Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce sa fac??

din 25 iun 2008 11:52 de angela

Si eu am 22 de ani si daca cumva as ramane insarcinata din greseala, pentru ca mai sunt si cazuri de genul, nu mi-as ucide copilul. Ar fi cea mai mare bucurie sa stiu ca sunt insarcinata, pentru ca iubesc copiii si imi doresc unul.Stiu ca sunteti ...

Re: Re: Fetelor, sex cu sau fara prezervativ?

din 25 iun 2008 10:36 de vera_mary88

ai dreptate stii e mult mai bine si pentru fata si pentru baiat...dar doar in cazul in care ai o relatie stabila si sti cu cine ce faci....si anticonceptionalele pe mine nu m-au ingrasat deloc..lucky me..:D

Re: Re: Dimensiunea penisului

din 25 iun 2008 08:54 de AlexeyHD

:blink: ce fenomene (!) :)) ma... sa nu faci asa!

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iun 2008 23:00 de carrie

E o decizie dificila care trebuie luata avand in vedere toate aspectele. Personal consider ca sunteti prea tineri pentru asa ceva. Mai aveti multe de facut in viata inaintea copiilor. Adica, in principiu, ar trebui sa ai o oarecare stabilitate in ...

Re: Stiu ca nu se face asa dar...

din 24 iun 2008 22:18 de baby

de ce Doamne am sters mesajele alea????????? de ce?????? :lol::lol: aveam niste mesaje....conotatie sexuala amestecata cu prostie si nesimtire.......vai........de ce le-am sters??????????????? :lol::lol::lol: mai acum depinde ce vrea ala sa ...

Stiu ca nu se face asa dar...

din 24 iun 2008 21:53 de crisexpert

Ce mesaj am primit: SEX De la: butu Data: 24-06-2008 18:34 AI FACUT SEX VREODATA CU CINEVA?daca da, atunci ai vrea sa mio tragi si mie?

Re: Contacteaza-ma !

din 24 iun 2008 18:13 de crisexpert

S-a umplut lumea de profesionisti.

Re: obligata sa fac sex

din 24 iun 2008 18:04 de crisexpert

Te-a amenintat?Te-a violat?Daca da reclama-l la politie si nu stiu unde se gasesc persoane care te ajuta sa treci peste, dar gaseste una. Danny_DaBoss, nu fi rau, e speriata...

Re: Replici pentru agatat ?

din 24 iun 2008 15:23 de Mihaelascumpik

Cauta pe google si gasesti acolo cate replici vrei:ok:

Re:

din 24 iun 2008 13:52 de Guest

Nici nu-ti poti cumpara atatea/luna, conform devizului Alinei Maria Bantea. In ceea ce-i priveste pe parintii tai, chiar daca asa cum spui tu isi pot permite sa-ti ofere mai mult de 5 milioane/luna(care este totusi o suma pentru o adolescenta), ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii.....

din 24 iun 2008 13:13 de Maya88Maya

! Poate nici n`as vrea sa te cunosc , si nu ma tzine nimeni sa`mi dau cu parerea la copii "de calibru" tau , ma intzelegi ? ;) Te inteleg perfect ... nici eu nu imi doresc sa te cunosc :D ... dar nu inteleg care e placerea ta de a te certa cu ...

Re: ce e de facut???

din 24 iun 2008 12:31 de ZigZag

Lupta pt ceea ce`tzi doreshti , incearca sa faci din imposibil , posibil .. totu pt ea .. daca asa mult tzi la ea ! Arata`i ce simtzi pt ea , si poate`shi va da seama daca esti sau nu cel mai bun pt ea ! Daca nu tzine vrajala , NU TE VREA , dar te ...

Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 24 iun 2008 11:35 de miky

sia dat drumu pe mine...la pasarica...dar mam dus sa ma spel imediat...deci am cum sa raman gravida?pls rasp

Re: obligata sa fac sex

din 24 iun 2008 02:20 de DarkAngel

Cum adica ai fost obligata te-a fortat ? te-a violat ? te-a amenintat? daca este vorba de oricare din variantele de mai sus iti recomand sa mergi la politie si sa depui plangere impotriva persoanei respective dupa care sa te orientezi catre o terpaie ...

Re: Potenta si imbunatatirea vietii sexuale

din 24 iun 2008 02:18 de DarkAngel

Referitor la intrebarea 1: Nu iti fa griji nu afecteaza cu nimic performanta sexuala sau potenta masturbatul mai ales la frecventa cu care il practici tu. In legatura cu dificultatile aparute la erectie avand in vedere varsta ta nu cred ca ai ...

Re: Re: Suspiciune sarcina

din 24 iun 2008 00:41 de raaj

Faza cu lichidul incolor nu ai citit-o? Plus ca nu stiu daca era sau nu la ovulatie.

Re: Suspiciune sarcina

din 24 iun 2008 00:27 de Ics

Stai ca nu am inteles, ai facut-o cu prezervativ, ai ejaculat afara din ea dar ai ejaculat in prezervativ, prezervativul nu era spart.. :) cum ar putea sa ramana insarcinata nu vad :-?

Potenta si imbunatatirea vietii sexuale

din 24 iun 2008 00:23 de Laurentiu

Salut ... numele meu este Laurentiu si am 15 ani ... am 2 intrebari ... daca ma poate ajuta cineva : 1. Recunosc ca ma masturbez odata la 1 sau 2 zile ... afecteaza asta cumva viata sexuala ? uneori mi se pare ca nu mai am erectie ... adica foarte ...

Suspiciune sarcina

din 23 iun 2008 22:55 de raaj

Am facut sex protejat (prezervativ extra-safe) cu prietena mea in data de 12 iunie. E posibil sa ramana insarcinata desi am ejaculat in prezervativ afara din ea? si in timpul actului am vazut un lichid incolor pe la baza (daca era al meu inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 23 iun 2008 20:57 de super tare

rad cu lacrimi,bv,bun comentariu,LOL

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1891 din 3732
«   1 ... 1888   1889   1890   1891   1892   1893   1894 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele