Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu pre

din 15 iul 2008 19:33 de SORIN28

Nu gandesti, nu gandesti bine deloc. Cred ca tu generalizezi, daca sunt cateva(mai multe) care sunt praf si pulbere, asta nu le face pe toate la fel.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimi

din 15 iul 2008 19:28 de alex23

Cand am fost pe la ei era dezordine in bucatarie dar mama ei e o femeie harnica, adica lucreaza foarte mult si nu sta de loc, avea acasa un atelier si lucreaza de dimieata pana seara (asta ar scuza oarecum ca peste zi era dezordine) La sotia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in

din 15 iul 2008 19:18 de baby

sincera sa fiu...eu asa i-as face numai unui barbat de care vreau sa scap....sau pe care nu il mai iubesc....[bine mai simplu ar fi sa scap de el divortand] nu stiu ce fel e ea......probabil face ce a vazut la mama ei:` incearca sa vorbesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in cas

din 15 iul 2008 19:15 de alex23

Ce zice ea? Un exemplu... Ii spun ca sunt vase in chiuveta de mai de multa vreme, Ea imi spune sa nu ii mai spun ca face ea. OK. plec si revin peste mai mult timp si nimic.... (intre timp sta la TV) Ii reamintesc si se enerveaza si nu ...

Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 19:08 de sw3et3st

depinde ce fel de om e soacra ta. daca se supara considerand asta o jignire, ca nu si-a educat asa cum trebuia fata? daca se agraveaza situatia cu sotia pentru a te-ai dus si ti-ai "spalat rufele" in afara familiei voastre (voi 2)? daca ...

din 15 iul 2008 19:01 de baby

da sotia cam ce zice? bine in afara de faptul ca se supara:` nu cred ca e bine sa amesteci soacra:huh: vezi tu.....tine de felul in care comunicati....adik deloc:` eu as zice sa vorbesti ft serios cu ea......asta daca tine cont de ce vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: A ras in timp ce ma masturbam.

din 15 iul 2008 18:59 de sw3et3st

cel mai bine ar fi sa il intrebi pe el de ce a ras si daca te iubeste. noi nu avem de unde sa stim mai bine ca el, doar ne dam cu presupusul..

Re: Re: Re: Re: Re: A ras in timp ce ma masturbam.

din 15 iul 2008 18:59 de sw3et3st

cel mai bine ar fi sa il intrebi pe el de ce a ras si daca te iubeste. noi nu avem de unde sa stim mai bine ca el, doar ne dam cu presupusul..

Re: Re: Re: Re: A ras in timp ce ma masturbam...

din 15 iul 2008 18:23 de Pischot

asa zic si eu,.. k si eu am ras.. si i sa culcat instantaneu =))))

Re: Re: Re: Re: A ras in timp ce ma masturbam...

din 15 iul 2008 17:59 de jardel

si eu sunt de aceasi parere ;)

Re: Trebuie sa ne stim corpurile unul altuia dinai

din 15 iul 2008 17:48 de baby

eu zic ca e bine sa incercati sa va cunoasteti corpurile de inainte multi recomanda pettingul pt inceput.... e misto...asa vezi c ii place si ce nu ii place partenerului.... decat sa te vezi in fata faptului si sa nu stii cu ce sa ...

Re: Re: Re: A ras in timp ce ma masturbam...

din 15 iul 2008 17:45 de SORIN28

Nu stiu de ce dar cred ca daca ai sa razi...o sa regreti amarnic:devil:

Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 17:38 de SORIN28

Tu nu stiai ca sotia se "educa"...cum ai crescut-o, asa o ai. Daca ai invatat-o sa faci tu toate iar ea sa se uite...asa va face in continuare. Daca mamicuta ei nu a invatat-o cum e cu treburile casnice...greu sa o schimbi(dar probabil nici ...

Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa

din 15 iul 2008 17:36 de nico

Stai ca nu am inteles. Fata asta era complexata e faptul ca era grasa si ca "nu arata bine" sau de faptul ca era inca virgina. Daca e asa, cand esti gras poti face zeci de lucruri sa slabesti. daca nu, care e tragedia? Dar in legatura cu .."s-a ...

Re: Re: Re: A ras in timp ce ma masturbam...

din 15 iul 2008 17:25 de baby

da dar vezi tu....poate cand ai sa razi el o sa incerce sa para indiferent.....asta asa ca sa "se scoata"... ca sa iti demonstreze tie ca nu era asa grav ca a ras si ca el nu se supara daca razi dar in sinea lui e posibil sa explodeze de ...

Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

din 15 iul 2008 16:55 de sw3et3st

fa-o, dar nu-l lasa sa isi dea drumul in tine. sau folositi prezervativ.

Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

din 15 iul 2008 14:56 de rxy

Astept rsp sincere si nu in batjocura. De exemplu azi m-a invitat la el deobicei cand merg la el de fiecare data se petrece ceva intre noi si daca se va intampla sa facem sex risc sa raman insarcinata?Sunt foarte nesigura pt ca o sa o fac pt a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 15 iul 2008 13:50 de sgc

am cartile in casa. merci de biluta alba. pe google l-oi fi cautat tu. si eu editia cea veche si la razboi si pace si la anna karenina.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 15 iul 2008 13:36 de sgc

dvs., daca tot ati ajuns la concluzia si ati recunoscut ca sunteti tzacanita, poate-i bine sa nu dati sfaturi.:ok:

din 15 iul 2008 13:00 de Incepator

Acu sa fac un pic de off-topic . Macar la pat face ceva ? (Poate ca sunt oleaca nesimtit, dar merita) . Daca nici acolo nu face treaba, mergeti la psiholog si nu stie nimeni, Si daca tot nu o rezolvati . Scurt si la obiect : Divort - motiv : ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1861 din 3732
«   1 ... 1858   1859   1860   1861   1862   1863   1864 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare