Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Masturbarea la baieti

din 3 iul 2008 23:56 de Necunoscut

Ce mi se poate intampla daca ma masturbez o data pe zi?:unsure:

Carti de suflet

din 3 iul 2008 23:36 de angela

Nu stiu sigur daca a mai fost postat acest subiect. Vara asta printre altele mi-am propus sa citesc si sa recitesc anumite carti. Cert este ca nu stiu ce sa mai citesc. As vrea sa imi spuneti ce carti v-au impresionat si v-au ramas in suflet. Sunt ...

C A C A T O PE TINE CE ESTI

din 3 iul 2008 22:17 de muieguritei

Ii vine sa verse oglinzii cand te uiti tu in ea, balena distrusa si redusa ce esti! Te-as bate cu P U L A peste gura aia baloasa si jegoasa, dar mi e teama sa nu mi dai vreo boala, penalo...asa ca mai bine o sa te bat cu P U L A peste spate ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 21:54 de Guest

hai, nu ma face praf! toate zici tu ca au tatuaje. uite eu am si diploma de ospatarita, sunt stewardess si nu sunt tatuata. Dar ziaristele in ce zone se tatueaza, Doamna Codescu?!?

Re: Re:

din 3 iul 2008 21:47 de Guest

mie imi scapa legatura articolwww.imaginelife.ro/familie/copii/prima intalnie-autorul subiectului-ce spui tu pana la: "sa auzi vorbe de duh spuse de don juan-ul in cauza prietenilor sai." Am vazut vorbe de duh spuse de don juan prietenilor sai pe ...

Re: Lectii de viata

din 3 iul 2008 19:51 de GhoTiK

mda Ombladon - Lectii particulare :devil::devil::devil:

Re: PRIMA INTALNIRE ... ???

din 3 iul 2008 19:42 de angela

Interesant articolul. Ar fi simplu daca ai putea zbura din floare in floare fara sa fi considerata curva sau sa auzi vorbe de duh spuse de don juan-ul in cauza prietenilor sai. Din pacate traim intr-o societate de tip traditionalist cu oameni de ...

Re: Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 18:56 de valentine

Katherine,draga,eu te plac si te iubesc asa cum esti,cu SIDA si cu CANDIDOZA.Pt mine chiar nu conteaza ca esti c u r v a .Vrei sa fii sotia mea?:~* :love::love::love:

Re: .........

din 3 iul 2008 18:52 de ZigZag

Da`tzi place cand te pupa vreo "pretena" pe bot ! Ca daca nu , te`ai opune acestui gest ..

Re:

din 3 iul 2008 18:37 de Guest

:( salut. eu acum vad subiectul, valentine. stiu ca si eu m-am certat cu tine exact in aceeasi perioada, dar cat se poate de motivat. totusi, acum ca vad si aceste probleme, imi pare rau daca am adaugat vreun pic de suferinta celor ce observ ca le ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 18:24 de Guest

Hai taci si tu,sa nu incep si cu tine acuma!!!Noapte buna!:.:.:.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 18:21 de Guest

O sa le sterg,stai linistita,nu ti fa tu grija :ok:...pot sa fiu si scroafa,pot sa fiu si sceleton daca vreau,dar mai bine scroafa,decat C U R V A P R O A S T A SI U R A T A C U S I D A SI C A N D I D O Z A,CA TINEEEEEEEEEEE!!ESTI ...

Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 18:16 de Guest

ai si tu dreptate. puteti spre exemplu sa aveti un caracter execrabil, ceea ce este echivalentul lipsei lui. a caracterului. depinde din care parte a cantarului privesti.

Re: Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 18:12 de Guest

nu trebuia sa-i vorbesti asa. te-as ruga sa nu te mai amesteci. daca eu nu m-am coborat la nivelul prostiei, mitocaniei si handicapului ei si-al altora mintal, in 4 ani si ceva de zile, n-aveai niciun drept sa-i vorbesti tu asa, acestei doamne ...

Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 3 iul 2008 18:09 de DANIELO

:~*

Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 3 iul 2008 18:09 de LOREDANA

DANIELA Te-ar ajuta fffff mult daca te-ai duce la biserica, la slujbe. Bafta!O POVESTE CU LACRIM SI SUFERINTA DRAGOSTEA SI SEXU CONTEAZA MULT VREAU SEX :blink::lol::((:love::heart:

Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 16:00 de Guest

CA TINE???NUUUUUUUU,MULTUMESC :ok: O sa ma impusc daca sunt ca tine,CREDE-MA! ;) HAI DU-TE TARE ACUUUUUUUUM,STII TU UNDE....IN PUBLIC-HOUSE WITH UR SISTERS(COLLEAGUES),C U R V E E E E PROASTE SI U R A T E E E E E E CU ...

Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 3 iul 2008 15:24 de Pischot

dar daka marimea conteaza.. ce te facy cu o "chestie" de marime normala (19-20 in erectie) si de diametru vreo 3,5 cm??? k eu am innebunit :)) :devil: :devil: :devil: buna in draci da dak esty stramta.. te duare groasnic . asa.. depinde si de ...

Re:

din 3 iul 2008 15:01 de Guest

(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 iul 2008 14:42 de Guest

ma rog, nu stiu cat de draguta pot fi. dar daca insistati in ceea ce ma priveste cu dozele si alte mitocanii, as putea deveni chiar surprinzator de agresiva verbal. repet: 7(sapte) este cifra mea, se regaseste de 3 ori in data nasterii, o data in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1882 din 3732
«   1 ... 1879   1880   1881   1882   1883   1884   1885 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare