Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sa fie vorba de sarcina?

din 14 iul 2008 02:00 de Doc

Durerea a survenit din cauza lubrifierii deficitare in apa. Exista o sansa infima sa ramai insarcinata. Ciclul menstrual ti-a venit la data obisnuita?

Re: Re: Re: Re:

din 14 iul 2008 01:57 de Strict

Momentan este plecata.......m'am gandit sa o intreb knd va veni.......asta vreo saptamana:-??:ok::heart::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre pos

din 14 iul 2008 01:57 de Doc

În primele 72 de ore (3 zile) dupa contactul sexual neprotejat se ia 1 pastila, iar dupa 12 ore de la 1 pastila/doza se mai ia înca una. Dupa prima pastila, poti sa calculezi cînd trebuie sa iei cea de-a doua doza. În total trebuie sa ...

Re: Ejaculez si primul si al 2 nr. dupa cateva sec

din 14 iul 2008 01:43 de Doc

Cel mai probabil esti suferind de o usoara(inca) forma de ejaculare precoce. Cati ani ai? Sa stii ca experienta se acumuleaza in timpul contactelor sexuala si nu in timpul masturbarii, deci te vei invata sa iti controlezi ejacularea cand vei ...

Re: Re: Re: Re: Re: ciclu intarziat

din 14 iul 2008 01:21 de Doc

Eu recomand o vizita la medicul ginecolog, deoarece nu este o afectiune de trecut cu vederea pentru ca in timp poate sa cauzeze infertilitatea sau sa fie cauza unei sarcini extrauterine. Oricum, ciclul cat a intarziat? Si, daca nu sunt ...

Re: Re: Re:

din 14 iul 2008 01:14 de Doc

Ar trebui sa stii daca ei iar face placere acest lucuru, si sa nu o faca din obligatie.

Re: Re: Carti de suflet

din 14 iul 2008 00:59 de ExoticDream

Nu la caracter ne referim aici, ci la cultura (mai precis, literatura), intrebarea face subiectul unui topic aflat la sectiunea "Timp liber&fun" si se adreseaza acelei parti a multimii userilor care citeste mai mult decat etichetele de pe ...

Re: Re:

din 14 iul 2008 00:07 de sgc

coruptie de minori inseamna tot ce-i scris in art.198, deci inclusiv sexul intre un minor care n-a implinit 15 ani si orice alt major ce-a implinit 18 ani. in conditiile in care minorul n-a opus rezistenta. cand esti parinte ii spune incest. daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma doar

din 13 iul 2008 23:16 de Strict

Pai despre ea m'am documentat shi shtiu k o va durea.....deci mai ramanea sa intreb shi despre mine;)

Re: Dragoste pe net

din 13 iul 2008 22:19 de mada_86

Multa lume se casatoreste doar pentru faptul ca spune ca este indragostit(a)si dupa 2-3 luni se despart.Totusi tre sa stai un timp impreuna sa vezi daca merita

Re:

din 13 iul 2008 22:18 de sgc

sau eu mai zic, daca ramaneti in varianta ca aveti un prieten de un an si cu dezvirginatul, sa stati ori dvs. in pozitia capra, ori el prietenul. depinde cine pe cine urmeaza sa dezvirgineze.:-`

Re: DE CE NU INCERCI SA-L SCHIMBI?

din 13 iul 2008 22:07 de mada_86

Daca tii la el poti alege multe variante sa-l faci sa te iubeasca mult pe tine.Stim ca de obicei cei cu banuti sunt si golani dar ei se pot schimba daca dau de o femeie de treaba si la locul ei cum am patit eu.Si al meu era golan pana la mine.De ...

Re: NU TE JUCA CU VIATA...\

din 13 iul 2008 22:01 de mada_86

Daca o iubesti poti incerca sa o recuperezi numai ca ea a trait un soc cu tine la ce iai facut,te rog frumos sa nu mai faci asa ceva.Esti tanar ai viata inainte si poate da DUMNEZEU sa gasesti o fata pe masura.bafta

Re: Re: SI-A CAM BATUT JOC DE TINE

din 13 iul 2008 21:47 de Danny_DaBoss

Da, dar ia zi tu may fata, de ce nu poti fi cu el impreuna daca il iubesti ? De ce nu te poti muta cu el ? Ce te retine ?

Re: Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 21:44 de sgc

da. ma vrea. pentru cultura ta generala, alta decat Tolstoi, e-n lista mea de messenger, comunicam foooooooooooooooarte des, folosim si webcamul:D

Re: TREBUIE SA STII CE SA VB CU EA CA ALTFEL....

din 13 iul 2008 21:41 de mada_86

Poate nu ai mai avut experienta cu fetele,dar trebuie sa pari mai curajos ,mai barbat,ca daca nu vb cu ea zice ca esti pusti.Vb si u cu ea tot ce vrei u sa-i spui,si daca te place ramane cu tine :mai cere sfat si de la baieti ca ei au experienta mai ...

Re:

din 13 iul 2008 21:37 de sgc

:huh: deci, dvs. trebuie sa stati in pozitia misionarului. persoana pe care intentionati s-o deflorati, daca sta, sta pe spate.

Re: SI-A CAM BATUT JOC DE TINE

din 13 iul 2008 21:28 de mada_86

Nu stiu daca te iubeste cum spune daca u zici ca are pe alta,sau poate asta e un motiv sa te lase si nu stie cum sa scape de tine.Fa cum crezi u ca se cuvine dar.....treaba nu miroase a bine!

Re: DEPINDE DE VOI

din 13 iul 2008 21:24 de mada_86

Daca ati avut timp sa stati sa va cunoasteti sau daca ati incercat cat de cat sa vedeti ce are fiecare dintre voi,ce stie fiecare,dar daca nu atii stat.....in alt oras e greu sa il mai crezi pe unul pe altul

Re: visezi!

din 13 iul 2008 21:21 de mada_86

Chiar daca u zici ca pe ea o mananca,dar casatoria e ceva sfant e bine sa nu te bagi.Asta depinde si de ea poate ii fug ochii chiar daca e maritata cum spui u.Dar intreabate ce te faci daca ar afla tipul?Mai patesti si altele

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1865 din 3732
«   1 ... 1862   1863   1864   1865   1866   1867   1868 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare