Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 17 iul 2008 11:48 de sw3et3st

asa e, ai dreptate! am omis faptul ca nu mai sunt copii la 12-13 ani cum eram eu la varsta asta, cand nici nu stiam cum sa sarut...acum astia nu stiu ce marca de prezervative sa aleaga si cum sa faca sex oral....ma gandesc unde o sa ajunga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 iul 2008 11:43 de sgc

daca tie ti se pare ca aeroportul Otopeni este mare, atunci si aeroportul din Copenhaga este maaaaaaaaaaare.:huh:. poti sa-i spui Amsterdam, in loc de Shipol cum il gasesti pe google. beach, ce de aere pe capul tau, n-a vazut charles de gaulle.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare barbati prefera virgi

din 17 iul 2008 11:18 de baby

ai inteles gresit in fine incearca sa recitesti ce am scris nu am zis sa iei prima cu*va care iti iese in cale...am zis doar ca daca nu e virgina nu inseamna ca trebuie pusa la zid e o diferenta intre cur*ve si fete care au mai avut 2-3 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 iul 2008 11:18 de Danny_DaBoss

nu cumva umblii tu cu fatuca asta de 17 ani ? ca vad ca esti pe aceleasi idei ca ea... hmm...;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 iul 2008 11:17 de Danny_DaBoss

eu nu inteleg de ce nu iti vezi de treaba ta :)

Re: Sex la 13 ani fara prezervativ

din 17 iul 2008 11:11 de baby

Cred ca ma duc sa dau un cap de usa:blink:sau de perete:` La 13 ani...nici nu stiam sa sarut:~*si asta la 13 ani deja o face fara prezervativ:huh: ori e foarte proasta ori e la vrajeala):( dar ma gandeam ca daca totusi stie sa stea cu ...

Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ

din 17 iul 2008 11:02 de stefanoski

crezi ca stie la 13 ani de e ala BTS ?? :unsure:

Re: Re:

din 17 iul 2008 05:05 de valentine

Din pacate...toate raspunsurile tale sunt gresite :) Si tu tot aceleasi raspunsuri? :mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 iul 2008 02:19 de ExoticDream

Este unul din aeroporturile mele preferate (dupa Schiphol si inainte de Madrid), ai dreptate, este frumusel, maaaaaare si nu chiar incurcat daca nu te grabesti. Eu am facut 300-400 m alergare viteza de la o poarta Ax la una By pentru ca s-au ...

Re: Re: Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou s

din 17 iul 2008 02:12 de Doc

Da.

Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 17 iul 2008 02:02 de ExoticDream

Recomand o carte de gramatica la prima iteratie (stefanoski, unde esti?). Nu de alta, dar flirtul se deruleaza adeseori (si) pe Messenger si cel putin la inceput seducatorul nu are de unde sti daca persoana supusa procesului de seductie este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A ras in timp

din 17 iul 2008 01:52 de ExoticDream

Eu as face ce-a spus katherine! Daca era ceva amuzant, macar sa fi ras impreuna, asa as fi fost de acord! :devil::ninja::devil:

din 17 iul 2008 01:19 de ExoticDream

Ca sa vedem daca iti functioneaza Internet Explorerul/Mozilla bla bla bla! :pirate::pirate::pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate)

din 17 iul 2008 00:52 de ExoticDream

Mie tocmai poleiala aceea aurie care imbraca unele statui din oras si peretii palatului Versailles mi se pare... too much. Nu stiu ce parte a Parisului ai vazut tu, dar tocmai spatiile largi ii sunt caracteristice orasului, poate ai fost in ...

Re: Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

din 17 iul 2008 00:17 de rxy

in concluzie daca o vom face cu prezervativ va fi sigur ?

Re: Sex la 13 ani fara prezervativ

din 17 iul 2008 00:14 de Doc

Daca ti-a venit ciclul menstrual, sigur ca poti ramane insarcinata. Dar prezervativul nu protejeaza doar pentru o sarcina nedorita, si si pentru BTS.

Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 17 iul 2008 00:09 de ExoticDream

Stati tu linistita, aia care nu stiu cum sa sarute sunt mici copii fata de adolescentii de 12-13 ani care vor sa faca direct sex!!! :alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 iul 2008 23:58 de angela

Sa vorbesti cu soacra nu rezolvi nimic, daca ei nu ii e rusine de tine si de prietenii tai, cu atat mai putin ii va fi rusine de mama. Trebuia sa deschizi ochii inainte de a o lua..Acum e prea tarziu, lupul isi schimba parul, dar naravul ba.Scuza-ma ...

Re: Re: Re: Disconcordanta intre subiect si mesaje

din 16 iul 2008 23:53 de ExoticDream

Abaterea de la subiect este permisa, cu anumite limite care tin de respectarea regulilor elementare ale bunului simt. In principiu, pe acest site se poate divaga daca se aduc in discutie lucruri interesante sau macar amuzante. "Noi, moderatorii", ...

din 16 iul 2008 23:24 de sgc

dupa ce-am citit vreo doua sau trei m-am plictisit. desi le am cam pe toate. mai mult decat atat, nu stiu daca ai aflat, dar a faost un foarte mare scandal in ceea ce-o priveste pe scriitoarea Sandra Brown. s-a descoperit ca este o plagiatoare. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1858 din 3732
«   1 ... 1855   1856   1857   1858   1859   1860   1861 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare