Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: buna

din 15 iul 2008 12:55 de katherine

Nu trebuie sa iti fie rusine ca vrei sa iti incepi viata sexuala. Din contra, esti printre putinele care se hotarasc sa faca acest pas la varsta dee 19 ani, avand in vedere ca alte fete si-o incep la varste mult mai fragede. Daca tu si ...

Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 12:48 de alex23

Nu e moldoveanca. Mama ei nu cunoaste situatia si nici parintii mei.... Ma tot gandesc daca e bine sa vorbesc cu ei. Sunt convins ca ar fi foarte nemultumiti si nu stiu in ce directie ar putea evolua lucrurile. "Proba" ce care ziceai a fost ...

Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 12:46 de sw3et3st

nu ai prea multe pretentii! nicidecum! nu cred ca un om normal s-ar complace intr-o situatie ca asta. in scurt timp casa in care locuiti s-ar transforma intr-o cocina. ceea ce am vrut sa iti transmit este ca nu e vina ta si nici nu esti ...

Re: Re: Re: Re:

din 15 iul 2008 12:45 de Incepator

Aberatii..cum sa faca sex la 12 ani... Daca eram admin lua ban 2 zile...

Re: buna

din 15 iul 2008 12:36 de sw3et3st

la 19 ani ma asteptam sa fii mai informata...insa, in momentul in care iti incepi viata sexuala, nu se produc schimbari prin care toti vor stii ca nu mai esti virgina. ti-e frik sa nu patesti ceva....la ce anume te referi? daca ai si alte ...

Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 12:29 de Incepator

Mama ei (soacra ta) cunoaste situatia ? Ea ce zice ? Isi cunoaste odrasla ? Cum naiba ai luat-o in casatorie, n-ai stat o perioada "de proba" cu ea ? Apropo acea persoana care a zis de menajera, eu zic ca daca bugetul familiei nu este mare, va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 iul 2008 12:26 de sw3et3st

si sa revenim la oile noastre (sau ale mele)...va puteti da cu parerea si la subiectul meu...stiti voi, cel de la care a plecat discutia voastra despre maturitatea fetelor la varsta de 16-17 ani, si care nu are nici o legatura cu ceea ce ma interesa ...

Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 12:24 de stefanoski

Prietene, ai 23 de ani, eu am doar 19 asa ca nu-mi permit sa te judec. Iti spun doar care este parerea mea. In primul rand sotia ta este o femeie puturoasa si cam nesimtita ( sper sa nu te superi, dar asta e adevarul ). Tin sa precizez ca ma asemna ...

Se cunoaste daca imi incep viata sexuala?

din 15 iul 2008 12:20 de angel89

am si eu o intrebare....nu stiu ce sa fac si daca este bine ceea ce vreau sa fac..am un prieten de 1 an de zile si inca nu mi-am inceput viata sexuala,el si-a inceput-o dar eu nu..ne-am gandit ca ar fi timpul sa trecem si la etapa asta insa eu nu ...

Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 11:42 de alex23

De aranjat se aranjeaza. Inainte sa ne casatorim am observat ca era cam dezordine pe la casa ei, dar am trecut peste asta gandintu-ma ca in casa noastra nu va fi la fel. De fiecare data cand ii spun sa faca ceva imi spune ca e prea obosita de ...

din 15 iul 2008 11:32 de Danny_DaBoss

daaaaaaa...asa sa faci.. te iau si fara zestre,... :rolleyes:

din 15 iul 2008 11:29 de baby

ei hai.....:lol: te cer acum de barbat daca ma ambitionez:lol::lol::lol: :,:-*

din 15 iul 2008 11:23 de angela

Angajeaza o menajera. :,:rolleyes:IN multe familii am auzit chestia asta, insa e cert ca sotia ta lasa de dorit ca si gospodina..Ma gandeam sa vorbesti cu ea frumos sa ii spui ca tu dai cu aspiratorul, ea spala vasele, adica sa impartiti ...

din 15 iul 2008 11:23 de Danny_DaBoss

mersi Baby, asa o sa fac, nush ce ma faceam daca nu dadeam de tine... mare noroc ca te-am cunoscut... mi-ai schimbat viata... iti sunt profund recunoscator... :love::love::love::flowers::rolleyes:

Re: Re: Poveste destramata.....

din 15 iul 2008 11:20 de Danny_DaBoss

da may dar DE CE nu zice motivele care o impiedica sa fie cu el ? ca zicea : "eu nu am putut sa ma mut la el ..pt ca sunt mai multe lucruri care ma opresc..dar as fi vrut sa ma mut ..de fapt as fi vrut anu asta pana in iarna sa fac cumva sa ma ...

din 15 iul 2008 11:16 de baby

sincer cred ca o aruncam pe geam cu tot cu canapea:` mie imi place sa fac curatenie, sa gatesc ,sa spal chiar si la mana daca as fi nevoita....si as face toate astea cu placere pt o persoana care ma iubeste ea ori e suparata pe tine si se razbuna ...

Re: Poveste destramata.....

din 15 iul 2008 11:16 de angela

Tu vrei o famile cu unul care dupa nici o luna de cand s-a mutat de langa tine si-a gasit pe alta??:wacko: Ce familie e asta? Mai degraba un menage a trois(sper sa fii scris corect in franceza):,Undeeee e iubirea in relatia voastra ca eu nu o ...

Re: Prima intalnire cu o fata

din 15 iul 2008 11:09 de stefanoski

Cel mai important este sa fii tu insuti. E un stereotip, dar e cat se poate de adevarat. Daca te va placea, o s-o faca pentru ceea ce esti tu cu adevarat, nu pentru ce ai vrut sa pari ;)

Sotia mea nu face nimic in casa

din 15 iul 2008 11:09 de alex23

Sunt casatorit recent si am o mare problema! Nu mai stiu ce sa fac. Sotia mea este foarte nepasatoare cand e vorba de curatenie sau lucruri aranjate. EXEMPLE... : Rufele pot sa stea pe uscator si 5 zile ca daca nu ii spun sa le ia nu le ia, si cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 15 iul 2008 11:01 de baby

Nu stiu de ce dar am impresia ca pe aici intra useri vechi dar cu nick uri noi...si incep si isi dau cu parerea despre altii... gandindu-se ca nu ne prindem:` si Danny...te rog sa iti cauti calea in viata daca nu ai gasit o inca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1862 din 3732
«   1 ... 1859   1860   1861   1862   1863   1864   1865 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare