Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ciclu si stari proaste dupa din 13 iul 2008 16:33 de Doc
Daca nu a ejaculat in interiorul vaginului, eu zic sa stai DEOCAMDATA linitita. Daca a ejaculat in interiorul vaginului, exista o sansa destul de mare sa fii insarcinata, pentru ca, contactul sexual a avut loc pe data de 24, iar ovulatia ar fi ...
Re: Re: Tre sa ne shtim corpurile celuilalt dinain din 13 iul 2008 16:32 de Strict
Pentru a face sex......amandoi suntem virgini;)
Re: Re: Re: Re: din 13 iul 2008 16:28 de katherine
Nu sunt de acord. Niciuna dintre conditiile pe care le-ai amintit nu este necesara.
Re: Obligata sa fac sex din 13 iul 2008 16:27 de Doc
In primul rand, ceea ce simti este perfect normal. Ai fost abuzata sexual, poate chiar su supusa actelor sexuale cu perversiuni. Individul care a facut-o este sub incidenta legii.
Incearca sa le spui parintilor tai ce s-a intamplat, sau i-a ...
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani jumate si vreau sex din 13 iul 2008 16:24 de Doc
Eu zic, ca mai bine sa o intrebi pe ea daca se poate ... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2008 16:20 de Doc
Masturbarea nu este un lucru necesar, cu atat mai mult daca este practicata prea mult, determina o crestere a labiilor mari.
Orgasmul nu l-ai putut obtine, din mai multe motive:
1. Partenerul incepator;
2. Partenerul a terminat prea repede ...
Re: Re: Re: Re: scz din 13 iul 2008 16:14 de Doc
Esti cam mic de inaltime ...
Daca te referi la dimensiunea penisului, permite-mi sa ma indoiesc de aceste date, pentru ca la 18 ani, in medie dimensiunea penisului este de 15-17Cm. Desigur, cu mari varitatii in functie de zona, etnie si variatii ...
Re: Re: Re: din 13 iul 2008 16:13 de sgc
ba-i obligatoriu! daca nu-i french kiss, ca sa aiba erectie tipul, trebuie sa-si tina vorba altuia mainile pe sub bluza fetii sau in chilotii ei.):(
Re: Dupa masturbare din 13 iul 2008 16:12 de Doc
Ar fi indicat sa nu mai practici masturbarea. Nu e nimic relativ rau in asta, dar incearca sa reduci cat mai mult din aceasta practica, nu masturbare "fara numar, fara numar"
Re: Re: din 13 iul 2008 16:06 de Doc
Nu e obligatoriu.
Re: Re: buna! din 13 iul 2008 16:01 de olin
ce vorbesti?? prezervativele se pot rupe si nu inseamna ca nu le pui corect am 4 ani experienta cred ca stiu sa pun un prezervativ.... dar acum leam lasat k numai probleme mi-au facut... mai bine fara, sti cand trebuie sa termini si ai control ...
Re: Tre sa ne shtim corpurile celuilalt dinainte:- din 13 iul 2008 16:01 de Doc
Cu ceva timp inainte de ce? Ce sa faceti? Daca e vorba de dragoste/sex e mai bine sa va cunoasteti corpurile dinainte, pentru a nu avea "surprize"
Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa din 13 iul 2008 15:52 de Doc
Si daca si-a rupt membrana himenala, baietii se uita la ea? :lol:
Re: Re: Re: Re: din 13 iul 2008 14:42 de sgc
pai faptul ca s-au cunoscut intamplator nu inseamna relatie de vreun fel, faptul ca s-au intalnit a doua oara, nu inseamna ca exista deja o relatie de iubire/ de amicitie/de colaborare/de afaceri, de etc. daca se intalnesc si-a treia oara poate ...
Re: Avort cu pastile? din 13 iul 2008 14:37 de sw3et3st
exista pastile, insa acest tratament nu se practica la noi in tara:(
Re: Re: din 13 iul 2008 14:31 de sgc
:(?)
Re: Re: Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma doara pr din 13 iul 2008 13:59 de Strict
poi eu ma gandesc la mine ptr shi eu exist nu doar ea:P e cv normal ;) :P:ok:
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 13 iul 2008 12:18 de tematoare
Eu cred ca tu esti cam obsedata de sex!
Re: Re: Avort cu pastile? din 13 iul 2008 11:50 de Roxi
Daca exista pentru 5 luni inseamna ca exista clar pentru o luna.ma refeream la faptul ca avortul sa se faca prin pastile nu prin aspiratie sau alte metode.
Re: Re: Re: din 13 iul 2008 11:09 de tematoare
de acord cu tine...o singura intrebare am...de ce crezi ca de la a treia intalnire trebuie sa inceapa relatia?:-/
Pagina 1867 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||