Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Analizele arata daca sunt insarcinata?

din 22 iul 2008 12:01 de dyanaaa

imi raspundeti va rog

Re: Re: #Pt Soferi ~ Cielo vs. Espero

din 22 iul 2008 08:30 de Danny_DaBoss

Daewoo - Piese ieftine, fiabilitate, te doare-n paispe daca dai cu ea in 15000 de gropi ca se repara usor si ieftin :ok:

Re: Re: Re: Cum pot sa stiu daca ma inseala?

din 22 iul 2008 08:27 de Danny_DaBoss

Degeaba. Daca simte ea ca nu mai e cum a fost la inceput, si e mai indiferent si mai rece cu ea inseamna sigur ca se intampla ceva..

"Traducere"

din 22 iul 2008 00:59 de ExoticDream

"Scuteste-ma de scenele astea penibile, lacrimogene, toate-s trecatoare, cauta-ti pe altul, eu deja mi-am gasit." "Ar fi neplacut (pentru tine) sa-ti spun ca esti doar una din fetele pe care le-am avut, nici mai buna, nici mai rea decat ...

Re: Re: Cum pot sa stiu daca ma inseala?

din 22 iul 2008 00:59 de Incepator

Daca tratezi bine cu mine, ii sparg parola de messenger, si poate rezolvam . ;) LoooooooooooooL e timpul sa vorbiti, daca nu da roade asta e te inseala sau cel putin a facut-o .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce???

din 22 iul 2008 00:45 de ExoticDream

Daca tot se discuta pe marginea acestei povesti, eu as vrea sa aud si versiunea celeilalte parti implicate, se poate? M-ar interesa raspunsul la urmatoarele intrebari: 1. Cat de repede ar fi trebuit sa vina ea in Bucuresti pentru a mai avea ...

Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi!

din 22 iul 2008 00:31 de ExoticDream

Ma gandeam ca multe fete (si nu numai) ar fi interesate sa stie cam cat se poate conta pe sinceritatea baietilor, avand in vedere ca majoritatea se lauda cu maretele lor realizari sexuale, sunt constienta insa de faptul ca probabil nici la ...

Re: Cum pot sa stiu daca ma inseala?

din 22 iul 2008 00:22 de mada_86

Punei ceva la cale:gasesteti o prietena si incearca sa o faci subtil sa nu se prinda,dar persoana care o pui sa nu o cunoasca bafta

Re: Scurgeri galbui-roz in loc de menstruatie!

din 22 iul 2008 00:14 de mada_86

Pai daca te alarmezi patesti ca multe fete si iti vine a 13 zi.Fii calma si asteapta.N-ai de unde sa stii,iar greturile si ametelile vin dupa 14 zile.

Re: Re: : Re: Vreau sa invat sa sarut! Material in

din 22 iul 2008 00:03 de ExoticDream

De ce esti rau? Vrei cartonas galben?!? Daca nu zicea el, faceam eu observatia cu pricina, you know... grammar runs in the family! :devil::devil::devil:

Re: Nelamuriri: sex, sangerari. anticonceptionale

din 21 iul 2008 23:59 de mada_86

Nici nu am auzit de 2 saptamani si jumatate dar e prima oara cand are atata timp sau are mai mereu?Deobicei dupa menstruatie trebuie sa astepti inca o zi sa vezi daca mai curge dar daca spui ca a mai avut sangerari poate avea probleme sau sa ramana ...

Re: Cum pot sa stiu daca ma inseala?

din 21 iul 2008 23:51 de ExoticDream

[b]De maine iti vei gasi subiectul la sectiunea "Dragoste"!!![/b] (!)(!)(!)

Analizele arata daca sunt insarcinata?

din 21 iul 2008 22:07 de dyanaaa

mi-am facut analizele astea obligatorii.dak sunt insarcinata se vede pe ele?scrie acolo?va rog sa imi rasp repede

Re: Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita?

din 21 iul 2008 21:45 de Danny_DaBoss

Pai chiar asa, unele refuza din cauza rushinii fatza de actul in sine.. Cum sa faca ele asa ceva ? Sa se injoseasca ? De parca ar sta cineva cu pistolul la tampla lor. Sau in gura. Si al 2-lea motiv da, le e sila de gust.. Chiar daca nu au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce???

din 21 iul 2008 21:42 de Danny_DaBoss

cineva intelege.. culmea..cineva strain..:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce???

din 21 iul 2008 21:31 de valentine

Le-am citit, stiu si despre ce e vorba, care e povestea si nu imi inspiri decat o oarecare mila...in primul rand ca el te-a adus aici, in al doilea rand ca folosesti un forum drept mijloc de comunicare cand, fara sa intru pe id-urile voastre de ...

Anticonceptionale si pauza

din 21 iul 2008 20:59 de karissa

Salut! am o nedumerire..si daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare. Iau anticonceptionale Karissa dupa prescrierea medicului ginecolog. Am uitat sa mai intreb medicul..si plus de asta e plecat in concediu. Am terminat prima folie de 21 de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot sa stiu?

din 21 iul 2008 20:58 de Useritza

NU STIU CUM STA EXACT SITUATIA,DAR E AIUREA CA VA VEDETI SAU CEL PUTIN VA SUNATI ATIT DE RAR,PENTRU CA IN ACEST RASTIMP LIBER POATE SA ISI GASEASCA VREO TOAPA CU CARE SA PETREACA TIMPUL....DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SITUATIA E TENSIONATA SI CRED CA AR ...

Re: Re: Re: Re: Cum pot sa stiu?

din 21 iul 2008 18:08 de angelika

da, asa e ..ai si tu dreptate... dar intotdeuna roata se intoarce si ajungi sa te intrebi de ce????

Re: Re: Re: Cum pot sa stiu?

din 21 iul 2008 17:50 de Danny_DaBoss

Si daca ar fi comunicare nu cred ca ti-ar spune. Dar poate prefera sa isi futa relatia pt cateva clipe de placere cu altcineva...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1850 din 3732
«   1 ... 1847   1848   1849   1850   1851   1852   1853 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare