Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: perversiuni acceptete de femei din 11 iul 2008 01:53 de rucpur
ba tu esti prost.baiatul le intreaba cum vor femeile sa si-o traga...daca o vor si in cacatoare,daca o vor intre tate,sau intre degetele de la picioare...unii de aici stau geana doar la greselile de punctuatie iar subiectul nu-i intereseaza
Re: Re: din 11 iul 2008 00:30 de sgc
deci, Exotic, cu Iustin, n-am avut tangente decat pe linie de job, iar cu valentine, ma pregatesc sa mi-o pun. prin urmare, nu te mai agita atat. si iata ca ti-am facut o favoare prin a te anunta public despre intentiile mele. ideal ar fi sa-l ...
Re: Re: Obligata sa fac sex din 10 iul 2008 21:14 de sw3et3st
e vorba de un tip care iti place....nu stiu cum iti mai poate place cineva care ti-a facut asa ceva. e clar ca din moment ce tu nu ai vrut si ai facut-o obligata e vorba de viol. nu ai de ce sa te simti murdara. el trenuie sa se simta asa. u ai fost ...
Re: Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma doara prima din 10 iul 2008 21:03 de sw3et3st
fiecare e diferit. daca pe un baiat l-a durut, nu e obligatoriu sa il doara si pe altul. asa e si la fete. dar stai linistit, nu o sa fie o durere insuportabila! nu moare nimeni din asta. si totul o sa se compenseze dupa, cu placerea :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2008 21:03 de katy_swe3t_g
cat ti-a intarziat cel mai mult?daca nu te deranjeaza k te intreb...nu inteleg de ce mi-a intarziat atat...i-am spus mamei mele k mi-a intarziat,dar ea nu stie k mi-am inceput viata sexuala...a zis k probabil din cauza racelii..dar mi se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2008 20:59 de sw3et3st
12 zile nu. dar daca zici ca te-ai protejat corect, exclude varianta cu sarcina. alta poate fi cauza. mai asteapta putin si daca nu iti vine, ia-ti prietenul daca te sustine si e langa tine, si duceti-va la un medic sa vezi care e problema. asa e cel ...
Re: Re: Re: Cum il pot tine langa mine? din 10 iul 2008 20:55 de sw3et3st
dragoste cu sila nu se poate. daca stii ca s-a folosit de tine, de ce mai insisti? asta o sa faca mereu!
Re: Indragostit de o fata din 10 iul 2008 20:42 de sw3et3st
cunosc cazuri in care fete care au relatii stabile de ani buni simt atractie fata de alti baieti, incep o relatie cu acestia, o consuma, dureaza un timp, poate cateva luni, dar tot cu cel vechi raman. si totusi, presupunem prin absurd ca fata renunta ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 10 iul 2008 20:31 de sw3et3st
sunt de acord cu faptul ca dragostea e ceva minunat...sunt necasatorita insa am un prieten de 4 ani si el a fost "initiatorul" meu, ca sa spun asa, in toate...si intradevar, cand suntem in pat dispare orice neintelegere, orice disputa si ne aratam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tanga, apanajul femeil din 10 iul 2008 19:56 de sw3et3st
sa inteleg ca pe tine te intereseaza parerea femeilor... normal ca ne place. ce-i frumos si lui D-zeu ii place. mie cel putin imi plac barbatii care poarta tanga, atata timp cat au un fizic placut. chiar nu as vrea sa vad un barbat la 100 si ceva ...
Re: din 10 iul 2008 18:05 de sgc
:)
Re: Re: din 10 iul 2008 18:00 de sgc
cand o intalnesti prima data sau cand stabiliti prima intalnire?!? intreb, pentru ca, oricare doua persoane in lumea aceasta, de la minori pana la persoane de varsta a IIIa se intalnesc prima data in principiu datorita factorului intamplare. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar din 10 iul 2008 16:54 de nico
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea din 10 iul 2008 16:52 de nico
da:unsure:... nu as face-o acum .. sa spun si de ce... acum 2 saptamani aveam chef de el.. azi parca nu mai am.. ieri a cumva azi e altfeel .. si tot asa.. sunt lucruri schimbatoare.. azi vreau maine nu vreau .. sunt sagetator:wacko:..i'm crazy ...
Re: Re: Re: Re: Gustul la sexul oral din 10 iul 2008 16:40 de baby
deci :mellow:
ma spal....folosesc creme....da' sa mor daca inteleg ce va place:lol:
ca unii baieti is topiti dupa "pasarele":lol::lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Re: tanga, apanajul femeilor? din 10 iul 2008 16:37 de baby
cred ca un barbat arata bine ori gol :mellow: ori cu pantaloni scurti, sort etc....mie una nu imi place in tanga:ermm: dar sunt femei carora le place
ideea e ca daca ai anumite defecte sa incerci sa le ascunzi putin:-`
depinde de ...
Re: Re: Vaginul se largeste dupa inceperea vietii din 10 iul 2008 16:20 de pacpac
se largeste dar nu mult.mia mult se largeste daca faci chiuretaj:((
Re: Re: Re: Nu simte placere ? din 10 iul 2008 16:13 de pacpac
masturbeaza-l,fa-i un oral,sau punel pe el sa se masturbeze in timp ce tu il mangai,il saruti...El simnte placere chiar daca nu ejaculeaza:).Acum nu te speria ca va avea dureri daca nu ejaculeaza.Depinde cat de excitat e in timpul pettingul,cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: tanga, apanajul femeilor? din 10 iul 2008 16:07 de sexos
Multumesc de raspunsuri! Insa problema e ca ar trebui sa ne pese; mie unuia imi pasa, doar de asta am intrebat. Precum o femeie cu un fizic dizgratios n-are ce se dezveli toata, eu ziceam ca aceeasi regula se aplica si in cazul barbatilor. ma mai ...
Re: Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI /ZI) EL E CAM OBOSI din 10 iul 2008 15:53 de pacpac
depinde de varsta,stres...Eu cand aveam in jur de 20 ani puteam face sex de 10+ ori/zi si terminam.Acum la 26 ,de la al 3+ "numar" nu mai pot termina si ma opresc din cauza oboselii.
Pagina 1873 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||