Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: virginitate.. din 29 iun 2008 14:37 de Bozgoru
daca a facut-o doar cu unu din greseala la 16 ani.. sau sa scape de povara asta... e ok.. nu e curva... :D
Re: . din 29 iun 2008 14:32 de Guest
Nu. Nu suna bine. Deci, de acord cu aspectul fizic si o tinuta decenta. Nu sunt de acord cu innebunitul, nici cu povestea ca barbatii nu barfesc, ba dimpotriva, nici cu ciocneala, ca sa zic asa intamplatoare ca l-a vazut la o masa, ca poate-o fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 iun 2008 14:03 de Guest
si pe mine ma deranjeaza, mai ales in conditiile in care, nu sunt genul de om care jigneste fara motiv. O fac, insa atunci cand ofensele si pagubele aduse nu lasa loc de altceva.
dar asta, banuiesc ca se poate discuta si-n alti termeni, nu ...
Re: Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut din 29 iun 2008 09:58 de aress
Pai sa saruti e o nimica toata. in primul rand replicile de genu "saruta bine" "saruta prost" sunt ...de cinema, daca iti place cineva o simpla atingere a buzelor e cel mai frumos sarut. Insa pentru inceput incearca sa eviti folosirea limbii sau a ...
. din 29 iun 2008 09:38 de aress
Sunt barbat si poate ca noi barbatii stim mai bine cum putem fi "innebuniti"
Pe langa aspectul fizic impecabil (ma refer aici curata, ingrijita)o femeie trebuie sa emane feminitate.Deci gesturile specifice (ca de ex.trecerea mainii prin par) nu ...
Re: Pentru o fata... din 29 iun 2008 02:50 de ExoticDream
Aici varsta isi spune cuvantul.... atat in cazul tau, cat si in al ei. Fata si-a dat probabil seama ca o placi, te place si ea, motiv pentru care lipsa ta de reactie in momentele cheie (party, abordare indrazneata) a facut-o sa dea inapoi, sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie distrusa din 29 iun 2008 02:41 de ExoticDream
Hm..... depinde! In mod normal nu ar trebui sa existe optiunea "ori prietenii, ori partenerul", insa din nefericire se mai intampla... Daca fata merita, eu zic ca a renunta la ea pentru ca prietenii sunt... eterni este o prostie... Si-apoi... nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 29 iun 2008 00:22 de cosmin_03
aseara am reusit sa vorbesc putin cu ea...am intrebat-o daca e vorba de vreun abuz din copilarie sau ceva de genul de reactioneaza asha...si mi-a spus sa nu ma mai gandesc la asha ceva...acum ce sa cred ca mi-a spus asta???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iun 2008 21:21 de Int3rzisA
De ce trebuie sa vb atat de urat ?!
Daca vrei sa fii respctat/a , la randu tau repespecta pe cei din juru tau !.. Sper sa intelegii ce vreau sa zic.. ! Dar ma deranjeaza cand cineva vb urat !! :|
In fine trecem peste asta !
:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 28 iun 2008 20:03 de pacpac
eu stiu asta dar am vazut pe aici ca mai zice cate unu/una ca sub 13 nu poti satisface o femeie voiam sa stiu cum au ajuns ei la concluzia asta.
eu o am in jur de 15 cm,iar atunci cand e "par" si fac sex/dragoste cu sotia iar penetrarea e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 28 iun 2008 16:35 de pacpac
daca a fost violata ar fi de inteles ,daca nu ,draq stie de ce plange si tremura,oricum el trebuie sa afle motivul,fie cum ai zis tu sa o duca la psiholog lucru care i-ar usura lui "munca" foarte mult,fie usor,usor sa discute cu ea sa ii explice ...
Re: Re: Re: Re: Minori pe site din 28 iun 2008 15:28 de crisexpert
Cum a spus si SORIN28, site-ul este facut sa inveti ceva de pe el :ok:
salut din 28 iun 2008 14:41 de alebuni
cand afli ceva despre daca e insarcinata prietena ta sa-mi spui si mie pls;)) k in gen la asa ceva am patit si eu .Si mi-a intarziat ciclul 6 zile:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 28 iun 2008 12:50 de katherine
Tu faci totul: esti dispus sa o astepti oricat, sa o asculti, sa o ajuti, sa nu o fortezi si altele. Dar ea ce face? Cand am spus ca atitudinea ei va lezeaza relatia pe doua planuri m-am referit la increderea deplina in tine pe care ea se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 28 iun 2008 12:21 de katherine
Nu ma intelege gresit, nici mie nu-mi prea pasa unde iti vei face tatuajul. Doar ca in locul tau, mi l-as face altundeva, spre a fi ceva mai originala si tautajul as dori sa arate altfel, pentru ca TOATE barmanitele, chelneritele, dansatoarele, ...
Pentru o fata... din 28 iun 2008 11:23 de Andrei_Ion
Povestea mea este urmatoare. Cand am inceput scoala, am cunoscut o colega cu care ma intelegeam foarte bine. A inceput sa imi placa de ea, dar avea prieten. La un momendat mi-am dat seama ca ma indragostisem de ea. O ajutam cu ce puteam la scoala, ...
Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 28 iun 2008 10:45 de ZigZag
Stiu DarkAngel .. stiu ca nu ma intzelege sau cel putzin se face ca nu ma intzelege ! Yo am lucrat , si n`am lucrat cva ushor , am facut mobila la comanda de mi`a ieshit pe ochi , vara , afara`n soare .. sa vezi acolo "placerile" vietzii ! In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iun 2008 10:25 de ZigZag
Hey .. :p A fost placerea mea incercand sa te ajut ! Dar ideea era sa renuntzi la orice gand , orice fantezie cu ea si sa`tzi faci un iubit ( iubit - persoana de sex masculin :D ) , dar vad ca tu continui sa vb despre ea :
- ca v`atzi sarutat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 28 iun 2008 09:53 de Mihaelascumpik
Poi o sa`mi fac unul semi`permanent.. e mai bne asa.. cred:rolleyes:..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 28 iun 2008 06:02 de YLoveCamelia
nu va aparea niciodata o regula care sa zica ca 17cm de exemplu vor satisface orice femeie sau vor ajuta orice barbat sa se declare deplin multumit de lungimea/marimea penisului sau.
toti pot intalni neplaceri cauzate de marime mica sau mare, ...
Pagina 1887 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||