Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Carti de suflet

din 10 iul 2008 01:53 de ExoticDream

Sa zicem ca "doar" un procent de 99,9% se preocupa de probleme sexuale si de alta natura! Ii numeri pe degetele de la o mana pe userii care mai considera cartea un prieten de suflet.... din pacate, tocmai aceia ne calca mult prea rar pragul....! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 10 iul 2008 01:51 de Pischot

puei la asa dorintza de invatzare din partea ta.. ma fac si eu k nu stiu :-` :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fiecare dintre noi e liber

din 10 iul 2008 01:40 de ExoticDream

Nu prea am inteles ce sa trag si de ce ar trebui sa inchid subiectul, fiecare este liber sa-si spuna parerea, indiferent cat de mica sau mare ii este experienta. Eu una nu te-am criticat, dimpotriva, admir faptul ca ai gasit persoana potrivita, ...

Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 10 iul 2008 01:32 de Pischot

din curiozitate cred k le`am facut pe toate :))) ar mai fi ceva ?? :` :)) nu cred :)) uite o fata care chiar imi plase:P.. bv sw3et3st :P ..... nu e egoista :P si nici mofturoasa:P

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 iul 2008 01:30 de ExoticDream

Simo, poate nu ai simtit, dar aici discutam despre tatuaje, asa ca n-o sa te deranjeze si vei ramane in viata chiar daca voi matura mesajele off topic, OK? Incearca sa pastrezi linia de plutire si va fi bine. PS. Vezi ca optiunea si ...

Re: Re: Gustul la sexul oral

din 10 iul 2008 01:27 de Pischot

:P dak e o tipa care foloseste si creme si lotiuni intime :P.. e deliir :P...:)) de exemplu.. sa`si faca o noua achizitie :P... o crema pt corp[si pt zonele intime].. cu diferite arome,din extract de fructe :P.. e coooper tare :)) .. day de drag ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 10 iul 2008 01:25 de Pischot

avand in vedere nu numai lubrifierea naturala :P.. utilizam si un lubrifiant pe baza de apa... destul de bun... mai ales pt batayle cu lubrifiant din cursu petrecerilor :D :D :D :)) acuma nuj ce sa zic.. oricum.. au fost si sangerari :(( si mi`e ...

Re: Re: Cum va petreceti bacul?

din 10 iul 2008 01:25 de ExoticDream

Ca veritabile babe ce ne aflam si cum candidatii la bac sunt plecati la sarbatorit sau, doamne fereste, inecat amarul, hai sa mai depanam amintiri.... Pe vremea mea sportul era o optiune OK daca aveai cat de cat dexteritate la asa ceva si te ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 10 iul 2008 00:00 de sgc

nu-mi dau seama unde ti s-a impus si-n care punct s-a remarcat optiunea si personalitatea ta, iustin. in viata este si valentine. tot in viata sunt si eu. ma rog, poate n-ai simtit):(

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 9 iul 2008 23:57 de pacpac

depinde de vagin.daca ai gasit o fata "scurta in vagin" e posibil sa ai probleme nu numai la capra, ci si in alte pozitii,mai ales daca nu e lubrifiata bine.

Re: Gustul la sexul oral

din 9 iul 2008 23:51 de pacpac

daca e curata fata eu zic ca o sa iti placa.Nu prea am dat importanta gustului,pe mine ma imbata mirosul pasaricii cand se uda:)

Re: Nu simte placere ?

din 9 iul 2008 23:49 de pacpac

fa-l se ejaculeze altfel e posibil sa aiba dureri ingrozitoare la coite.Eu am patit-o si durerea a fost ingrozitoare.Cand mi-am dat seama de ce ma dor ,m-am dus la baie sa ma masturbez si cred ca a durat cam 20-30 mins pana am ejaculat din cauza ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 iul 2008 23:44 de Dunno

Ms de sfaturi :p

Re: am penisu normal???

din 9 iul 2008 23:43 de pacpac

varsta si circumferinta:)

Re: "Picatura placerii"-Mit sau realitate?

din 9 iul 2008 23:40 de pacpac

da asa e,mai ales cand barbatului ii vine sa isi dea drumu si se opreste pt a prelungi actul.Atunci mai mult ca sigur ca acea picatura va iesi.SOtia a ramas gravida din cauza acestei picaturi.

Re: Re: Re: care ma poate ajuta astept un raspuns

din 9 iul 2008 23:39 de pacpac

stresul e posibil sa fie cauza+daca tot te gandesti ca nu vei termina sau vei termina greu,asa se va intampla.Incerca ceva nou cu ea:)

Re: sexul si barbatii de 29+

din 9 iul 2008 23:28 de pacpac

nu cred sincer.daca ziceai 2-3 ori pe saptamana ,da era normal,dar 2-3 pe luna ma face sa ma gandesc la 2 lucruri: 1-are pe altcineva 2- tu nu ii mai trezesti interesul

Re: Re: sex dupa menstrustie

din 9 iul 2008 23:14 de Ottaku

are 20 de ani. azi, la o saptamana dupa postinor 2 a inceput sa aiba acele sangerari intermenstruale care sper sa ii treaca cat mai rpd. Am inteles ca daca apar si acele sangerari, sansele sa fi ramas scad considerabil

Re: Ciclu si stari proaste dupa

din 9 iul 2008 22:32 de bibi

de ce nu imi dati mai multe sfaturi hai va rog eu mult de tot sa ma ajutati cu niste sfaturi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: help

din 9 iul 2008 21:51 de jiji

am luat-o in primele 6 ore de la contact si deja au trecut doua zile si nu am avut nici o simptoma sper sa nu am de acum...nu o mai iau deloc sper de acum avem mai multa grija:D...ms mult pt raspunsuri:*:~*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1875 din 3732
«   1 ... 1872   1873   1874   1875   1876   1877   1878 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare