Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Prima data cu o virgina (eu virgin)cu prez din 20 iul 2008 02:35 de Doc
Din pacate, e mult mai grav daca ar alege varianta "fara" ... mai bine decat sa faca "cum vrea" sa faca cu prezervativ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2008 02:32 de Doc
De fapt, pana pe la varsta de 12-13 ani, majoritatea pre-adolecentilor, au parte de erectii necontrolate. Adica, pot surveni oriunde, fara sa se gandeasca la ceva stimuli.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o din 20 iul 2008 02:25 de Doc
Oricum o va durea, chiar daca exista lubrifiere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2008 01:52 de ExoticDream
Mami, ca sa fim eficienti si sa nu plictisim lumea pe-aici, uite adresa site-ului aeroporturilor pariziene (Charles de Gaulles si Orly - despre Beauvais iti povestesc altadata), descarca o harta si incearca sa intelegi ce inseamna Terminalul 1, ...
Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie din 20 iul 2008 01:21 de ExoticDream
Daca tot nu ne suparam.... permite-mi sa remarc faptul ca folosirea gresita a cratimei ("a-ti planificat", "scrie-ti", "ia-ti dedicat") nu are legatura cu messengerul, acolo lumea o ignora total (se vorbeste prescurtat), asa ca..... nu-i bai daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 20 iul 2008 01:06 de cosmin_03
Multumesc mult pentru ajutor...!!!! pentru sfat...!!!
Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie din 19 iul 2008 20:58 de Listener
1.Nu ne suparam,greselile...multumesc de avertisment,dar nu sunt forumist de elita si uneori am obisnuinta sa tastez ca pe messenger (in klingoniana).
2.Ca moderator al unui site trebuie sa stii tot ce se mananca...despre subiectul care a creat ...
Re: Obligata sa fac sex din 19 iul 2008 16:12 de mada_86
Fa cum crezi dar totusi nici sa te oblige asa cum spui u .Daca mai da si in tine nu mai faci nimic.Lasal baieti sunt
Re: Am 15 ani jumate si vreau sex din 19 iul 2008 15:59 de mada_86
De ce sa nu incerci? Daca fata vrea.Numai sa te protejezi ca s-ar putea sa o sperii pt inceput bafta
Re: Senzatie nasoala la atingere din 19 iul 2008 15:54 de mada_86
Cand vei creste si vei da de gust iti va placea si de ce ma rog tii neaparat sa nu se rupa ata?il poti excita pe partener si altfel:rolleyes:
Re: Re: Re:multa lume nu intelege din 19 iul 2008 15:47 de mada_86
Este ceva diferit.Poate voi nu ati trait dar eu incerc sa fiu corecta cineva ma vede sus si ma ajuta.Am incredere in mine si cel putin cat imi este timpul incerc sa ma simt bine chiar daca poate interveni ceva de la viata sa imi schimb ideea(sunt ...
Re: Re: Re: Re: Mastturbarea la baieti din 19 iul 2008 13:05 de Doc
Si, ma rog, ce se dezvolta la "ea" ... ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2008 12:50 de sgc
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]aeroportul acela(charles de gaulle) are 6 si nu 3 terminale, care sunt numerotate A, B, C, D, E, F. deci dublul lui 3. da?!? nu poti sa intri gramada in terminal pentru ca transferul de la un terminal la altul nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 19 iul 2008 12:36 de sgc
nu-ti bate tu capul legat de cultura mea generala. si nici cu sinceritatea lui valentine:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi din 19 iul 2008 12:31 de Gandacica
Daca nici ea n-a mai luptat dupa 4 ani...atunci nu stiu ce s-ar putea numi "lupta"...dar la un moment dat renunti,nu?ca si asa face parte din iubire..si asta e o dovada de iubire...pur si simplu,nu mai poti fizic sa mai faci ceva pt relatie,oricat ...
Re: Re: Re: Re: Mastturbarea la baieti din 19 iul 2008 12:06 de stefanoski
Interesanta teorie. Cu cat dai la manivela mai des, cu atat creste instrumentul mai tare. Mai sa fie, am auzit-o si pasta :lol:
Pai in cazul asta, ce ne facem ? Sunt foarte multi pusti care incep de pe la 12 ani. Iti dai seama ca in cativa ani se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 19 iul 2008 03:53 de ExoticDream
Neeeeeee, shall I tell you a secret? Si mie mi-a spus la fel, dar cu mine este sincer, in schimb pe tine te-a pacalit ca sa nu te supere de ziua ta! Daca vrei sa faci ceva pentru cultura ta generala, ia testul de la inceput si vezi ca intrebarile ...
Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi ce c din 19 iul 2008 03:44 de ExoticDream
Interesant mod de a gandi! Il iubeste cu adevarat si renunta la relatie?!? Mod de a iubi in care renunti cand iti este greu?!? Stii ceva? Cred ca ai dreptate: asta ESTE iubirea moderna. Aaaa..... am uitat sa pun ghilimele (la cuvantul "iubire", ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 19 iul 2008 03:29 de ExoticDream
Uite cum stau lucrurile, "puisor".... As putea sa-ti spun ca... natura.... n-a prea avut grija de tine, dar lasa! Ma marginesc sa te informez ca habar n-ai cum stat treaba cu aeroportul parizian, dar "te dai mare", cum se zice. Probabil cei de la ...
Re: tot despre sarut din 19 iul 2008 03:15 de v14d
si daca baiatul nu stie sa sarute cu limba(e vorba de mine):(
Pagina 1853 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
93 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||