Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 24 iul 2008 12:20 de tudores

Sfatu meu este, cum a spus si doc, sa ai rabdare si eventula sa-ti astepti cumintica un partener -poate unul de 50-55 de ani, care e mai lent, care va veni si te va lua metodic, avand si multa experienta acumulata din urma. Daca vine si cu ceva ...

Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare

din 24 iul 2008 12:12 de tudores

Dupa ce ne-ai povestit mai sus despre expermientarea himenului tau, cred ca sunt 3 explicatii; ori ai himenu prea elastic, ori n-a fost partenerul in mare erectie, sau partenerul tau are penisul prea mic si orice ar face, nu iti poate pentra ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 24 iul 2008 11:50 de o bau baua

daca tot prietenul tau e primul, daca tot sunteti logoditi, de ce nu va si casatoriti? 20 de ani e varsta la care organismul e in apogeul dezvoltarii lui :) de ce sa fii stewpid dude.... lasa`l sa traiasca. daca tot va iubiti si psihic si fizic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum d

din 24 iul 2008 11:46 de o bau baua

Da` pe baieti nu ii doare "instrumentu1" cand nu se protejeaza? sau toata raspunderea e a fetelor, sa le cumpere ele prezervative? Nu. avortul nu e "finut". Cand m`am dezvirginat eu, am tot ramas insarcinata (din prima, lucky me[not]), cu toate ...

Re: Re: Re: Re: salut

din 24 iul 2008 11:33 de tudores

D Mai prietene, am ras de ma doarte burta. Ce ti-au facut forumistii sa ne faci una ca asta cu astfel de sfaturi? Doc sunt sfatos de fel si daca pot da un sfat bun, nu tagaduiesc sa dau. Si am senzatiunea ca prin aceste forumuri ...

Re: Erectie si ea contractii de clitoris da tre ve

din 24 iul 2008 11:31 de baby

da ce iti veni omule de ai scris asta??????? :lol::lol::lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie

din 24 iul 2008 11:29 de baby

au spus si altii mai sus....vorbesti pe mess,trimiti mesaje pe hi5 si pe nu mai stiu ce site.uri.....dar cand vezi fata in fatza ta incremenesti:` da stiti ca nu inteleg ceva......de ce naiba unii se roaga de "prietenii" de pe hi5 sa le lase ...

Erectie si ea contractii de clitoris da tre verifi

din 24 iul 2008 11:25 de tudores

In timpul unui sarut nevinovat se pot intalni 3 perechi de buze, ca sa nu mai vorbesc de limbi si papile gustative si tineti cont ca nu amintesc in aceasta fraza de bolul alimentar. Buzele tale de gura cu buzele ei de tractor roata de sus - gura. ...

Re: Re: Re: #Care este cel mai nesuferit de pe For

din 24 iul 2008 11:22 de baby

maaa :`adik astia care nu-s din bucuresti sunt tarani sau ce?:huh: oh pleaaaase:` Danny nu e cel mai nesuferit si nici Katherine...asta e parerea mea..O:) pe mine ma enerveaza altcineva....care posteaza pe aici si vb aiurea ia sa ...

Re: Re: Tu ai nevoie de un masaj repetat la bustul

din 24 iul 2008 10:57 de tudores

Stam eu cu caciula pe o ureche si ma gandeam, ca imi este foarte greu sa-ti dau un sfat, inainte sa-ti vad sanii intr-o poza sau mpeg. Cred ca prietenul tau, ar trebui sa te mameleasca mai mult si atunci cu siguranta iti vor mai creste dar ti se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare

din 24 iul 2008 10:55 de restless

E ca mie mi`a intarziat ciclul 2 luni, si din prima zi in care a intarziat, pana ieri, am facut 6 teste de sarcina. nu pot fi tocmai eu exceptia de la regula ala de 99% sigur... atata va spun, nu va jucati cu postinor 2, ca va face viata un iad. ...

Nu cred ca sunt perversiuni sexuale Doc!

din 24 iul 2008 10:49 de tudores

Nu stiu de ce crede Doc, ca ce am spus in mesajul anterior cu sexul oral cu prezervativ, sau ungerea tuturor zonelor erogene, pe care le cunosti la tine si partener(a) cu crema bazica, ar fi perversiuni sexuale. Daca Doc ar fi medic cu adevarat si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie int

din 24 iul 2008 09:10 de crisrazvi

Sunt bune discutiile online pe site-urile astea. Poti sa te antrenezi la vorbit cu fete, ca sa devii mai bun la flirt. E gratis, ia putin timp si nu are riscuri, oricum persoanele alea daca vrei nu o sa te intalnesti niciodata cu ele. Merge sa iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iul 2008 09:04 de crisrazvi

Daca esti vazut ca circar adauga mai multa nesimtire. Trebuie sa fie reteta perfecta haios + nesimtit. Fetelor timide trebuie sa le dai mai putin din reteta asta, ca se sperie. Cu cat fata e mai frumoasa, atractiva, femeie puternica, etc, cu atat ...

Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

din 24 iul 2008 09:02 de angela

Atunci cand faci sex cand esti inca la menstruatie exista 2 solutii, fie se prelungeste putin menstruatia, fie se scurteaza. Nu ramai insarcinata.Atunci e momentul cand ovulele tale sunt expulzate de organism si dureaza vreo 3-4zile cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 24 iul 2008 03:21 de mira_printesa18

viata e din prima zi in care femeia ramane insarcinata..ce ami buna soluite e sa nu se ajunga la avort ,ci sa se protejeze..asa nu sufera nimeni,si nu moare nimeni.din asta se poate si muri.asa ca nu va jucati cu lucrurile astea.multe femei ...

Re: Re: #Care este cel mai nesuferit de pe Forum ?

din 24 iul 2008 02:43 de Bozgoru

da.. daca toti ar gandi ca mine.. ar trebui sa castigi detasat katherine.. datorita calitatilor tale extraordinare... intzepata.. cu nasu pe sus... te crezi prea buna... si-n colo eu-s din Bucuresti si tu esti de la tara.. eu ma duc in bamboo tu te ...

Re: Exista OB pentru virgine?

din 24 iul 2008 02:04 de Incepator

Sunt baiat, nu as vrea sa ma bag prea mult in discutie ... dar ...nu va deranjeaza chestia aia pusa acolo inauntru la caldurica ? Sau provoaca si placere ? Scuze...:~*:~*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interes

din 24 iul 2008 00:07 de omu_negru

aceeasi idee am spus-o si eu, dar altfel. degeaba esti mare si tare in fata calculatorului daca fata in fata cu tipa esti varza. mai bine stai acasa si faci goblenuri sau inveti sa impletesti :lol:

Re: Re: Re:

din 24 iul 2008 00:07 de sgc

cel mult 1% risc, daca ar fi fost virgina, si-ar schimba ob-ul o data-n ciclu menstrual. atata risc ar fi existat. dat fiind ca ciclul menstrual al unei persoane care nu si-a inceput viata sexuala nu este atat de abundent.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1845 din 3732
«   1 ... 1842   1843   1844   1845   1846   1847   1848 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare