Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI /ZI din 12 iul 2008 08:52 de sw3et3st
am specificat ca e posibil sa ma insel..asa am auzit si eu, daca faci mai multe numere unul dupa altul, el isi da drumul tot mai greu....
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 12 iul 2008 05:21 de valentine
First of all, nu toti manelistii fac asa...
Eu am vazut. Suprins?
Cat despre cei care asculta la telefon muzica in public si deranjeaza fonic pe ceilalti...nu cred ca tiinde de domeniul muzical preferat, ci de etnie (intelegi tu).
Nici ...
Re: Si cata rautate........ din 12 iul 2008 03:58 de SORIN28
Nu stiu de ce dar mai mult ma tenteaza sa nu aleg nimic si saam cati mai multi dusmani:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: din 12 iul 2008 03:36 de SORIN28
...iar nebunia ta da roade in continuare...:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI /ZI) EL din 12 iul 2008 02:06 de Pischot
dar dak o facy des si mult :)) de ce uneori incepe sa nu`l mai tine chestia ?? 10-15 minute si`si da drumu :)) ??? dc ?? raspuns vreau k vad niste chesti care se bat cap in cap pe aici ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul la sexul oral din 12 iul 2008 01:48 de Pischot
e si normal.. k daka araty bine.. ai grija de tot corpul tau ;).. inclusiv de "chestie" :)) eu am dat doar o idee la faza cu cremele...oarecum sunt bune...
unora le place.. altora nu :p... depinde ... fiecare cu poftele si gusturile lui :p .. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul la sexul oral din 12 iul 2008 00:24 de aleXaNdRu
daca aratzi bine si locul unde da cu limba e curat
Re: Re: Re: Re: Re: Gustul la sexul oral din 12 iul 2008 00:23 de aleXaNdRu
daca aratzi bine si locul unde da cu limba nu mai conteaza ca are miros natural sau miros de fructe....:D
Re: Re: oare barbati prefera virginele? din 11 iul 2008 23:58 de pavliucenko
momentan eu nu am prietena.....si daca ar fi sa aleg o fata doar pt o noapte a-si alege una cu experientza.....daca ar trebui sa aleg o fata cu care sa stau mai mult timp(poate pt tot restul vietzii) a-si alege o virgina......
Si cata rautate........ din 11 iul 2008 23:37 de mada_86
Toti avem o rautate aparte dar prieteni nu stim daca om fi vreodata cel care crezi ca iti este aproape ala e mai rau ca toti.De asta e bine sa alegi putin si bun
Re:nevoia barbatului din 11 iul 2008 23:28 de mada_86
daca e mai curajoasa si iti da de inteles .......
Re: Re: POATE ASA E COMUNICI DAR MAI MULT CRITICI din 11 iul 2008 23:19 de mada_86
DACA AI FI CUM AI FI SPUS U AI LASA-O MAI MOALE CU REPLICILE TALE MAI ALES CA LA MINE AI SI COMENTAT.DACA EU SUNT FERICITA NU AM SI EU DREPTUL LA A MA EXPRIMA IN CUVINE?POATE ALTII DORESC SA AUDA ASA CEVA.FII COOL SI ARATA DACA ESTI NU TE DA MARE U ...
Re: Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe din 11 iul 2008 23:14 de expert_vlad
sansele sunt%% sa nu apara nu iti fa griji:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
Re:FII PUTERNICA din 11 iul 2008 22:58 de mada_86
ESTE O MAMA IRESPONSABILA .TE-A LASAT PARINTI BALTA SI ACUM EA ARE PRETENTIA SA FIE EA CEA CARE TE CRESTE CICA.....INTELEGE SI U SITUATIA CA MULTE MAMICI ISI LASA COPII ASA SI NU AI NICI O VINA U DACA ASA A FOST SA FIE TRECI PESTE SI U LA RANDUL TAU ...
Re:e ceva normal din 11 iul 2008 22:46 de mada_86
Drept sa-ti spun la inceput nu prea vrei ca te simti un pic......rusinata poate dar cu timpul te inveti.Asa a facut o prietena de-a mea:daca nu facea cica o lasa .....ea era virgina deci avea motive.fa ce simti dar sa faci in asa fel incat sa-ti tii ...
Re: Re: Re: Re: din 11 iul 2008 22:39 de sgc
deci Zarak este redactorul sef al cotidianului 7 plus. acum, ce sa zic?!? nu-i fostul presedinte al SUA, dar din ce-am vazut tocmai i-a raspuns useritelor lili si alexandrina in insemnarea dumnealui ca nu si nu, nu-i casatorit si ca vrea sa ...
Re: Re: probleme... S.O.S. din 11 iul 2008 21:51 de sw3et3st
ms pt sfat...cred ca o sa ascult de prietenul meu si o sa ne ducem la medic. asa e cel mai bine, sa nu fie prea tarziu apoi...
Re: Am 15 ani si sunt virgina din 11 iul 2008 21:40 de sw3et3st
ai 15 ani si esti virgina...iti dai seama ce tragedie? parca ai avea 40 de ani si ink nu te-ai futut. o sa ai timp sa stii si care e senzatia sexului. si totusi daca nu poti sa astepti mult, asteapta macar sa cunosti un baiat cu care sa o faci, care ...
Re: Re: Sex cu o amica din 11 iul 2008 21:12 de carrie
Amice de 2 lei, un drac!
Amicitia dintre barbati si femei nu e amicitie pura 100 % decat daca unul dintre amici e gay sau daca unul il considera pe celalalt totalmente neatragator dpdv sexual. Sau daca unul e indragostit pana peste urechi de ...
Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ? din 11 iul 2008 21:02 de carrie
Unu la mana, nu pot sa cred ca o persoana atat de inteligenta si cu o cultura atat de vasta poate fi atat de naiva sa creada ca in epocile anterioare, dragostea era mai "dragoste". Natura umana e pana la urma aceeasi, fiinta umana in esenta ei nu ...
Pagina 1870 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||