Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sange

din 15 iul 2008 10:58 de baby

:lol::lol::lol: daca eram in lcul tau imi doream 6 maini:lol:...cate 2 pt fiecare...san:~* gata ca le stricam oamenilor discutiile despre sex si sangerari:ermm: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fo

din 15 iul 2008 10:01 de BiDdErGiRl

NU ESTE NEVOIE SA SANGEREZI DE LA PRIMUL ACT SEXUAL.SUNT ANUMITE FETE CARE NU SANGEREAZA DELOC.IA INFORMEAZA-TE IN CARTZI CU TEMA EDUCATIONALA SEXUALA. SA VEZI CA ASHA E. SI ITZI DAI SI TU SEAMA DAK FATA E VIRGINA DUPA CUM ARE VAGINUL ...

Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 15 iul 2008 09:58 de BiDdErGiRl

nu este nevoie sa sangereze automat.sunt anuminte fete care nu sangereaza deloc.dar presupun ca ti-ai dat si tu seama dak era sau nu virgina ,excluzand faza cu sangerarea.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 15 iul 2008 01:13 de ExoticDream

Daca tu si altii ca tine nu-l mai citesc pe Tolstoi azi este problema voastra, ai totusi o biluta alba de la mine pentru ca te-ai obosit sa cauti pe Google ca sa ma/ne impresionezi cu vasta ta cultura. Daca ai fi citit-o, ai fi remarcat cu ...

Re: Re: Re:

din 15 iul 2008 00:50 de ExoticDream

Pastram acest mesaj ca sa vada si adminul cu cine avem de a face, s-ar putea ca el sa nu iti inteleaga si tolereze obsesiile "kareniene" si sa ne lipseasca de amuzanta ( ? ) ta (omni)prezenta! A propos, ca sa depasesti faza "Ciresarilor" si a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu prezervativ sau

din 15 iul 2008 00:02 de Stranger_to_love

Nu ai fi imatur.Eu vorbeam de 17-18 ani,nu de 20-22.Aia de 22 de ani a terminat liceu,e teoretic la o facultate,nu se conmpara.

ok atunci sa invatam

din 14 iul 2008 21:54 de seby

Re: Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. antico

din 14 iul 2008 21:49 de cristine

nush dar si eu iau anticonceptionale si mie frica ca nu o sa raman insarcinata dupa tratament. ce sa fac ?

nush dar si eu iau anticonceptionale si mie frica ca nu o sa raman insarcinata dupa tratament. ce sa fac ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN

din 14 iul 2008 21:47 de pacpac

10-15 si gata?pai si cat vrei sa tina?eu la primul dupa 3 mins imi vine dejea sa imi dau drumu mai ales folosim pozitia misionarului.Bine ca ma opresc cateva sec,iar dau....Oricum daca sotia e excitata rau 2-3 mins sunt deajuns pt ea sa termine.

Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 14 iul 2008 21:44 de Listener

Nu chiuar toate sunt asa oana dar intradevar alea care umbla dezbracate sunt curvite platite bine mersi sau pe plata de cluburi,mai sunt dar e o metoda de seductie adik daca te referi de fuste scurte,decoltetemrochiae sucrta ...ideea e sa seduca...si ...

Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

Re: De ce se dezbraca fetele?

Nu chiuar toate sunt asa oana dar intradevar alea care umbla dezvracate sunt curvite platite bine mersi sau pe plata de cluburi,mai sunt dar e o metoda de seductie adik daca te referi de fuste scurte,decoltetemrochiae sucrta ...ideea e sa seduca...si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disconfort in anumite pozi

din 14 iul 2008 21:38 de pacpac

pai daca vade ca te doare la ce draq o baga toata?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iul 2008 20:49 de SORIN28

Calculeaza 50€ si spune-mi de ce l-am primit in coroane...cred ca pe ziua de azi ti-am acordat destul timp, chiar prea mult:flowers:

Re:

din 14 iul 2008 20:47 de sgc

am vazut si eu chestia asta intr-un film, dar la mine nu functioneaza. mai degraba am frisoane daca mi se plimba ceva pe gat.

Re: A ras in timp ce ma masturbam...

din 14 iul 2008 20:43 de baby

e prost ma fetitza:` serios:huh: cred ca aruncam cu ceva dupa el daca imi facea mie asta):( si daca vrei sa te simti razbunata[ cu toate ca se zice ca razbunarea e arma prostului] razi si tu data viitoare cand se masturbeaza el, sau cand nu i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iul 2008 20:35 de sgc

calugareste-te! daca restul pe care trebuie sa-l primesti este mai mare de 5 Euro(cea mai mica bancnota in euro) primesti rest in euro tot ce-ti poate fi dat ca bancnota. tot ce este sub o bancnota, adica fise, nu le primesti in euro, le primesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iul 2008 20:32 de sgc

aeroportul din copenhaga este unul dintre cele mai simplute aeroporturi. incurcati sunt creierasii tai. nu-ti vine sa plangi iti calculeaza, exact la cursul de schimb, fara sa mai platesti comisioanele pe care le-ai plati la banca facand schimbul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1863 din 3732
«   1 ... 1860   1861   1862   1863   1864   1865   1866 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare