Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sange din 15 iul 2008 10:58 de baby
:lol::lol::lol:
daca eram in lcul tau imi doream 6 maini:lol:...cate 2 pt fiecare...san:~*
gata ca le stricam oamenilor discutiile despre sex si sangerari:ermm:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fo din 15 iul 2008 10:01 de BiDdErGiRl
NU ESTE NEVOIE SA SANGEREZI DE LA PRIMUL ACT SEXUAL.SUNT ANUMITE FETE CARE NU SANGEREAZA DELOC.IA INFORMEAZA-TE IN CARTZI CU TEMA EDUCATIONALA SEXUALA. SA VEZI CA ASHA E. SI ITZI DAI SI TU SEAMA DAK FATA E VIRGINA DUPA CUM ARE VAGINUL ...
Re: A fost sau nu a fost virgina? din 15 iul 2008 09:58 de BiDdErGiRl
nu este nevoie sa sangereze automat.sunt anuminte fete care nu sangereaza deloc.dar presupun ca ti-ai dat si tu seama dak era sau nu virgina ,excluzand faza cu sangerarea.
Re: Re: Re: Re: Re: din 15 iul 2008 01:13 de ExoticDream
Daca tu si altii ca tine nu-l mai citesc pe Tolstoi azi este problema voastra, ai totusi o biluta alba de la mine pentru ca te-ai obosit sa cauti pe Google ca sa ma/ne impresionezi cu vasta ta cultura. Daca ai fi citit-o, ai fi remarcat cu ...
Re: Re: Re: din 15 iul 2008 00:50 de ExoticDream
Pastram acest mesaj ca sa vada si adminul cu cine avem de a face, s-ar putea ca el sa nu iti inteleaga si tolereze obsesiile "kareniene" si sa ne lipseasca de amuzanta ( ? ) ta (omni)prezenta!
A propos, ca sa depasesti faza "Ciresarilor" si a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu prezervativ sau din 15 iul 2008 00:02 de Stranger_to_love
Nu ai fi imatur.Eu vorbeam de 17-18 ani,nu de 20-22.Aia de 22 de ani a terminat liceu,e teoretic la o facultate,nu se conmpara.
ok atunci sa invatam din 14 iul 2008 21:54 de seby
Re: Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. antico din 14 iul 2008 21:49 de cristine
nush dar si eu iau anticonceptionale si mie frica ca nu o sa raman insarcinata dupa tratament. ce sa fac
?
Re: Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. antico din 14 iul 2008 21:49 de cristine
nush dar si eu iau anticonceptionale si mie frica ca nu o sa raman insarcinata dupa tratament. ce sa fac
?
?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN din 14 iul 2008 21:47 de pacpac
10-15 si gata?pai si cat vrei sa tina?eu la primul dupa 3 mins imi vine dejea sa imi dau drumu mai ales folosim pozitia misionarului.Bine ca ma opresc cateva sec,iar dau....Oricum daca sotia e excitata rau 2-3 mins sunt deajuns pt ea sa termine.
Re: Re: De ce se dezbraca fetele? din 14 iul 2008 21:44 de Listener
Nu chiuar toate sunt asa oana dar intradevar alea care umbla dezbracate sunt curvite platite bine mersi sau pe plata de cluburi,mai sunt dar e o metoda de seductie adik daca te referi de fuste scurte,decoltetemrochiae sucrta ...ideea e sa seduca...si ...
Re: Re: De ce se dezbraca fetele? din 14 iul 2008 21:44 de Listener
Re: De ce se dezbraca fetele? din 14 iul 2008 21:44 de Listener
Nu chiuar toate sunt asa oana dar intradevar alea care umbla dezvracate sunt curvite platite bine mersi sau pe plata de cluburi,mai sunt dar e o metoda de seductie adik daca te referi de fuste scurte,decoltetemrochiae sucrta ...ideea e sa seduca...si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disconfort in anumite pozi din 14 iul 2008 21:38 de pacpac
pai daca vade ca te doare la ce draq o baga toata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 20:49 de SORIN28
Calculeaza 50€ si spune-mi de ce l-am primit in coroane...cred ca pe ziua de azi ti-am acordat destul timp, chiar prea mult:flowers:
Re: din 14 iul 2008 20:47 de sgc
am vazut si eu chestia asta intr-un film, dar la mine nu functioneaza. mai degraba am frisoane daca mi se plimba ceva pe gat.
Re: A ras in timp ce ma masturbam... din 14 iul 2008 20:43 de baby
e prost ma fetitza:`
serios:huh:
cred ca aruncam cu ceva dupa el daca imi facea mie asta):(
si daca vrei sa te simti razbunata[ cu toate ca se zice ca razbunarea e arma prostului] razi si tu data viitoare cand se masturbeaza el, sau cand nu i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 20:35 de sgc
calugareste-te! daca restul pe care trebuie sa-l primesti este mai mare de 5 Euro(cea mai mica bancnota in euro) primesti rest in euro tot ce-ti poate fi dat ca bancnota. tot ce este sub o bancnota, adica fise, nu le primesti in euro, le primesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 20:32 de sgc
aeroportul din copenhaga este unul dintre cele mai simplute aeroporturi. incurcati sunt creierasii tai. nu-ti vine sa plangi iti calculeaza, exact la cursul de schimb, fara sa mai platesti comisioanele pe care le-ai plati la banca facand schimbul ...
Pagina 1863 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||