tratament cu pastile si vad o mica diferenta ce consta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe din 25 iul 2008 22:08 de baby
si daca nu exista femeia nu erati nici multi dintre voi:lol:
oh please......:`
sa consideram barbatii mai inteligenti doar pt ca au inventat anumite chestii??????:huh:
de aia toti cand au o realizare de genul asta nu uita sa ii multumeasca ...
Re: din 25 iul 2008 18:21 de sgc
si-al meu cade, dar macar am parul des si are de unde sa cada. insa imi pot permite sa-l spal de 2 ori la 10 zile pentru ca nu se ingrasa, insa fumez si de-aia nu-mi pot permite sa-l spal o data la saptamana. oricum este normal ca atunci cand il ...
Pagina 1841 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||