Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Tatuaju` imi da batai de cap:|

din 26 iun 2008 17:49 de Mihaelascumpik

Imi plac ft mult tatuajele.. in special cele pe spate.. am vb cu tata imi da voie sa`mi fac unul.. dar imi e frica de durere..:unsure: stie careva daca doare asa rau?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt bisexuala?

din 26 iun 2008 17:15 de katherine

Cel mai probabil este o pasiune trecatoare. Intr-un fel sau altul ai ajuns intr-o faza unde, constient sau nu, iti doresti ,p oate, sa experimentezi cu propria sexualitate. Nu intra in panica pentru ca nu stii inca de pe acum daca ,,e alba sau e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

din 26 iun 2008 17:10 de katherine

Este clar ca ea nu te iubeste suficient de mult pentru a intelege ca nu este corecta fata de tine, orice problema ar ascunde.Daca nu reusesti sa o faci sa priceapa ca tacerea ei lezeaza relatia voastra pe doua planuri, paraseste-o.

Re: prima data

din 26 iun 2008 17:08 de DarkAngel

Ceea ce vrei tu sa sti depinde foarte mult de tine (adica daca apar dureri in timp actului sexual daca esti suficient de excitata/lubrifiata,daca iti face placere daca esti sau nu stresata) dar si de partenerul tau si de experienta ...

Re: Ejaculare prematura

din 26 iun 2008 17:04 de DarkAngel

Problema ta nu este de natura fiziologica din moment ce nu se intampla acelasi lucru cand te masturbezi. Totul este de natura psihologica/emotionala. Ce incerc sa zic este ca esti prea emotiv si prea excitat si pe langa asta ai si o complexitate ...

Re: Re: Re:

din 26 iun 2008 16:48 de nothing

daca se saruta cu 2 baieti intr un interval de 1 luna sa zicem inseamna ca e curva????si nu te a rugat nimeni sa fi ironic ...si am precizat cabana deoarece acolo s a intamplat evenimentul ...pe la noi zilele de nastere si asa se mai tin si pe la ...

Re: Re:

din 26 iun 2008 15:55 de Guest

nu le numeste. le amesteca. eu, oricum, m-am exclus din intamplarea cu cabana si lemnele, intrucat, n-am cabana, locuiesc intr-un bloc de locuinte si nu folosesc acasa, incalzirea cu lemne. Totul este electric si prin centrala termica cu combustibil ...

Re: Stiu ca nu se face asa dar...

din 26 iun 2008 15:22 de Mihaelascumpik

Of of.. mesaje dastea primesc si eu de la idioti/idioate De la: crystian40 Data: 21-03-2008 21:58 vrei sa-ti sarut pasarica? De la: mihaela18 Data: 29-03-2008 16:28 buna ma lasi sa-ti ling pasarica? De la: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 26 iun 2008 14:23 de marghescuang

Frate...eu am probleme cu ambele puncte de vedere.. Am 17 ani, si culcata are 6-7 cm, iar sculata 13 cm....Mica rau.. Nu ma deranjeaza atat de tare k o am mica....ci faptul k ma termin in mai putin de 30 de secunde....ce sa fac?????....

Ejaculare prematura

din 26 iun 2008 13:48 de marghescuang

Salut...Povestea mea e urmatoarea... Am 17 ani....si in urma cu un an am facut sex cu o fata (pt prima si ultima data)....Am facut 2 numere....si de fiecare data am ejaculat dupa mai putin de 20 de secunde. De atunci mi-a fost teama sa mai fac se cu ...

Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna

din 26 iun 2008 13:20 de eu

In acest moment 3,7 milarde de oameni dorm, 2,3 milioane se indragostesc, 4,1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS ... Noapte Buna!!! - nu te gandi la mine ... sunt in ochii tai ... in mintea ta ... in ...

Re: Re: Re: Re: Frica...

din 26 iun 2008 13:19 de Cosmin

Are 19 ani...nu stiu ce sa mai cred...aseara am incercat sa vorbesc cu ea si i-am spus ca nu o oblig nu o fortez e decizia ei...si am rugat-o sa imi spuna de ce reactioneaza asha...i-am spus ca nu se intampla nimic rau daca imi spune si a ...

Re: Re: Re: ce e de facut???

din 26 iun 2008 09:51 de ZigZag

Ciudat .. daca nu e deloc curva , tu cum numeshti specimenele astea ? ):(

Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul???

din 26 iun 2008 01:51 de gheorge

am si eu o neramurire am bagat degetu cam jumate si dupacea penisu ,,,,dar nu, ea curs sange se poate sa mai fie virgina ,si cand cu penisu a plans de vreo 3 ori????

Re: de ce nu imi dau libertate parinti

din 26 iun 2008 00:13 de SORIN28

Sau poate sunt constienti de cati nebuni sunt pe strada si chiar nu isi doresc....o inmormantare:ok:

Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor...

din 25 iun 2008 20:40 de baby

de parca eu i-as avea prea mari.....stai linistita......iti vine vremea daca nu te accepti asa cum esti :,:-*

Re: Cat timp poate sta un barbat fara sa faca sex?

din 25 iun 2008 15:18 de angela

Subiectul asta e pus la baza???:wacko::rolleyes:ADICA AVETI 31 DE ANI, nu aveti nici 100 ca sa fiti prea batrani pentru asta...TU ca femeie esti normala cand spui chestia asta???:blink::rolleyes:Ce fel de relatie aveti voi????:rolleyes:Sexul nu e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii sexuale

din 25 iun 2008 14:34 de vera_mary88

Te inseli.... matematica este sublima! Daca stii sa o descoperi, daca o intelegi, vei dori sa te pierzi in labirinturile ei..... moamaaa ce fantezii :lol::lol::lol::lol: chiar as vrea sa incerc :-`

Help!!!!

din 25 iun 2008 13:38 de Grey

Am si eu o problema...eram cu prietena si am facut petting...amandoi avem 15 ani,iar ea e virgina...asta s-a intamplat acum vreo 2 sapatamani si amandoi eram foarte transpirati,dar purtam si panatloni si chiloti,si eu si ea,iar eu am ejaculat foarte ...

Re: ce e de facut???

din 25 iun 2008 11:56 de angela

Ti-ai pus-o cu ea???:wacko:Ce exprimare de 2 lei e asta??Eu cred ca sunteti doi imaturi.Cati ani aveti??pesupun ca 16-17 ani. Daca intr-adevar ati fi vrut ceva serios, nu s-ar fi ajuns la asa ceva, despartiri, tradari. Iar tipa umbla cu tine, dupa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1890 din 3732
«   1 ... 1887   1888   1889   1890   1891   1892   1893 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare