Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Probleme cu parintii din 18 iun 2008 03:11 de AlexeyHD
Mai era o dicutie pe un alt topic... vezi daca te ajuta cu ceva... :P
http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=16&mid=115857
Re: Probleme cu parintii din 18 iun 2008 02:32 de AlexeyHD
Incearca sa vorbesti cu taicato si sa-i spui tot adevarul, TOT, altfel s-ar putea sa nu te mai creada mai tarziu. Si incearca cu ajutorul lui sa le linisteti pe maicata si pe bunata. Spunei lui taicato despre bunata ca baga numai venin si ca nu are ...
Re: Re: Dilema din 18 iun 2008 01:43 de ExoticDream
Stiu si eu un caz... real, in care un cuplu, avand 10 ani de casatorie vechime, a decis sa faca sex de divertisment impreuna cu un alt cuplu. In final, desi relatia de cuplu fusese solida in ambele cazuri, bazata pe iubire si nu numai, femeile ...
Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 18 iun 2008 01:41 de AlexeyHD
nu... pentru amandoi.
eu zic sa mai astepti, ai doar 16 ani iar celalt are 19... si nu mi se pare potrivit... am intalnit "cuplu" care s-a destramat dupa sex... si nu din cauza ca nu le-a placut ci din cauza ca el vroia sa le demonstreze ...
Re: Re: Ce se intampla daca... din 18 iun 2008 01:30 de Bozgoru
iese un copil cacacios..
Re: Re: Re: problema din 18 iun 2008 01:27 de ExoticDream
Fara sa te gandesti la chestii.... sexoase? Cu viata sexuala cum stai?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 18 iun 2008 01:25 de ExoticDream
Daca totul este OK, medicul iti va spune ca problema se va regla de la sine dupa inceperea vietii sexuale (been there!).
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 17 iun 2008 22:37 de anamaria
in legatura cu banii poti sa zici ca da..am prea multe pretentii si ca vreau prea multe..dar eu ziceam ca nu poti sa caracterizezi un om numa dupa acest fapt...nu stii nimic despre personalitatea sau caracterul meu,cu atat mai putin ce principii ...
Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 17 iun 2008 21:46 de carrie
Oameni buni! Ce e cu scrisul asta?? :blink:
In alta ordine de idei... e ok daca simti ca iti doresti sa se intample, chiar daca ai numai 16 ani. 3 luni e suficient timp intr-o relatie pentru a putea trece la aceasta etapa. La varsta asta, ca ...
Re: din 17 iun 2008 20:37 de Guest
Nu, n-am avut foliculita. Crezi, cumva, ca trebuie sa ai toate bolile ca sa ai habar de ceva cunostinte medicale?!? daca da, inseamna, ca medicii au cel mai bogat cazier medical.
Eu spre exemplu fac niste bataturi, exact in poante, pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 17 iun 2008 20:11 de angela
eu nu am facut pe nimeni prost aici...asa ca daca nu ma cunosti nu cred ca iti permiti sa ma caracterizezi(mai ales angela)..am cerut un sfat pe care puteti sa le dati si fara prea multe critici..fraze de genu "esti doar o copila rasfatata" nu ma ...
Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 17 iun 2008 19:52 de angela
Multumesc frumos,Zig Zag.Eu nu prea suport prostia si fitzele, iar daca am ceva de spus o spun fara rezerve.Pentru Anamaria, se vede ca la tine pe langa prostie vorbesc si fitzele.:wacko:Daca intr-adevar vrei sa muncesti si sa fii recunoscut ...
Re: Dilema din 17 iun 2008 17:49 de angela
Am vazut un film in care tipul isi dorea foarte mult sa faca sex cu 2 tipe in acelasi timp.Gaseste o tipa care il iubeste si accepta sa faca asta. Insa tipa observa ca in timpul actului e cam inexistenta, si ii da papucii.Dupa un timp tipul isi da ...
Re: Re: problema din 17 iun 2008 15:27 de catalin
dap...simt cum creste nivelul si trebuie sa dea afara...:ermm:
Re: Ce se intampla daca... din 17 iun 2008 13:15 de katherine
Nu prea multe...daca sunteti sanatosi amandoi, bineinteles. Ce credeai ca se poate intampla?;)
Re: iritatii dupa epilat+sex din 17 iun 2008 13:13 de katherine
Din fericire nu am avut asa ceva dar daca ti s-a prescris Augmentin, sigur te va ajuta. Ai grija cum il ei. Ai putea incerca si Betadine, dar Augmentin este mai puternic.
Re: problema din 17 iun 2008 12:13 de ZigZag
Pai ? Cum se intampla ? Te plimbi linishtit pe drum .. si te "stropeshti" dintr`o data ? :blink:
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 17 iun 2008 12:09 de ZigZag
Paduchi ? :blink: Acolo jos ? :blink: asta chiar n`am mai auzit`o ! :lol::D Prea tare ideea ..
Hai ca va dau si yo o idee .. ce parere avezi de o freza rasta sau afro acolo jos intr`un act sexual ? :p
Ce se intampla daca... din 17 iun 2008 12:08 de Vlad
Ce se intempla daca fac sex anal si ejaculez inauntru? :rolleyes:
Re: Diferenta de varsta din 17 iun 2008 11:49 de ZigZag
Nu consider ca diferentza de varsta sa fie chiar asa de mare .. am auzit relatzii intre oameni cu varsta si mai mare .. cva de genu ea-18 si el-26 ;) ! Daca incepetzi o relatzie .. sa nu pui prea mult suflet , cel putzin nu la inceput .. pana va ...
Pagina 1897 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||