Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: perversiuni acceptete de femei

din 11 iul 2008 13:53 de kardan

inca de cand a inceput sa imi miroasa a nuca, am avut o fantezie cu asistente...poate si pentru ca mama unui prieten de al meu era asistenta si aveam destul de des ocazia sa o vad...fusta scurta alba, decolteu, sani voluptosi...era pentru mine ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re

din 11 iul 2008 13:46 de katy_swe3t_g

mi-am facut un test de sarcina mai inainte...a iesit negativ!!! sunt atat de fericita!!! o sa ma duc sapt viitoare la doctor sa vad de ce mi-a intarziat atat si inca mai imi intarzie...

Re: de ce???

din 11 iul 2008 13:29 de sw3et3st

daca te iubea, te astepta pe tine sa iei decizia sa te muti cu el, nu gasea repede pe alta...

Re: Re:

din 11 iul 2008 13:08 de sgc

:D nu sunt de acord cu sfatul tau. vezi ce-a patit Bill Clinton cu "scarpinatul". de la un scarpinat s-au publicat carti. stii cum e, depinde pe cine scarpina, pentru ca daca tipa tot e pusa pe relatii extraconjugale, oricum va gasi gasi pe altul ...

Re: Re: Re: Dupa masturbare

din 11 iul 2008 12:43 de ZigZag

App tinere , sa zici mersi daca rezishti macar [b]jumate de minut[/b] cand vei face sex / dragoste cu o fata pt prima oara ! :ok:;)

Re: Re: Re:

din 11 iul 2008 12:36 de stefanoski

Daca o mananca, scarpin-o bine o data, dupa care o lasi balta. Asta merita o femeie maritata care se da la altu' !!

Re: Re: Sex cu o amica

din 11 iul 2008 12:32 de ZigZag

Ca bine zice Stefanoski .. :lol: mai dai si cu stanga , ca daca se supara dreapta nu are cum sa plece , sa te lase balta ! :D:lol:

Re: de ce???

din 11 iul 2008 12:22 de stefanoski

Cred ca ar trebui sa nu te mai gandesti la el si sa-l uiti :) Inseamna ca nu te merita daca si-a gasit pe alta :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: # yeee

din 11 iul 2008 12:02 de mira_printesa18

o fata buna intotdeauna nimereste cu un baiat nenorocit care o trateaza ca pe ultima fiinta si isi bate joc de ea. iar un baiat bun mereu nimereste cu o nenorocita care ii calca inima in picioare si il face sa sufere. dar o fata buna si un baiat bun ...

Re: virginitate..

din 11 iul 2008 11:38 de stefanoski

Te-ai gandit ca unora nu li se rupe himenul de la primul contact sexual ? sau ca unele se nasc fara himen ? Ca sa nu mai vorbim din noi de faptul ca virginitatea nu consta in prezenta himenului. :-`

Re: Re:

din 11 iul 2008 11:15 de sgc

nu prea ma amestec in chestii d-astea, dar e de apreciat teoria asta cu respectul fata de ala sa nu-i iei nevasta, daca zici ca tipa-i maritata. totusi, imi pare rau pentru tipul respectiv, pentru ca barbatii nu se reduc la tine. :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 iul 2008 11:05 de katy_swe3t_g

am vb cu cineva si astazi imi ia un test de sarcina... sa fiu sigura..dar orikm daca as fi fos tinsarcinata ceea ce nu are cum,ar fi trebuit sa am niste simtome nu?si nu am nimic...sper sa fie din cauza racelii:(

Re: Re: virginitate..

din 11 iul 2008 09:00 de sw3et3st

nu putem sa judecam o persoana in functie de varsta la care face sex...poate s-o faca si la 14 ani, daca e singurul barbat din viata ei si cu el va ramane, nu putem sa o numim c****, nu? eu mi-am inceput viata sexuala cu putin inainte sa implinesc 18 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 iul 2008 08:30 de sw3et3st

mie mi-a intarziat o saptamana...la tine mai e putin si se fac doua. nu pari ridicola, e un lucru normal sa iti faci griji, pentru ca iti pasa ce se intampla cu tine si cu viata ta. mama ta poate ca are dreptate si se intampla de la raceala. oricum, ...

Ejaculez si primul si al 2 nr. dupa cateva secunde

din 11 iul 2008 04:32 de alexandru250

Va implor ajutati-ma!De cand mi-am inceput viata sexuala ejaculez foarte rapid..primul numar dupa cateva secunde..15-20..iar al 2-lea dupa 1 minut...si asta cu prezervativ..daca e neprotejat explodez instantaneu.Ce sa ma fac?sunt destul de dragutzel ...

Re: ejaculare precoce

din 11 iul 2008 04:09 de alexandru250

E o problema foarte delicata..fii sigura ca el se simte foarte frustrat de aceasta problema..chiar daca poate nu afiseaza...vb cu el..comunica cu el..duceti-va la un sexolog.E foarte dureros sa stii pt un barbat sa nu isi satisfaca iubita...arata-i ...

Re: Re: Cresterea sanilor...

din 11 iul 2008 04:07 de eu...

mda... am inceput de ieri sa iau extract din mladite de zmeur...am auzit ca ajuta la reglarea hormonala...deci implicit s-ar putea sa mi se mareasca sanii...sau cel putin asta as vrea sa cred :-<...

Re: Cresterea sanilor...

din 11 iul 2008 02:37 de havesomefish

incearca la plafar..sunt tot felu' de lotiuni si creme;ba chiar si pastile...nu stiu daca exista exercitii pt marirea sanilor...eu am vazut doar pt mentinerea lor...:D

Re: Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe

din 11 iul 2008 02:24 de havesomefish

sansele nu prea exista...dar data viitoare nu te mai juca cu focul si du'te frumos la farmacie,cere niste prezervative si joaca'te asa daca vrei...

Re: Masturbarea la baieti

din 11 iul 2008 02:10 de havesomefish

ce sa ti se intample?nimic...:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1872 din 3732
«   1 ... 1869   1870   1871   1872   1873   1874   1875 ... 3732   »

loading...