Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Test de sarcina din 19 iun 2008 02:50 de Myriam
Cum sa falsific un test de sarcina?Adica sa iasa pozitiv..am auzit ca daca il bag in apa ies ambele liniute rosii..dar nu stiu..imi trebuie neparat un raspuns...va rog fara misto-uri:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea in exces daune din 19 iun 2008 01:35 de Ics
Ma uneori cred ca dauneaza dar asa cum ziceti voi daca ti-o bagi intr-o sticla si o freci.. s-ar putea sa nu o mai poti scoate si sa te ranesti, asta e o varianta daca esti prea disperat.
Cred ca da, dauneaza, eu am auzit un doctor spunand ca ...
Re: daca nu din 19 iun 2008 01:15 de Ics
Asa e nu te minte baiatul, si eu am patit-o de multe ori, te dor testiculele te doare burta.
E foarte nasol si nu poti scapa decat doar daca te masturbezi sau.. :D o faci.
E dureros .
Baietii stiu :-`
Re: Re: Dilema: barbati care vor sex cu doua femei din 19 iun 2008 00:51 de dany_smn
:)) NU CRED CA EXISTA BARBAT IN LUMEA ASTA CARE SA IUBESCA SI SA ISI IMPARTA FEMEIA CU UN ALT BARBAT !! :P DAR FEMEI AM VAZUT CARE DOREAU SA ISI IMPARTA BARBATUL (IUBITUL) CU O ALTA FEMEIE CU TOATE CA IMI ZICEAU CA IL IUBESC SI CA FAC ASTA DOAR ...
Re: Re: Re: Ce se intampla daca... din 19 iun 2008 00:43 de Necunoscut
Nebunule =))
@ cel care a scris subiectul: Nimic.. doar ca dsoara ar trebui sa mearga la wc sa... se goleasca;)) ca daca nu va avea o mica neplacere vascoasa in chilotei cand se ridica:))
Re: cum sa-mi recuperez banii? din 19 iun 2008 00:41 de Necunoscut
Iti iei adio de la bani, si ii spui lui Dumnezeu ca-i multumesti pentru lectia de viata oferita, chiar daca aceasta lectie de viata te-a costat suma pe care i-ai oferit-o fostului prieten.
Probleme din 18 iun 2008 20:35 de Adam Alex
Daca am facut ceva de genu atingerea intre penis si vagin ... si ea ii inca virgina si dak a ajuns lichidul preejaculator la vagin ... are sanse sa fie insarcinata ?
Re: Am 17 ani si as vrea sa o fac pentru prima dat din 18 iun 2008 20:04 de DarkAngel
Oricum ar fi indicat sa aveti un loc in care sa nu fiti deranjati de factori perturbatori externi si o atmosfera linistita si placuta,daca lumanarile contribuile la o atmosfera placuta folositi-le si in rest daca el este suficient de finut si are ...
Re: Re: Re: Re: Sex - prima data, imi este frica c din 18 iun 2008 19:04 de valentine
Cine ti-a zis ca e bun si de 12 ti-a zis-o din diplomatie. 12 centimetrii sunt putini, dar dat fiind varsta ta, o sa mai creasca cu siguranta. Varsta aproximativa la care penisul se opreste din crescut este ceea de 20 de ani (+/- 1,2 ani, depinde de ...
Franturi de viata-my diary din 18 iun 2008 18:01 de angela
Ma intreb unde este fericirea si unde esti tu??Unde sunt visele pe care ni le-am facut??Unde sunt toate acestea. Si cand le-am pierdut?Daca as putea as opri timpul si as striga pustiul din sufletul meu. Daca as putea as inchide durerea in norii din ...
Re: Re: Re: Diferenta de varsta din 18 iun 2008 17:21 de angela
Am o prietena care s-a maritat cu proful ei din liceu.Daca e valabil in cazul ea mai mica, el mai mare ca varsta, poate fi si invers. Si o a alta bomba, am o alta prietena, ea 45 el 40.Deci diferenta nu conteaza,atata timp cat exista respect, ...
Credeti ca ma va ierta?? din 18 iun 2008 16:49 de just me
Astazi am avut o zi oribila din toate punctele de vedere, si in plus m-am certat cu iubitul.El este departe de mine, si niciodata nu mi-a trimis bani,stiind ca el castiga foarte bine acolo, si stiind conditiile asa cum sunt din Romania.Stiu o ...
Re: Re: Re: Sex - prima data, imi este frica ca e din 18 iun 2008 13:09 de Mic,mic....
Va multumesc,deci nu trebuie ditamai batu'...m-am mai linistit...si sper sa se decolateze la primul contact...
In leg cu cartea aceea,eu zic ca merita...sunt mai multe metode de marire...eu am ales sa trag de penis in timp ce imi incordez ...
Re: Dilema: barbati care vor sex cu doua femei! din 18 iun 2008 11:54 de baby
da' mai e o chestie misto :lol:cand o femeie face sex cu 2 barbati [dintre care unul e sotul sau iubitul ] :lol:
asa ceva mai rar gasesti pt ca barbatii nu accepta sa-si imparta femeia cu altul.....de fapt unii ar turba la gandul ca un intrus ii ...
Re: Re: Re: problema din 18 iun 2008 11:44 de ZigZag
Ai dorintze sau vise nesatisfacute ?
Re: Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 18 iun 2008 11:42 de ZigZag
Crezi tu ca nu se poate caracteriza un om doar din faptu cu banii ? :` Itzi zic yo .. ca se poate , daca nu in totalitate , macar o idee mica tot itzi faci despre respectivu om ! Exact cum ne`am facut noi :
- copil rasfatzat
- mofturos
- ...
Re: Sex - prima data, imi este frica ca e prea mic din 18 iun 2008 11:32 de ZigZag
Ai putea sa incerci .. sa vezi daca in situatzia de 1 vs 1 .. pe contra`atac si in situatzii excitante te mai doare la fel de tare cand penisul se decaloteaza ( sper c`am zis bine :lol: ) .. iar despre marimea penisului tau nu stiu ce sa`tzi zic , ...
Re: Re: Diferenta de varsta din 18 iun 2008 11:25 de ZigZag
Hai sa cer si yo un sfat bun de la [b]Angi[/b] daca tot te admir pt multe din raspunsurile tale ! Daca baiatu e mai mic ? El - 19 spre 20 iar Ea - 25 parca .. cum vezi situatzia asta ? Si acu bomba :lol: .. "Ea" i`a fost profesoara intr`a 12a .. ...
Re: Re: Re: Ce se intampla daca... din 18 iun 2008 11:21 de ZigZag
Hahahaaa ! :lol::D:lol: Bv Bozgoru .. tare observatzia ta ! Dar daca iasa un copil de kkt ? :,:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor parintii de la copi din 18 iun 2008 03:38 de AlexeyHD
De acord cu tine
Pagina 1896 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||