Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2008 01:34 de sgc

hai sa-ti spun un secret: mie-mi trebuie limba romana, doar in Romania. pe-a lui shakespeare, eu o vorbesc, inclusiv, in si din Romania, ori de cate ori este nevoie, si-nca nu m-a corectat vreun britanic, iar chestia cu speachul, tocmai de la ei am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 iul 2008 01:26 de ExoticDream

Moderatorul acestei sectiuni a sters mesajele unui user recalcitrant, precum si pe cele care faceau referire directa la ele. ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2008 01:16 de ExoticDream

Ce pretentii putem avea in privinta limbii lui Shakespeare daca sarmana romana este chinuita in mod barbar?!? Se pare ca si acum 20 de ani se cumpara examenul de bacalaureat.... :pirate::pirate::pirate:

Re: Re: Re: #Care este cel mai nesuferit de pe For

din 25 iul 2008 00:54 de katherine

Chiar ma bucur ca m-ai votat, desi credeam ca pana acum ai trecut peste dezamagirea de a nu fi primit ,,din prima'' id-ul meu de mess, avand in vedere ca tu esti cel ,,elevat'' iar eu sunt cea ,,de la tara.''Esti foarte amuzant si in acelasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iul 2008 21:33 de van_basten

pai cum..de batut nu imi place sa ma las batut, dar pur si simplu nu stiu ce sa fac, cu ce sa ii fiu pe plac. HELP :-`

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iul 2008 20:40 de Incepator

UN PIC OffTopic..cine imi sterge posturile si de ce ? ca mi-au disparut niste replici de pe forum...daca stii zi-mi si mie ...

Re: Re:

din 24 iul 2008 18:02 de sgc

atunci este foarte posibil sa ai o grava afectiune ginecolocica. practic, nici steriletul, daca l-ai tine 74 ani, nu ti-ar provoca o scurgere la nivelul organelor genitale, de o saptamana inaintea ciclului menstrual. sau poate-i bine sa mai lasi ...

Re: Re: CREDETI IN BLESTEME?

din 24 iul 2008 17:28 de Danny_DaBoss

ihi...te bantuiam cand faceai baie. iti opream apa, stingeam beku, ma distram si eu :p

Re: Re: Re: Re: Sex anal

din 24 iul 2008 16:53 de kdija

in primul rand..balbaiala...se considera ca fiind o forma de repetare a unor cuvinte pe cale orala...si in al doile a rand am postat mesajul de mai multe ori ,din greseala..din cauza ca nu mi aparea eu am dat mai multe clik uri.multumit de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi

din 24 iul 2008 16:18 de baby

pe mine ca sa ma dezvirgineze nu a trebuit sa ma dea nici cu lapte demachiant sau cu vreo crema bazica si nici cu saliva dupa ce a mancat gras:` e drept ca ii e teama dar nu cred ca e asa greu.... daca am putut suportat eu poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi dure

din 24 iul 2008 16:00 de tudores

Trebuie sa-ti tamponezi bine bine himenul cu crema bazica, un pic grasa sau daca ati mancat gras inainte de penetrare, poate scuipa prietenul tau acolo ca tine si amelioreaza durerea desi exista pericolul sa se lipeasca himenul la loc. desi sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu

din 24 iul 2008 16:00 de baby

mda am sa merg si la vulcanizare:lol: tin cont de orice sfat:lol: dar de ce trebuie sa zici ca ...citez "imi place sa dau la buci " ???????? nu poti zice altfel? totusi de la cuvinte ca ultrasalbatic la vorbe gen "dat la buci".....e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

din 24 iul 2008 15:53 de tudores

Eu sincer numai in deplasare folosesc Sfantu prezervativ, dar altfel imi place sa dau la buci numai fara prezervativ si prietena mele ii place:D si cat nu e pe ciclu in perioada cand ar putea ramane ma retrag la timp.:(( Duap ce-i trece ciclu ...

Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

din 24 iul 2008 15:44 de baby

eu folosesc tot Sfantu Prezervativ...care s.a si rupt 1 data:lol: [mai la inceputurile noastre]....de aia am zis sa incep iau anticonceptionale.......eh nu stiu inca:ermm: despre metoda calendarului nu stiu mai nimic,nu am incredere in ea si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvi

din 24 iul 2008 15:39 de baby

mai tu stai cu gandul ca te doare si de aia:ermm: si pe mine ma durea dar nu exagerat...daca el are grija nu doare tare.... doar nu o baga ca tampitu ceva care sa micsoreze durerea?:blink:poate ceva curaj :,:-*

Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

din 24 iul 2008 15:36 de tudores

Ah femeile...! Blonde brune sau roscate!:D Nu seamana una cu a alteia!:P:D I-a zi-mi tu baby folosesti metoda calendarului si cum? ca sa revenim la subiect! si cate zile dupa ciclu mai faci sex sau folosesti contraceptive!:p Si daca si de data ...

Re: Dupa cat timp de la ciclu - Sorry Baby

din 24 iul 2008 15:21 de tudores

Am vazut ca mesajul era pt d-na doctor (Elena), dar am simtit ca in adancu tau tanjeai la un masaj (nu neaparat intravaginal)respectiv o consiliere in particular si eu fiind un baiat saritor, vroiam sa vin in ajutorul tau si de aia ti-am aruncat o ...

Re: CREDETI IN BLESTEME?

din 24 iul 2008 15:18 de baby

inca ma intreb daca exista fantome, extraterestri,varcolaci,pitici sub pamant,blesteme,farmece,descantece etc:ermm: nu prea cred in blesteme..... dar am auzit ca blestemul se intoarce asupra celui care il spune...convenabil:love: totusi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu

din 24 iul 2008 15:12 de baby

eu nu m-am referit la nimic care sa aiba legatura cu tine,acel mesaj era pt Elena! tu te-ai oferit sa imi aplici un tratament la "c*rul gol" de care nu sunt prea incantata sincer:` nu ma intereseaza nici cat de sarac sau cat de bogat esti si ...

Re: CREDETI IN BLESTEME?

din 24 iul 2008 15:04 de angela

Cred pentru ca atunci cand faci ceva rau cuiva mai devreme sau mai tarziu se va intoarce impotriva ta..E un lant al slabiciunilor. Nu cred in blesteme spuse din rautate unei persoane care nu ti-a facut nimic, dar cred ca actiunile noastre negative ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1843 din 3732
«   1 ... 1840   1841   1842   1843   1844   1845   1846 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare