Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am penisu normal???

din 8 iul 2008 08:51 de Hi

Despinde de varsta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lungime penis in erectie v

din 8 iul 2008 08:50 de Hi

Dar tu esti barbat la 15 ani ai tai ? Aaaa..si apropos, vezi ca 21 de cm nu`s intotdeauna de apreciat, cat despre laba, daca ai citi putin ai stii ca nu face nimic altaceva decat bataturi in palma. Nu`s mult mai mare ca tine, dar macar ...

Re: Re: Re: Re:

din 8 iul 2008 04:11 de Int3rzisA

Nu stiu. intereab-o ce mai face cum e in vacanta.. si explica-i cum era treaba.. Si ca ti-ar placea sa vb sa va vedeti in oras la un suc ceva :) Bafta !

Indragostit de o fata "maritata"

din 8 iul 2008 02:56 de Zarak

Cred ca multi ati trecut prin asta si stiti mai bine ca mine, explicati-mi si mie cum sta treaba :) Cand iubesti o fata care are o relatie stabila de vreo 2-3 ani...ce sa faci ? Daca incerci sa te dai la ea si vezi ca fata vrea...se poate dezvolta ...

Re: #Sinucidere

din 8 iul 2008 00:58 de Listener

Mai bine nu mai iubi si o sa traiesti si mai armoniis...PS stii ca arzi in iad daca te sinucizi...mai citeste biblia..

Re: Mastturbarea la baieti

din 7 iul 2008 23:59 de adolf666

o sa iti distrugi viata.incearca sa cunosti o fata.sau apeleaza la o tipa de uz casnic pana una alta :)))

Re: Nu am reusit

din 7 iul 2008 23:43 de JULYETA

[b]E FIRESC SA TE DOARA DOAR E PRIMA DATA.AM TRECUT SI EU PRIN CE AI TRECUT U !!DACA TE IUB K ADEVR TE INTLG SI..MAI ASTP.E FIRESC SA TE DOARA CRED EU .[/b]

Re: Re: Re:

din 7 iul 2008 22:45 de Dunno

Ok,acum ce subiecte sa abordez pe mess . Sa incerc sa ii explic ca eram cu tipa respectiva in perioada aia ,si ca am gresit ca i-am ascuns asta,daca se poate spune asa ? Sa vorbesc cu ea despre ce a fost atunci ,sau nu ? :(

Re: Re: Re: Re: Re: Tatuaju` imi da batai de cap:|

din 7 iul 2008 22:11 de Luminati

Ai putea sa-ti faci pe umar...ceva gen http://zenquality.files.wordpress.com/2007/10/tila-tequilla.jpg ... si asa fetele poarta maieuri vara... se vede marfa. Toate tigancile din ziua de azi au tribal in zona lobara...faci ce vrei. Oricum..vezi k ...

Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala?

din 7 iul 2008 21:20 de athy

Fac 16 ani in vara si nu mi-am inceput inca viata sexuala.Am un prieten de aproape 2 ani si e si el virgin si vrea foarte mult sa ne incepem viata sexuala la fel si eu dar mie frica pentru ca nu stiu nimic despre dragoste si sex.Mie frica sa nu raman ...

Re: Re: Re: Re: Masturbare reciproca, intarziere c

din 7 iul 2008 18:33 de cineva

pai ajuta-ne tu daca esti mai "dezghetat" putin (poate ai ceva probleme tu daca te-ai chinuit atata..la altii poate este suficient doar un "dracusor" ca sa faca o problema..)

Re: Re: Re: o nelamurire

din 7 iul 2008 18:17 de Laurentiu

ti se rupe ata ... cine stie ce ai citit tu :) uita`te mai atent ... nu are cum sa se rupa penisul ... doar daca esti cu capu si sari pe el :)) in fine :P o sa reusesti ca esti baiat mare :)

Prezervativ invers a doua oara!

din 7 iul 2008 15:21 de jiji

am facut dragoste cu prietenul meu(protejat) de doua ori cu mica pauza intre....problema este ca la al doilea contact am pun prezervativul invers dupa care l-am pus corect dar nu sunt sigura daca a ramas ceva pe el...intre cele 2 contacte el s-a ...

Re: Baiatul simte daca fata e virgina?

din 7 iul 2008 14:49 de Listener

pai la inceput zic la cum se imbraca si la sfarsit perceptie mai profesionala "tree sa ai multe relatii sa poti percepe.."Bucile cum sunt stranse sau lasate (cum merge);)

Re: Re: Re: Am 19 ani si nu sunt decat frate pentr

din 7 iul 2008 14:41 de Listener

Daca iesi cu putoice de la 16 ani in jos o sa ai surprize manuale,practica o sa lipsesca deci...gaseste-ti o fata cu mintea-n cap sa stie ce insemna"relatie" apoi discutam...daca te vad ca un frate,normal si in timp de ore te legi de una.

Re: Dezvoltarea corpului

din 7 iul 2008 14:33 de Listener

Daca vrei sa te improvizezi te duci pe alt domeniu te dezvolti cca 22-23 ani la maxim dar daca vrei sa ai abdomen si corp frumos te duci la sectiunea sala si alt site cum ar fii get fit sau altele :)

Re: #EMO

din 7 iul 2008 14:21 de Listener

Astia nu sunt pe capul lor sincer stai departe...eu unu mi se face scarba cnd vad asa ceva...nu sunt in stare sa faca un papagal la domeniu prieteni si discutii cu un consens logic..in concluzie acest tip de moda are un mare ilogism este o MARE ...

Virginitatea la barbat

din 7 iul 2008 14:10 de Listener

Mereu am fost curios de o chestie stiu ca e ciudata dar sa vedem ce raspunsuri sunt...totusi ce e virginitatea la barbat eu inca nu stiu...nu radeti prea tare dar stiu ca este un gen de himen care tine pielea peste cap si mai stiu ca se pierde de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie

din 7 iul 2008 12:15 de LS

eu am facut circumcizie (gratuita la panduri/panghele; varsta 19) cam acum o saptamana pentru o fimoza medie. in principiu nu voiam sa fac dar nu parea ca vrea sa cedeze. am fost la doi doctori, plus cineva a intrebat un altul de prin cluj despre ...

Re: Re: o nelamurire

din 7 iul 2008 12:14 de andutzuandu

eu am auzit pe alte siteuri ca la primele contacte sexuale o sa se rupa...deoarece sta asa drept, intepenit nu-l pot "manevra"...ma rog...ms de ajutor...o sa vad eu:))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1879 din 3732
«   1 ... 1876   1877   1878   1879   1880   1881   1882 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare