Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sperma inghitita din 14 iul 2008 19:08 de ayan
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu prezervativ sau far din 14 iul 2008 18:53 de SORIN28
Vorbim cumva despre fizic si nu stiu eu? Si oare seriozitatea aia de unde vine? Cred ca fizicul le face mai serioase...sau...poate faptul ca incep sa deschida ochii si sa vada anumite lucruri?
Da, poate fi considerat matur, de ce nu? Sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 18:34 de SORIN28
Cand ai sa primesti in magazinele din Danemarca restul in euro eu ma calugaresc. Deocamdata platesti in euro si restul il primesti doar in coroane. Singura sansa ca sa primesti euro pe aici este banca:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tanga, apa din 14 iul 2008 16:59 de stefanoski
si fara sutien nu se poate ? :-`
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 14 iul 2008 14:23 de gabi
auzi, militeaza tu cat vrei, da nu aici sa sperii fetele!!!!( ti-as zice ceva de dulce da mi-e ca nu mai imi pun comentul )
P.S. plus de asta ,mai fata, esti off topic, nu intereseaza pe nimeni pt ce militezi tu !! Si ca o informatie care poate iti ...
Re: Re: din 14 iul 2008 12:09 de sgc
daca mai stergi un singur mesaj de-al meu de pe acest forum, vei crapa sub rotile trenului! ai cuvantul meu. clar, da!?
Re: Re: Re: e vb de sarcina? din 14 iul 2008 11:56 de sw3et3st
eu nu am incercat in apa....insa prietenele mele care au incercat au spus ca doare destul de tare...pana nu incerc, nu am de unde sa stiu care e adevarul
Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 11:47 de sgc
doctore, tu, ori esti tampit, ori esti TAMPIT. era vorba despre anatomia aparatului reproducator feminin. deci, el, cel ce-a deschis subiectul, cunoaste anatomia aparatului reproducator feminin. raspunsul meu a fost: da, el cunoaste aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 11:37 de sgc
da, este bun. si-n oras poti cumpara in euro, ca si-n aeroport. platesti in euro si primesti restul in euro daca sunt bancnote, sau in coroane daneze, daca-i vorba de fise(maruntis). cat despre Dublin, vorbesti prostii ca dealtfel despre multe ...
Re: Re: Re: Pastila anticonceptionala din 14 iul 2008 11:09 de sw3et3st
cel mai bine e sa folositi prezervativul....eu am luat postinor2 la diferenta de o luna si nu am avut reactii adverse dar nu toate suntem la fel, si nu se merita sa risti! daca crezi totusi ca nu vrei prezervativ, informeaza-te despre "foite". poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciclu intarziat din 14 iul 2008 10:25 de Alyy
ciclu mia intarziat 5 zile azi intru in a 5 zii....si cu privire la varsta am 18 ani.....
iar de sarcina nu are cum sa fie vorba deoarece neam protejat tot timpu....si de vreo 2 sapt nu am mai facut nimik
Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele? din 14 iul 2008 09:31 de vera_mary88
nu-i chiar asa...femeile in general vor sa fie admirate de alti barbati crede-ma...si sunt unii baietii care se simt mandri ca au langa ei o frumusete...dupa care se uita si altii dar care este doar a lor ceilalti raman cu uitatul :p
Re: e grav ? din 14 iul 2008 08:53 de Danny_DaBoss
Ai auzit bine :ok: In primul rand tigarile si cafeaua iti afecteaza circulatia sangelui prin urmare inima nu mai pompeaza sange in "puta" ta cu asa spor ca inainte ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ? din 14 iul 2008 08:47 de carrie
Prin primele afirmatii imi dai oarecum dreptate, vorbind despre dreptul barbatului la infidelitate care exista din cele mai vechi timpuri. Asa ca nu cred ca sensul cuvantului "dragoste" era mai profund in vremurile apuse. E drept ca un invatat (nu ...
Probleme de erectie de la tigari si cafea? din 14 iul 2008 03:03 de Eu
salutare.am si eu o problema si nu jtiu daca e grav s'au foarte grav ? nu se mai scoala cand vreau sa o fac cu prietena mea,adik se scoala da nu e tare sa fie "tzapana" DE CE ? apropo fumez 2 pachete de tzigari pe zi si vreo 5 cafele (nu jtiu daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI din 14 iul 2008 02:54 de Pischot
pfff.. 5 minute e greu.. eu nu apuc sa ma intind bine.. si el schimba prezervativu... :D :D :D :)) :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil: :D
Re: Re: Re: Carti de suflet din 14 iul 2008 02:41 de Stranger_to_love
Sunt obisnuit sa nu ma aprecieze fetele.Asa ca nu ma mai mira nimic.
;)
Re: Re: Re: SI-A CAM BATUT JOC DE TINE din 14 iul 2008 02:13 de ExoticDream
Poate distanta? Sunt peste 1500 km la mijloc, pana una-alta....
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: DE CE NU INCERCI SA-L SCHIMBI? din 14 iul 2008 02:09 de ExoticDream
In general este o iluzie sa-ti imaginezi ca oamenii se pot schimba radical, dar mai exista si exceptii.... iubirea poate face minuni uneori! Iti doresc ca acesta sa fie cazul tau pentru ca.... exista vorba aceea.... [b]we are what we are, people ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tanga, apanaju din 14 iul 2008 02:02 de ExoticDream
Eu n-am nimic impotriva celor gay, mi se pare ok varianta sort pentru baieti, tanga este un pic prea... decoltat totusi, dar daca sunt baieti carora le sta bine, treaba lor, doar "izmenele"/salvari ma enerveaza. La fete.... costum de baie normal ...
Pagina 1864 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||