Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul? din 18 iul 2008 01:55 de Bebytza
buna , am si eu o mika problema
numai stiu daka sunt virgina,pana acum nu am avut contact sexual cu niciun baiat . este posibil sa numai fiu virgina daka am introdus degetul?? mentionez ca nu mi-a curs sange cand am facut acest lucru . daka s-ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 18 iul 2008 01:03 de ExoticDream
Puisor, n-am scris nicaieri despre aeroportul Henri Coanda (ca tot te iei de denumiri), ala este mic copil fata de Kastrup sau Schiphol (asta tot a propos de denumiri). In limba engleza, "beach" inseamna plaja, mi-or fi placand mie destinatiile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2008 00:39 de Iuby_Ovy
cine mortzii tai te cunoaste pe tine mai....hai terminate si vino la bucuresti sa discutam putin despre amintiri din copilarie...oke te astept..noapte buna la toti ce au vizionat acest circ va multumim pt audienta :))
Re: Re: Re: cum sa`i arat ca nu sunt ca restul? din 18 iul 2008 00:39 de angela
O solutie ar fi sa vorbesti cu el face to face si sa il intrebi ce isi doreste de la relatia asta.Trebuie sa ii dai de inteles ca tu vrei ceva serios si daca el nu isi doreste asta, e mai bine sa ramaneti prieteni.In acest fel evitati sa va raniti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare barbati p din 18 iul 2008 00:36 de SORIN28
Si la femei cum verificam? Ca daca nu iti spune ea...nu se afla.:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare barbati prefe din 18 iul 2008 00:30 de ExoticDream
Conteaza totusi daca s-a pierdut in urma cu 15 parteneri sau doar 1-2-3... Dupa parerea mea, si la barbati ar trebui sa judecam cu aceeasi unitate de masura! Norocul lor este ca nu prea avem cum sa verificam.... natura asta tine cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2008 00:24 de SORIN28
Eu chiar nu-ti doresc...cine ma cunoaste stie ce-mi poate pielea si chiar nu iti doresc vreodata sa ne intalnim. Dar...inevitabilul se va produceO:) mama ce ingeras sunt
Fetita...vezi ca aici pe forum mi-am afisat toate datele...adresa, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2008 00:22 de Iuby_Ovy
nepoate...terminate ca nu o sa ai ce sa imi faci tu vreodata mie si daca vrei iti dau adresa mea.Apropo....violati spuneai....poi se vede ca de femei nu esti in stare..si in legatura cu pumnu ala in fata..veziti dreaq de treaba ta ca nu stii cine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2008 00:18 de Danny_DaBoss
gay :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme de erectie de la tiga din 18 iul 2008 00:16 de ExoticDream
Chiar azi imi povestea o cunostinta despre fostul ei potential viitor sot, care are 48 de ani, fumeaza doua pachete de tigari pe zi, bea nu stiu cate cafele si minimum 3-4 beri..... De cativa ani buni are probleme cu erectia, nevasta l-a lasat si ...
Re: Diferenta de varsta din 18 iul 2008 00:16 de Roxy
Si eu de exeplu am 16 iar prietenul meu are 22 suntem impreuna de 8 luni si ne intelegem foarte bine.Din punct de vedere al gandirii avem foarte multe in comun din punct de vedere sexual totul e destul de ok la noi totul a decurs pe etape pana ce ...
Re: Ce tampenie din 18 iul 2008 00:16 de Danny_DaBoss
normal. un om matur nu se sparge atata pe net ca el are case si averi, femei, are reputatie si e mare si tare in cartier cand el defapt e... o furnica..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2008 00:16 de SORIN28
Bine fetitele lu tata...va promit ca in scurt timp veti afla ce inseamna sa primesti o lovitra de pumn in fata. Nu va dau explicatii, nu ma arunc in cuvinte dar....o sa-mi para rau de voi. Mai este aici pe forum niste lumea grea care deja ...
Ce tampenie din 18 iul 2008 00:14 de Andrei08
Cata prostie zace in unii oameni , bai oameni buni asta inseamna sa fii smecher , sa incepi sa ameninti pe unu altul pe un forum ca asta ? Nu ma intereseaza daca ma injura unul dintre respectivii implicati , arata cat de idioti sunt :ok:. S-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 23:51 de Iuby_Ovy
mai sorinel pustiulica hai lasa barbatia asta de cioban ca nu tine si daca vii in bucuresti..hmmm...prietene e vai de sora mama si tatal tau...daca vi la buc TARANE...Sti si tu mai infectule sa lovesti..ma pun pariu ca nu ai deranjat o musca in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 23:37 de Iuby_Ovy
extra ordinar tu de unde mai vii varusca de la oxford?Si chiar nu am cum sa ma pricep la limba asta eu cand era la scoala la ora de romana umblam prin cazinouri poate vrei sa ma cunosti prietene sa stam de vorba fata in fata Ca eu nu prea stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 23:35 de baby
Danny....nu judeca....te rog
cel putin fizicul nu cred ca e cel care conteaza....
putem fi cei mai urati....cei mai ridati,zbarciti etc...ceea ce conteaza e ca omul sa aiba suflet bun....
tu esti frumos...asta poate vedea toata lumea...dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 23:32 de valentine
Iuby_Ovy vezi ca te cam bate limba romana...asa ca nu te mai baga sau macar daca te bagi, baga-te pe romaneste
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 23:31 de Danny_DaBoss
Bine Baby-tza... :flowers::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 23:30 de Danny_DaBoss
eh, nu vreau sa bag toti ciobanii in lista mea sa fac circ. nu ma intereseaza de el si de viata lui patetica.. la 30 de ani e vai de curu lui prin tari straine ca nu e in stare sa reuseasca ceva aici... daca te uiti la profilul lui sa vezi ce ...
Pagina 1855 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
93 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||