Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: HeeeeLLLLpppppp!!!! din 23 iul 2008 20:32 de krystyna
NU.NU NU NU NU NU..nu poti ramane insarcinata.....no way!!mai ales k nu a ejaculat in tine.da se mai intampla..sa iti mai curga daca ai act sexual..in a 4 a 5 zi.sau inante..cu 2 1 zi..daca faci sex..se poate sa iti vina..mai devreme....din cauza ca ...
Sex neprotejat in a cincea zi de menstruatie! din 23 iul 2008 20:01 de BiDdErGiRl
..am faqt sex neportejat in a 5 a zi de ciclu menstrual.....a 5 zi in care era pe terminate..parea sa nu mai fie aproape deloc....Am facut sex neprotejat,nu a ejaculat in mine...,dar a doua zi,dupa actul sexual neprotejat , ciclul meu menstrual park ...
Sex neprotejat in a cincea zi de menstruatie! din 23 iul 2008 20:01 de BiDdErGiRl
..am faqt sex neportejat in a 5 a zi de ciclu menstrual.....a 5 zi in care era pe terminate..parea sa nu mai fie aproape deloc....Am facut sex neprotejat,nu a ejaculat in mine...,dar a doua zi,dupa actul sexual neprotejat , ciclul meu menstrual park ...
Re: din 23 iul 2008 19:40 de sgc
n-am idee. depinde de persoane. sunt persoane care tolereaza alcoolul in cantitati mici, persoane consumatoare si mai sunt persoane care nu consuma alcool. in plus ar mai fi si varsta de 16 ani, varsta la care, cel putin teoretic este interzis ...
Re: Am 15 ani jumate si vreau sex - SFAT din 23 iul 2008 19:40 de katherine
:lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 23 iul 2008 19:34 de katherine
,,Draga''...daca tu ai avea ceva cu mine nu as da nici doi bani pe treaba asta, dar asta conteaza prea putin. Ceea ce conteaza este ca NIMENI nu este impresionat(a) de o copila de 18 ani sau cati vei avea, tare in clont (sau asa crede ea...), ...
Re: din 23 iul 2008 19:24 de sgc
o saptamana?!? ai cumva sterilet?!? daca da, de cat timp nu l-ai schimbat?!?
E bine daca inainte de a face sex bem ceva? din 23 iul 2008 19:21 de Cautatoru
Am si eu o rugaminte...Avem amandoi 16 ani, amandoi suntem virgini. Daca merem la un local sau ceva si bem ceva inainte de a face sex are ceva? Pt a avea putin mai mult curaj.. nu radeti raspundeti va rog ...
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 23 iul 2008 17:58 de Hi
Hahahahaha cate balarii am citit aici =)))
Am murit de ras...
PS : ala care zicea de gaura cu par...
Bah eu ma jur ca nu am bagat`o in nicio gaura cu par...dar contacte sexuale am avut :| Ce reaq ?:| mai sunt sau nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 23 iul 2008 17:50 de Hi
Aproape ca am varsat o lacrima...
Get Real .. nu pe toate le-a durut in momentul primului contact sexual...sau poate a durut doar putin... daca vrei sa stii conteaza si partenerul...cat de mult grabeste lucrurile.
Nu neg faptul ca unele ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 23 iul 2008 16:58 de Stranger_to_love
Te-am intrebat ce ai discutat cu tipa aia pana la urma daca zici ca scoala,familie,job etc. nu ati discutat.
Imi spui si mie,te rog,ce s-a discutat? Ce inseamna discutie intereasanta pt. tine? Pe ce teme?
Nu exista nici un motiv ...
Re: Re: Re: In legatura cu himenu'.. din 23 iul 2008 16:20 de Ronin
Faza cu latimea in bazin n-are nici o treaba. Am fost cu o fata care avea bazin lat si 39-40 numar la pantof si era foarte stramta. Pe de alta parte am avut o prietena cu bazinul ingust dar totusi mai larga cu mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Sangerari si dureri de cap dup din 23 iul 2008 16:02 de tudores
Chiar daca nu ai ramas gravida, invata ca de acum incolo sa folosesti prezervativul, chiar daca faci numai sex oral sau te masturbezi, pentru a nu te dobori aceasta indoiala, care este la nivel psihic.
Apropo nu ai facut ore de educatie sexuala la ...
Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 23 iul 2008 15:49 de BiDdErGiRl
si care e problema.nu am voie sa mi exprim parerea????dak vorbea frumos,fara injurii nu aveam nimic cu el,dar asha a dat dovada de o nesimtire totala.
Am facut sex in a 5-a zi de ciclu menstrual...... din 23 iul 2008 15:43 de BiDdErGiRl
Re: Am 15 ani jumate si vreau sex - SFAT din 23 iul 2008 15:41 de Incepator
E mica pentru chestii de astea .
Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou din 23 iul 2008 15:39 de tudores
Eu zic sa folosesti anticonceptionale de la farmacie, chiar daca ti se vor lasa un pic tzatzele si atunci ai sa te simti in cea mai mare siguranta.
Eu dupa primele 2 dupa de ciclu prietenei mele, ii dau la buci saalbatic de 2 ani si n-a patit ...
Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta din 23 iul 2008 15:35 de crisrazvi
Pai am trimis vre-o 10 mesaje, am primit 4-5 raspunsuri si am ajuns cu 2 pe mess, dar destul de slabute specimenele, asa ca am renuntat, nu prea e fun pe hi5. Presupun ca, daca seaca celelalte locuri, m-as putea reorienta.
Am 15 ani jumate si vreau sex - SFAT din 23 iul 2008 15:17 de tudores
Pentru inceput, ea poata sa inceapa cu sex oral si tu cu-n cunnilingus, ca sa va cunoasteti organele sexuale in prealabil cat mai bine.
Vezi ca amandoua sa se faca cu prezervativ.
inainte de a incepe orice actiune, unge-ti bine atat penisu' cat ...
Re: Dezvirginare fara himen, fara sange?!? din 23 iul 2008 15:16 de BiDdErGiRl
..STAI LINISTITA....nici mie nu mi-a curs sange.....nici la primul contact sexual,nici la al doile a.nu este necesar sa tiz curga sange;:ok:
Pagina 1847 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||