Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Este buna sperma inghitita?

din 21 iul 2008 17:03 de BiDdErGiRl

eu una,nu am incercat si nici nu cred ca o voi incerca prea curand...un lucru cert, daca nu stiti, aflati ca fiecare cantitate de sperma ejaculata (intre 300 si 500 de milioane de spermatozoizi) contine 5-7 calorii, fructoza, apa, vitamina C, acid ...

Re: Cum pot sa stiu?

din 21 iul 2008 16:56 de BiDdErGiRl

eu cred ca metoda cea mai buna este sa vorbesti cu el....vorbeste cu el despre ce se intampla cu relatia voastra,cere-i sa fie sincer..etc.COMUNICAREEEEEE ESTE FOARTE IMPORTANTA INTR-O RELATZIE!!!:ok:

Cum pot sa stiu daca ma inseala?

din 21 iul 2008 15:40 de angelika

cum pot sa stiu daca iubitul meu ma inseala?? am ceva banuieli de mai demult...am lasat lucrurile sa mearga asa..fara sa iscodesc ceva, dar sunt zile in care nu ne vedem..nu vorbim si simt aceasta departare ca cum ar fi benefica ptr el..sa faca ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 21 iul 2008 14:44 de wheaaa

...eu sunt inca virgina si imi este foarte teama cand ma gandesc ca mi se va rupe himenul..:( daca nimeresc un tip rau ???care ca va zice ca o va baga incet si de fapt o va baga repede provocand si mai multa durere...???...dar...pana la urma cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta

din 21 iul 2008 14:27 de baby

mdea...:ermm::lol::lol: :,:-*

Re:

din 21 iul 2008 14:05 de sgc

ti-am mai spus si aseara, pune-ti ob-uri. n-o sa patesti nimic. vei ramane virgina si la 2000 ani.

Re:

din 21 iul 2008 13:58 de sgc

si christian dior si CK, au parfumuri si pentru femei, nu, doar pentru barbati. Tresor - Lancome Volupte - Oscar de la Renta Diamants - Armani Eau de ParfumII - Gucci. le consider marci bune pentru ca-mi plac si le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta

din 21 iul 2008 13:23 de van_basten

sa faca ciorba ca e mai buna :p:p:p si ce mesaje primeai; in genu: ce frumoasa esti ..hai sa ne intalnim sau daca nu m-ai cunoscut inseamna ca ai trait degeaba :devil::devil::devil:

Re: STIE CINEVA MARCI BUNE DE PARFUMURI PENTRU FEM

din 21 iul 2008 11:28 de baby

Coco madmoiselle[chanel] J'adore [dior] Spirit[antonio banderas] Mandarina duck[preferatul meu:~*] pe toate le-am avut....ultimele 2 sunt mai tineresti....primele 2 mi se par potrivite pt pers putin mai mature:lol: :,:-*

Marci bune de parfumuri pentru femei

din 21 iul 2008 11:06 de mada_86

Salutare .Va rog daca stie cineva cu experienta niste marci de parfumuri tari (cele mai tari)gen:cum este la barbati diorul sau klein?Multumesc pt raspuns

Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 21 iul 2008 10:58 de mada_86

Trebuia sa stii de la inceput ce ai luat.....invato ce daca se supara.......totul se invata sa puna mana la treaba ca e femeie ....sau nu?

Re: Avantajele si dezavantajele mutarii impreuna

din 21 iul 2008 10:54 de mada_86

AVANTAJE:invatati sa va cunoasteti mai bine,in momentul in care vreti sa stati unul langa celalalt o puteti face oricand fara stres ca unde stam!Vedeti mai bine daca luptati unul impotriva celuilalt,invatati multe treburi ...

Re: ....

din 21 iul 2008 10:40 de mada_86

Daca tii cu adevarat la prietenul tau,incearca sa uiti ce ai in cap:pt ca aceea persoana te poate trage in jos si iti strica relatia cu al tau.....si pt ce?Incearca sa iti faci propria fantezie cu al tau ce spui?Sa uiti ce ai in spate nu crezi?Sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce???

din 21 iul 2008 10:27 de ...

daca ai fi citit mai atent raspunsurile unei anumite peroane de mai sus...ti-ai fi dat seama ca de fapt este vb de acea persoana..care crede ca ce a facut e ceva firesc si normal.

Re: Lauda de sine a baietilor sexosi!

din 21 iul 2008 07:33 de Octav

Draga Exoticdream, ;)) tu vrei sa afli cati baieti isi zic ofu in mod anonim? :P Sunt curios...cati ani ai, daca nu-s prea indiscret...:) Si daca te-astepti sa-ti formezi o parere generala despre cum gandeste un baiat, cand e pus s-o faca ...

Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:(

din 21 iul 2008 04:10 de ExoticDream

Stii..... am ajuns la concluzia ca exista un anumit tip de baieti care "se hranesc" cu astfel de povesti de "iubire" (ghilimelele sunt doar pentru ei), un fel de don juani autohtoni, care au cateva atuuri cu care impresioneaza fetele (au look ...

Re: Re: Re: Re: de ce???

din 21 iul 2008 02:42 de valentine

Mira_printesa (sukara, stilata, etc), daca ai confesiuni de facut, fa-le pe privat. Chiar nu ne intereseaza cat de mult ai iubit tu pe stii tu cine. Esti usor penibila...

Re: a vrut doar placere sau ma iubit??:(

din 21 iul 2008 01:32 de necunoscut

poate ca ati gresit amandoi....un sg raspuns as vrea sa stiu,daca te iubea asa cum zicea,de ce nu te-a asteptat???cum poti oare sa ubesti pe cineva dar sa poti fi cu altcineva atat de repede...afirmand in continuare ca o iubesti pe prim ...

Re: Re: Re: Poveste destramata.....

din 21 iul 2008 01:17 de mira

motivele pt care nu mam mutat cu tine au fost bine intemeiate..a fost cineva foarte drag mie la mijloc..cineva caruia ii datorez viata mea..a fost mama...care cred ca pana la urma ar fi inteles..si puteam fi impreuna,dar tie ti-a fost mai usor sa o ...

A vrut doar placere sau m-a iubit??:(

din 21 iul 2008 01:08 de printesa18

am fost cu un baiat...m-am indragostit de el ,el de mine(cel putin asa zicea)..a fost totul bine si frumos pana a plecat la bucuresti.eu nu am putut sa merg cu el pt ca am faculta in arad,dar i-am zis sa aibe rabdare.trebuia sa merg la el in august ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1851 din 3732
«   1 ... 1848   1849   1850   1851   1852   1853   1854 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare