Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex dupa menstrustie din 9 iul 2008 21:44 de cami2008
depinde cati ani are prietena ta, dar ori cati ani ar avea sansele sa fi ramas insarcinata sunt 0.0001% daca nu 0%...asta mai ales ca aluat pilula si deasemenea majoritatea femeilor "sunt fertile" intre a 11 si 21 zi dupa prima zi de menstruatie
Re: Re: Sex cu o amica din 9 iul 2008 21:36 de sw3et3st
depinde care e relatia ta actuala cu amica aceea... desigur, conteaza si caracterul fetei. sincer, mie daca mi-ar propune un amic asta nici nu as mai vorbi cu el
Re: Re: Re: Re: Re: tanga, apanajul femeilor? din 9 iul 2008 21:33 de sw3et3st
daca tu te simti bine in pielea ta nu are de ce sa te feresti sa porti tanga. fiecare are preferintele lui. intotdeauna vor exista persoane care se vor uita piezis, dar cui ii pasa?
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 iul 2008 21:26 de katy_swe3t_g
am 15 ani...era intreg prezervativul...asa ma gandeam si eu,nu am cum sa fiu insarcinata,dar mi-a intarziat 11 zile..o sa incerc un test de sarcina..dar mi-e frica de rezultat...nu stiu dc...:(
Re: Re: Re: Re: Re din 9 iul 2008 21:18 de sw3et3st
daca ai folosit prezervativul corect si inca mai era intreg in momentul in care actul sexual s-a terminat nu ai cum sa fii insarcinata. si eu mi-am inceput viata sexuala de curand si stiu ca menstruatia poate intarzia dupa dezvirginare. pt mai mare ...
Re: Re: Re: Re: din 9 iul 2008 21:12 de SORIN28
Va multumesc :flowers: ...daca era sa ma iau dupa tampiti probabil ca eram mort de mult asa ca....mai bine nesimtit si in viata :ok:
Re: Re: Nu suport durerea la sexul anal din 9 iul 2008 21:09 de sw3et3st
eu una nu inteleg de ce apare dorinta asta... pt barbat nu e nimik diferit, doar ca e putin mai stramt. dar voi fetelor, de ce o faceti? ganditi-va ca toate au rostul lor, iar daca faceti asta s-ar putea sa ajungeti sa mergeti cu pampersul dupa ...
Sexul si barbatii de 29+ din 9 iul 2008 20:57 de cami2008
eu (25 de ani) si sotul meu (29 de ani) suntem casatoriti de 3 ani si avem un copilas de 2 anisori. Dupa ce s-a nascut copilasul sexul s-a mai rarit putin. Insa de vreo 6 luni am ajuns la 2-3 ori pe luna. Sotul meu de multe ori cand e vorba sa ...
Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 9 iul 2008 19:49 de sw3et3st
sincer, intotdeauna am condamnat pe cei care fac asta si mi-am spus ca eu nu o s-o fac niciodata, insa m-am inselat...am discutat cu pr meu si i-am spus ca eu nu as face-o, dar pentru el era ok asa ca mi-a facut. din moment ce eu m-am simtit bn am ...
Re: Distrusa din 9 iul 2008 19:36 de sw3et3st
daca iti e amic probabil ca regreta ce s-a petrecut intre voi, de aceea nu te-a cautat. cauta-l u si spune-i ca vrei sa discutati. cel mai bn e sa clarificati situatia.tine fruntea sus si nu baga in seama criticile rautacioase. in cel mai rau caz a ...
Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem din 9 iul 2008 19:26 de sw3et3st
am fost intr-o situatie asemanatoare, doar ca aveam aproape 18 ani...am ales sa o fac si nu regret nimik pt ca am fost sigura de faptul ca tinea la mine si k nu ma vrea doar pt sex. am vb deschis cu el si i-am sugerat sa ma paraseasca daca doar sex ...
Re: virginitate.. din 9 iul 2008 19:15 de sw3et3st_gir
traim intr-o tara libera in care fiecare e liber sa faca ceea ce vrea (in limita bunului simt). daca o fata considera ca e pregatita sa faca acest pas la 17 ani e ok...dar daca azi o face cu unul, maine cu altul si tot asa nu mai e la fel de ok, dar ...
Re: Nu am reusit din 9 iul 2008 19:00 de ALI
UN PRELUDIU MAI LUNG DAR PRIMA OARA TOT O SA TE DOARA PUTIN
Re: Baiatul simte daca fata e virgina? din 9 iul 2008 18:57 de sw3et3st
in mod normal asa ar trebui...dar nu toate fetele sunt la fel. poate ca o fata e mai stramta si alta mai larga...o fata poate avea durere si sangerare dar alta nu...si multe alte exemple de acest gen. depinde si de baiat, daca are experienta sau nu. ...
Re: Re: Re: Re: Re: help din 9 iul 2008 18:53 de Hi
Pai poti avea mici reactii adverse pentru primele 3 zile, daca nu ma insel, greturi, varsaturi, cv de genul, nu stiu nu am citit niciodata un prospect pentru ca nu am avut nevoie, iti spun din ce am citit pe net, in mare.
Ideea este ...
Re: Re: Re: Re din 9 iul 2008 18:35 de angela
Nu ai cum sa fii insarcinata, daca vrei poti sa te duci pentru alte motive la doctor, pentru infectia pe care o ai te poti duce sau alte probleme..etc..
Re: Re: Circumcizie din 9 iul 2008 18:23 de dan
daca cineva ar avea preputul stramt de la o balantita si nu l-ar decalota nu ar mai face atatea comentarii contra circunciziei.Uite la 49 de ani te trezesti ca faci si chestia asta si mentionez ca igiena penisului si igiena in general este ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 9 iul 2008 17:44 de sgc
aoleu! dunno e chiar tipa! esti tzaca?!?:unsure::((
Re: Re: din 9 iul 2008 17:35 de sgc
:( de suflet ai zis. de sufletul meu am raspuns. am recitit Ciresarii de foarte multe ori cu aceeasi placere ca-n adolescenta, cand am citit romanul lui Constantin Chirita. Ar mai fi Momente, Schite, Povestiri si piese teatru ale lui Ion Luca ...
Re: Cum va petreceti bacul? din 9 iul 2008 15:53 de angela
Cand am dat eu bac-ul, acum demult, demult, pe cand se potcovea puricele cu 10 ocale..(glumeam:lol: nu e chiar atat de departe acest moment) una din optiuni a fost sportul.Toate bune si frumoase, cand cu 2 saptamani inainte nu mi-am facut ...
Pagina 1876 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||