Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: pls ajuutor

din 1 iul 2008 01:42 de Int3rzisA

15 ani.. Nu crezi ca e prea devreme pt ati incepe viata sexuala?! Nici nu ti s-a uscat tusu de pe buletin si hop.. la futai ! Las' ca ai timp dupa.. traieste-ti copilaria ! Probabil ti se pare ca-s severa cu tine.. Dar poate am dreptate ! ...

Re: Adolescenta e perioada in care traim clipa mai

din 1 iul 2008 01:38 de Int3rzisA

Cred ca asta o stim fiecare! Si de ce new topic ?! No reason ! Off Topic ! :ok:

Re: menopauza

din 1 iul 2008 00:45 de katherine

Aici nu te pot ajuta cu ceva concret pentru ca nu am cunostinte de specialitate. Daca nu ti-au fost recomandate suplimentele estrogenice, intereseaza-te...orice tratament medicamentos sau nu de natura a stimula producere hormonului respectiv te ...

Am 15 ani jumate si vreau sex

din 30 iun 2008 23:41 de blackwhite

salut sunt nou am 15 ani jumate...ma simt penal..ca am intrat sa cer sfaturi pe site-ul asta...in fine..daca ma puteti ajuta ..va rog...sa imi raspundeti cat mai repede ...am 15 ani..si prietena mea..14..si vrem so facem :) ..da nush ..cum so ...

Re:

din 30 iun 2008 22:52 de Guest

:huh:

Re: Re: cat timp dupa chiuretaj

din 30 iun 2008 14:44 de ... Me

sa inteleg ca arzi de nerabdare desi doctorul abia a scos sculele din tine?se pare ca nu ai inteles prea multe din ceea ce ai patit.ar trebui sa te intrebi in primul rand de ce ai ramas insarcinata(ca doar fraierele mai raman azi,cu atatea mijloace ...

Re: Re: Re: .

din 30 iun 2008 14:34 de Guest

ma rog, suntem de acord pe forum. ca-n realitate tu procedezi ca-n textul lui aress, asta-i alta mancare de peste. cat priveste naturaletea, uite , eu imi permit sa fiu sincera pana la capat si sa spun ca din 2004, mai putin in 2005, imi iau anual ...

Re:

din 30 iun 2008 14:21 de Guest

da, stiu bancul cu gaina. Nu culeg texte di Sex in the city. De obicei ma ghidez dupa propriul meu instinct si educatie. Iar daca-i love at the first sight, oricum pica textele oricui culese de pe oriunde si oricum nu cred ca-i vorba despre prima ...

Re:

din 30 iun 2008 14:07 de Guest

ma rog, suna bine ce scrii tu aici, pentru persoanele aflate in aceasta situatie, de fapt si de drept. Cum, insa, s-ar putea proceda in situatia in care, o persoana, spre exemplu eu, nu si-a inselat iubitul cu nicio persoana din trecut ca sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitate..

din 30 iun 2008 11:52 de baby

ori asta ori considera ca una virgina e mai pura si mai curata:lol::lol::lol::lol: jalnic!!!!!!!!!! cred ca e mai buna varianta ta da stiti imi place cand mai auzi in special femei de la tara cand le reproseaza barbatilor..... " mah ma luasi ...

Re: Re: Cat timp poate sta un barbat fara sa faca

din 30 iun 2008 11:16 de crisrazvi

"prietenii mei spun ca un barbat nu sta mai mult de 2-3 luni fara sa se masturbeze sau sa faca sex" Cred ca au vrut sa iti protejeze sentimentele. Altfel ar fi spus "12 ore" :lol: Sex-ul mi se pare foarte important, daca asta nu merge e semn ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitate..

din 30 iun 2008 10:57 de crisrazvi

Se face prea mult tam tam pe cuvantul "curva". Si ce daca a inceput la 16 ani si iese cu 3 odata? Mie imi plac cele mai experimentate, deci cu cate experiente a mai avut inainte, cu atat mai bine. Nu stiu ce trece prin mintea celora care ...

Re: Re: Re: .

din 30 iun 2008 10:50 de crisrazvi

"Natural" :lol: Adica sa se intample ceva fara sa facem nimic. Si uite asa au disparut dinozaurii :lol: Lucrat, da, dar cu stil nu mizeriile de mai sus. Daca as fi femeie m-as simti insultata de ideile astea de gradinita.

Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. anticoncep

din 30 iun 2008 10:39 de rozmina

eu veau sa va intreb daca folosesc dine 35 corect e poibil sa raman insarciata?:rolleyes:

Re: Daca iti e dat de sus ........gasesti

din 30 iun 2008 10:12 de baby

si daca nu iti e de sus ce faci?:rolleyes: :,:-*

UN GUST AMAR ... ???

din 30 iun 2008 04:51 de cornelus001

Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe remuscari, ...

PRIMA INTALNIRE ... ???

din 30 iun 2008 04:49 de cornelus001

S-a dus vremea in care te judeca „lumea" daca erai tu mai indrazneata... S-a dus si vremea in care nu aveai voie sa te afisezi singura cu un barbat... Si, daca stam bine sa ne gandim, s-a dus si vremea in care nu prea erai bine vazuta daca faceai ...

Re: Re: blestematele astea de droguri

din 30 iun 2008 02:52 de rucpur

E un dependent.. din pacate.. la puscarie ajunge.. e mai bine pt. toti sa stea dupa gratii.. dar dupa ce iese sa nu te impaci cu el.. ca o sa aiba SIDA[/quote\ parca ar fi vb nicolae ceausescu:lol:nici macar coca nu provoaca dependenta daca nu ...

Re: Re: .

din 30 iun 2008 00:57 de ExoticDream

Uluitor!!! Uite ca aici suntem 100% de acord! Si dupa parerea mea, tentativele de seductie "lucrate", "prefabricate", sunt de-a dreptul penibile! Daca as fi barbat si s-ar ciocni, vaaaai, "intamplator", una de mine, daca ar lovi-o instantaneu ...

Re: Fiecare dintre noi e liber sa aleaga

din 30 iun 2008 00:37 de ExoticDream

Esti o fiinta fericita, avand in vedere ca ti-ai gasit sufletul-pereche, persoana cu care te simti pe aceeasi lungime de unda..... si SPER din tot sufletul ca relatia voastra sa tina... pana la sfarsitul timpului... Totusi... imi permit o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1885 din 3732
«   1 ... 1882   1883   1884   1885   1886   1887   1888 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare