Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Mi-e frica de prima data !!! :(

din 21 iun 2008 20:31 de Claudia

Mda...am 19 ani si sunt virgina :rolleyes: ... de 3 luni ies cu un tip care este cu 9 ani mai mare ca mine :-`:-`.Cred ca tin la el insa nu stiu daca suficient de mult pentru a renunta la ceea ce cu greu am pastrat( virginitate) :lol::lol: ... Nu ...

daca o iubesti cu adevarat ii vei fi fidel ! daca

din 21 iun 2008 16:56 de boo

Re: Nu suport durerea la sexul anal

din 21 iun 2008 12:43 de Danny_DaBoss

trebuie sa acordati mai multa atentie asupra acestui lucru, trebuie sa fi lubrifiata bine si trebuie facut incet, cu calm nu pe graba. sa incerce mai intai cu un deget si apoi daca suporti si se relaxeaza zona puteti sa o faceti :)

Re: Re: Rezista iubirea daca invatam in orase dife

din 21 iun 2008 11:57 de Alex521

Nu stiu dc am impresia ca tu nu-l iubesti suficient de mult ca sa faci pasul asta. Cumva te pastrezi pentru acel cineva cu care vei fi sigura 100% k vei fi impreuna pana la moarte?...aceasta garantie nu o are nimeni, indiferent de tipul relatiei. Eu ...

Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogule? ;)

din 21 iun 2008 11:18 de Alex521

Foarte bine ca tu vrei sa-ti mai pastrezi virginitatea.Nu vad dc sa-ti pese d c zic altii, fiecare o face cand considera. Eu nu pun accent mare pe chestia asta, mi se pare ceva firesc...knd se va intampla se va intampla...daca e sa am o persoana ...

Fanteziiii !!!

din 21 iun 2008 10:25 de alinutzzza

se pare ca baietii au cele mai variate fantezii... sunt impreuna cu iubitul meu de mai bine de un an! pot spune ca la capitolul sex ne intelegem cel mai bine...vine mereu cu idei si fantezii....care mi-au placut si pentru ca ne iubim le-am pus in ...

Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 21 iun 2008 01:22 de ExoticDream

Inteleg perfect ceea ce simti, "demonii" cu care te lupti.... Problema este.... oare intelege si el? Baietii sunt mai curajosi in astfel de situatii, iar teama ta ar putea parea copilareasca.... Stii cu ce risc te confrunti? Daca amani la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea pe net

din 21 iun 2008 01:14 de ExoticDream

Comporta-te natural, asa cum simti, incearca sa fii deschis cu ea, las-o sa te "citeasca"..... Probabil este sceptica/reticenta pentru ca exista multi baieti care agata pe net de amorul "artei"... :love::love::love:

Re: Pastila anticonceptionala

din 21 iun 2008 01:08 de ExoticDream

Eu iti spun doar atat: POSTINOR 2 [b]NU[/b] SUNT BOMBOANE!!! Daca iti iubesti/respecti partenera si nu ai experienta pentru a te controla, foloseste prezervativul. :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le plac

din 21 iun 2008 00:46 de ExoticDream

Sa nu exageram, nu toate fetele alearga cu limba scoasa dupa astfel de specimene. Tu ai creionat portretul baietasilor "moderni" dupa care se dau in vant fetele "simplute", cele care nu au nici ele prea mult de oferit. Nu-ti imagina ca toate ...

Re: Re: Re: Re: Iubirea pe net

din 21 iun 2008 00:07 de sicilianu

si daca eu am cunoscut o fata sincera cum sa fac s-o conving ca nu sunt alcineva decat un tip simplu si chia r indragostit

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iun 2008 20:47 de baby

eu intru azi:~* :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iun 2008 20:08 de valentine

Ok, eu intru asta-seara la 21:00 pe id si daca nu e destula lume...amanam pt sambata ora 21:00

Re: Re: Re: Re: Minori pe site

din 20 iun 2008 18:54 de Danny_DaBoss

Chiar deloc. Ne-am bucura sa te putem ajuta pe tine si ceilalti.

Re: Re: Re: Re:

din 20 iun 2008 16:57 de Guest

impreuna sau fiecare?!? ma rog, nu ca ar conta raspunsul, pentru ca oricum, n-are sens ce spui, daca locuiti impreuna: "sex de 2-3ori pe an(in ultimii 3 ani)". ai fi credibila daca ati locui impreuna, niciunul dintre voi doi, n-ar avea un job care ...

Re: Re: Re: Bubite albe pe penis

din 20 iun 2008 15:24 de Nicu

adica nu-i grav sa inteleg k e ceva normal ???

Re: Re: Re: Minori pe site

din 20 iun 2008 13:27 de dyanaaa

ok...eu am 16 ani.nu mai stiut exact de unde am auzit de acest forum.nu sunt experta stiu asta...dar e ceva rau daca intru aiki si va pun voua celor mai experti niste intrebari?

Re: Diferenta de varsta

din 20 iun 2008 11:23 de Luminati

Atata timp cat gandeste matur in privinta unei relatii nu ar fi o problema...si eu am 20 ani si imi plac fetele de 16 ani :devil: Acum 1 an am avut o gagica de 16 ani...a fost super...numai k era prea copilaroasa...dar asta ma atragea mai mult la ...

Re: Re: cum sa-mi recuperez banii?

din 20 iun 2008 11:19 de Luminati

:lol::lol::lol::lol::lol: Mi s-a intamplat si mie...are dreptate

Re: Virgina la 21 - probleme, gogule? ;)

din 20 iun 2008 01:11 de dany_smn

Nu inteleg lucrurile aste ... daca te intereseaza parerea prietenelor (prietenilor) tai/tale nu pot sa iti dau nici un sfat ! Gandeste-te doar la ziua cand o sa intalnesti un baiat si u sa te daruiesti intrutotul lui ca nu o sa ai nici o retinere si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1894 din 3732
«   1 ... 1891   1892   1893   1894   1895   1896   1897 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare