Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu gasesc prezervative pe din 29 iun 2008 23:10 de alex
pune niste nailon daca e asa de mare
Re: Medicamentul Femicur din 29 iun 2008 20:31 de ser
folosesc acest medicament si chiar a dat rezultate(il fol pt durerile menstruale)...in cazul meu si a facut efectul imediat..si n plus nu are reactii adverse!
Re: din 29 iun 2008 19:33 de Guest
:.:.:.:.:.
Stop pagina mea din 29 iun 2008 19:32 de mada_86
Lumea o vad plina de necazuri de aici si rautatea din ei.Am fi mai buni daca ar exista lucruri pe care sa le avem si de care sa nu ducem lipsa.Ce incredere sa mai ai in cineva cand el te face pe toate partile.Sotul e cel care imi pun baza in el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fr din 29 iun 2008 19:32 de cosmin_03
De atins totul se rezuma la atinsul sanilor in momentul sarutului...mai departe nu ma lasa...nu vreau sa o fortez...:( sa o sperii mai tare decat este...!!!
Re: din 29 iun 2008 19:31 de Guest
:.
Re: din 29 iun 2008 19:29 de Guest
:.
Re: Re: Re: Re: din 29 iun 2008 19:27 de Guest
daca esti sigur ca poti scrie si ceva inteligent si real pe forumul acesta, incearca macar de-acum incolo. daca nu, eu, cel putin, chiar, nu ma supar, daca-ti pui un calus la gura.):(
Re: din 29 iun 2008 19:21 de Guest
da. este ceva senzational cu conditia sa fii si iubita, adica sa ti se impartaseasca sentimentul. cu sincronizare.
Lumea inconjurata de seductie din 29 iun 2008 19:05 de mada_86
In lumea asta seductia este la fiecare pas.Daca intri in joc esti cuprins de seductie.Eu am patito dar nu am fost genul de femeie sa intru in joc.Sunt la locul meu si pot sa spun ca imi seduc sotul chiar bine si el la fel cu mine
Re: Alaptatul metoda cea mai sanatoasa...... din 29 iun 2008 18:20 de katherine
Wow - 4 subiecte initiate in aproximativ o ora...cat entuziasm...Ma bucur pentru tine...:rolleyes::,
Alaptatul metoda cea mai sanatoasa...... din 29 iun 2008 18:15 de mada_86
Alaptez de 1 an de zile si ma simt super.Arat mai bine ca inainte de sarcina si stiu ca undeva in constiinta mea e sanatos ceea ce fac pentru mine si copilul meu.Daca ai lapte e pacat sa nu dai.Multe femei spun ca nu au avut lapte dar sanii li s-au ...
Adolescenta e perioada in care traim clipa mai mul din 29 iun 2008 17:50 de mada_86
Si eu am fost adolescenta ca toti alti si am incercat mereu sa ma fac sa ma simt bine chiar daca sunt momente cand esti altfel dar aceasta este viata nu poate sa fie numai bine.Adolescenta este perioada tuturor carora o traiesc in intensitate fara ...
Daca iti e dat de sus ........gasesti din 29 iun 2008 17:42 de mada_86
Dragostea vietii mele este sotul meu .Primul care a reusit sa ma faca sa stiu ce inseamna DRAGOSTEA. Este aceea senzatie de multumire si emotie puternica fata de respectivul(a).Eu traiesc cu adevarat senzatia si in momentele noastre intime ne ...
La o varsta mai frageda tinerele mamici au rabdare din 29 iun 2008 17:17 de mada_86
Sunt o tanara mamica de 22 de ani si am o fetita minunata.Cred in femeile mai tinere ca au o putere de crestere a copilului mai mare decat a celor mai in varsta.Cu rabdarea pe care o posed asupra fetitei tin sa mentionez ca am ajuns sa ii stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica. din 29 iun 2008 16:58 de katherine
Doar pentru ca ea a negat asta, eu nu as elimina-o ca o posibila explicatie. Se cunoaste faptul ca victimele abuzurilor sexuale , datorita traumelor, ajung sa simta o repulsie profunda fata de propria lor persoana, ajung sa creada ca nu mai sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica. din 29 iun 2008 16:57 de DarkAngel
Hmm...hai sa te intreb eu altceva.Ea te lasa sa o atingi mai intim decat o atingere normala? Sau si atunci reactioneaza negativ ?
Daca te lasa as sugera sa nu o tot interoghezi si pur si simplu i-ao incet incet fara graba fara sa-i zici sau sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica. din 29 iun 2008 15:01 de pacpac
inseamna ca ori nu mai este virgina si ii este frica sa iti spuna,crezand ca tu o vei lasa daca afli sau din diferite motive ii este frica sa se dezvergineze .Oricum este bine ca nu e vorba de un abuz si ca ai reusit sa scoti ceva de la ea.mai ...
Re: Re: Re: Re: din 29 iun 2008 14:51 de baby
si daca te accepti asa cum esti care ar fi problema?
asta esti si poate in viitor te vei mai schimba.....
de ce trebuie sa pui silicoane?
de ce trebuie sa ai ditamai tzatzele ca sa te iubeasca cineva?
cred ca am si eu destule chestii pe care ...
Re: Re: Re: din 29 iun 2008 14:43 de Bozgoru
daca esti sigura ca nu mai cresc in mod natural.. baga silicoane.. nu se va supara nimeni
:D
Pagina 1886 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||