Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re

din 9 iul 2008 15:50 de katy_swe3t_g

multumesc mult Angela :-*:-*:-* . Astazi e a 11-a zi...mai astept cel mult 3 zile si daca nu imi vine...sa ma duc la doctor? :-s . Mi-e frica sa nu afle mama :( ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

din 9 iul 2008 15:43 de Hi

Scuze ca iti spun, ar mie mi se pare nesimtire ce ai facut tu. :) Nu pentru ca nu i-ai facut primului SO, dar atata timp cat celui de-al doilea i-ai facut, si primului nu, desi primul iti facea l arandul lui mi se pare putina nesimtire. Pentru ...

Re: Re: Re: Re:

din 9 iul 2008 15:17 de Hi

Aaaaaa..si inca ceva... Sa nu te puna dracu sa-i cumperi ceva la prima sau a2a intalnire :) Floare sau cv... da penibil, parerea mea.. aia, ceva mai tarziu :D

Re: Re: Re: Re:

din 9 iul 2008 15:15 de Hi

In nici un caz sa nu vorbesti despre chestia aia asa din senin :) Deja o sa pari legat de ea si nu`i bine, asa din scurt :) "Cine se scuza, se acuza" :) Pai vorbesti lucruri banale pe mess, una-alta...daca ai sansa, poti flirta putin cu ea. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecati

din 9 iul 2008 14:53 de Hi

Deci usor, usor, toate trec :) E o vbeste grozava :) Stay chill, nu te alarma :) PS : Cu ce nota ai promovat BAC-ul ?:D

Re: Re: Re: care ma poate ajuta astept un raspuns

din 9 iul 2008 14:45 de Hi

Incearca sa iei o pauza, vorbeste cu partenera ta si cu siguranta te va intelege. Daca ai avea o perioada de abstinenta, si dupa o sa aveti o noapte nebuna, ceva deosibt, fata de toate cele precedente, ar trebui sa te ajute. Parerea mea :)

Re: Re:

din 9 iul 2008 14:04 de sgc

:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile i

din 9 iul 2008 13:47 de oanaaaaa

Pai daca prin probleme se intelege faptul ca mi-au depunctat 2 lucrari si ca am facut contestatie,ca s-a copiat pe rupte si s-a platit cu carul, deci da, am avut probleme :D:D:D Pot sa spun ca am mai trecut peste anumite prejudecati, dar nu ...

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

din 9 iul 2008 12:56 de ionik

la partea cu familia are dreptate..............cu o sa se simta femeia care a facut sex oral cand va trebui sa-si sarute copilul????

Re: Re: Re: Re: Ocazia perfecta ?

din 9 iul 2008 12:53 de crisrazvi

Si eu am probleme la primul sarut, cred ca mi-e frica de respingere. Important e sa nu simta ea frica asta. In general, daca simt ca ma place si ar vrea, mai bat un apropo in gluma, mai imi trec degetul peste buze nitzel, mai ii mangai parul, ma ...

Re: Re: Re: as dori un mic ajutor !!!

din 9 iul 2008 12:44 de crisrazvi

Nu trebuie sa spui neaparat ceva, conversatia este 5% din crearea atractiei la fete. Cel mai bine e sa stai relaxat, sa nu te astepti sa se intample neaparat ceva dar sa ai in minte ce vrei. Fa-o sa rada. Daca o faci sa rada cu tine (nu de tine) ...

Re: Re: help

din 9 iul 2008 12:31 de jiji

nu a ejaculat in prezervativ ne-am dat seama ca e pus invers inainte sa il "ruleze in jos" si l-a intors partea proasta e ca eu eram in a 15 zi si am ciclu regulat de 30 de zile....sper sa nu fie nimic pt siguranta am luat pastila de a doua ...

Sa fie vorba de sarcina?

din 9 iul 2008 11:52 de dyanaaa

am facut sex cu prietenul meu in apa.defapt a intrat doar o data in mine si m-a durut foarte tare.el zike k nu a ejaculat,dar dak a ramas acolo putin lichid e posibil sa fi ramas insarcinata?partea de sub burtik park tot creste... nush ce se int.mi ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 9 iul 2008 07:50 de sandokan 34

nu trebuie sa te strdaduiesti casa afli cum sa saruti in acel moment totu vine de la sine si eu` candd am sarutat primadata eram cu candu daca no sa fac bn sau daca o sa ma fac de ras dar caand a venit moment ...

Re: Disconfort in anumite pozitii...

din 9 iul 2008 03:05 de Hi

Se poate ca unghiul de penetrare sa nu fie unul dintre cele mai bune :) Pozitie pe la spate poate fi destul de problematica. :) Desi aduce o placere mare, daca nu este facuta cum trebuie, ca in cazul tau, aduce discomfort di durere. Te ...

Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala?

din 9 iul 2008 02:35 de Hi

Esti putin mica. Eu am facut asta cand eu si partenara mea aveam 17 ani. In fine, nu dau lectii de moralitatea, nu`s in masura. Ideea sta in felul urmator : 1) Documenteaza-te despre metodele de contraceptie, dar fa-o cu el. Uite daca ...

Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pa

din 9 iul 2008 02:25 de Hi

Cata dreptate ai... Same idea here :) PS : De ce pentru tine conteaza ce ideea au "x" si "y" despre tine. DRAGOSTEA nu este o chestie quantificabila. Nu exista lucru scarbos cand e vorba de DRAGOSTE. Ce pentru mine este scarbos pentru ...

Re: terbe sa ii spui in fata

din 9 iul 2008 02:01 de Dunno

Tu da...Si esti un manelist nespalat si nu stii sigur daca sunt fete pentru ca le cam iese parul de sub cracul pantalonului

Re: Re: Re: Re: Fiecare dintre noi e liber sa alea

din 9 iul 2008 01:25 de ExoticDream

Nu faptul ca ii dai libertate il tine mai mult langa tine, ci... cu totul alte "chestii", insa este adevarat ca, daca incerci sa-i restrictionezi libertatea, il indepartezi in mare viteza! De felul in care stii sa abordezi aceasta delicata ...

Re: Nu simte placere ?

din 8 iul 2008 23:54 de Zoltaar

Simte placere,sigur ca simte,daca nu e violat.Daca e un tip depresiv,poate fi si psihic.Daca e fizic?Daca se masturbeaza ejaculeaza?Daca da,nu e nimic rau dpdv fizic.Daca nu,sa consulte un medic.Daca stii ca poate ejacula fara probleme,zi-i sa se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1877 din 3732
«   1 ... 1874   1875   1876   1877   1878   1879   1880 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare