Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Tatuaju` imi da batai de cap:| din 26 iun 2008 17:49 de Mihaelascumpik
Imi plac ft mult tatuajele.. in special cele pe spate.. am vb cu tata imi da voie sa`mi fac unul.. dar imi e frica de durere..:unsure:
stie careva daca doare asa rau?:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt bisexuala? din 26 iun 2008 17:15 de katherine
Cel mai probabil este o pasiune trecatoare. Intr-un fel sau altul ai ajuns intr-o faza unde, constient sau nu, iti doresti ,p oate, sa experimentezi cu propria sexualitate. Nu intra in panica pentru ca nu stii inca de pe acum daca ,,e alba sau e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 26 iun 2008 17:10 de katherine
Este clar ca ea nu te iubeste suficient de mult pentru a intelege ca nu este corecta fata de tine, orice problema ar ascunde.Daca nu reusesti sa o faci sa priceapa ca tacerea ei lezeaza relatia voastra pe doua planuri, paraseste-o.
Re: prima data din 26 iun 2008 17:08 de DarkAngel
Ceea ce vrei tu sa sti depinde foarte mult de tine (adica daca apar dureri in timp actului sexual daca esti suficient de excitata/lubrifiata,daca iti face placere daca esti sau nu stresata) dar si de partenerul tau si de experienta ...
Re: Ejaculare prematura din 26 iun 2008 17:04 de DarkAngel
Problema ta nu este de natura fiziologica din moment ce nu se intampla acelasi lucru cand te masturbezi.
Totul este de natura psihologica/emotionala.
Ce incerc sa zic este ca esti prea emotiv si prea excitat si pe langa asta ai si o complexitate ...
Re: Re: Re: din 26 iun 2008 16:48 de nothing
daca se saruta cu 2 baieti intr un interval de 1 luna sa zicem inseamna ca e curva????si nu te a rugat nimeni sa fi ironic ...si am precizat cabana deoarece acolo s a intamplat evenimentul ...pe la noi zilele de nastere si asa se mai tin si pe la ...
Re: Re: din 26 iun 2008 15:55 de Guest
nu le numeste. le amesteca. eu, oricum, m-am exclus din intamplarea cu cabana si lemnele, intrucat, n-am cabana, locuiesc intr-un bloc de locuinte si nu folosesc acasa, incalzirea cu lemne. Totul este electric si prin centrala termica cu combustibil ...
Re: Stiu ca nu se face asa dar... din 26 iun 2008 15:22 de Mihaelascumpik
Of of.. mesaje dastea primesc si eu de la idioti/idioate
De la: crystian40
Data: 21-03-2008 21:58
vrei sa-ti sarut pasarica?
De la: mihaela18
Data: 29-03-2008 16:28
buna ma lasi sa-ti ling pasarica?
De la: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 26 iun 2008 14:23 de marghescuang
Frate...eu am probleme cu ambele puncte de vedere..
Am 17 ani, si culcata are 6-7 cm, iar sculata 13 cm....Mica rau..
Nu ma deranjeaza atat de tare k o am mica....ci faptul k ma termin in mai putin de 30 de secunde....ce sa fac?????....
Ejaculare prematura din 26 iun 2008 13:48 de marghescuang
Salut...Povestea mea e urmatoarea...
Am 17 ani....si in urma cu un an am facut sex cu o fata (pt prima si ultima data)....Am facut 2 numere....si de fiecare data am ejaculat dupa mai putin de 20 de secunde. De atunci mi-a fost teama sa mai fac se cu ...
Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 26 iun 2008 13:20 de eu
In acest moment 3,7 milarde de oameni dorm, 2,3 milioane se indragostesc, 4,1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS ... Noapte Buna!!!
- nu te gandi la mine ... sunt in ochii tai ... in mintea ta ... in ...
Re: Re: Re: Re: Frica... din 26 iun 2008 13:19 de Cosmin
Are 19 ani...nu stiu ce sa mai cred...aseara am incercat sa vorbesc cu ea si i-am spus ca nu o oblig nu o fortez e decizia ei...si am rugat-o sa imi spuna de ce reactioneaza asha...i-am spus ca nu se intampla nimic rau daca imi spune si a ...
Re: Re: Re: ce e de facut??? din 26 iun 2008 09:51 de ZigZag
Ciudat .. daca nu e deloc curva , tu cum numeshti specimenele astea ? ):(
Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul??? din 26 iun 2008 01:51 de gheorge
am si eu o neramurire am bagat degetu cam jumate si dupacea penisu ,,,,dar nu, ea curs sange se poate sa mai fie virgina ,si cand cu penisu a plans de vreo 3 ori????
Re: de ce nu imi dau libertate parinti din 26 iun 2008 00:13 de SORIN28
Sau poate sunt constienti de cati nebuni sunt pe strada si chiar nu isi doresc....o inmormantare:ok:
Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor... din 25 iun 2008 20:40 de baby
de parca eu i-as avea prea mari.....stai linistita......iti vine vremea
daca nu te accepti asa cum esti
:,:-*
Re: Cat timp poate sta un barbat fara sa faca sex? din 25 iun 2008 15:18 de angela
Subiectul asta e pus la baza???:wacko::rolleyes:ADICA AVETI 31 DE ANI, nu aveti nici 100 ca sa fiti prea batrani pentru asta...TU ca femeie esti normala cand spui chestia asta???:blink::rolleyes:Ce fel de relatie aveti voi????:rolleyes:Sexul nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii sexuale din 25 iun 2008 14:34 de vera_mary88
Te inseli.... matematica este sublima! Daca stii sa o descoperi, daca o intelegi, vei dori sa te pierzi in labirinturile ei.....
moamaaa ce fantezii :lol::lol::lol::lol:
chiar as vrea sa incerc :-`
Help!!!! din 25 iun 2008 13:38 de Grey
Am si eu o problema...eram cu prietena si am facut petting...amandoi avem 15 ani,iar ea e virgina...asta s-a intamplat acum vreo 2 sapatamani si amandoi eram foarte transpirati,dar purtam si panatloni si chiloti,si eu si ea,iar eu am ejaculat foarte ...
Re: ce e de facut??? din 25 iun 2008 11:56 de angela
Ti-ai pus-o cu ea???:wacko:Ce exprimare de 2 lei e asta??Eu cred ca sunteti doi imaturi.Cati ani aveti??pesupun ca 16-17 ani. Daca intr-adevar ati fi vrut ceva serios, nu s-ar fi ajuns la asa ceva, despartiri, tradari. Iar tipa umbla cu tine, dupa ...
Pagina 1890 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||