Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Nu gasesc prezervative pe masu

din 13 iun 2008 09:32 de ZigZag

Las`ne cu fizica barosane .. nu e loc de ea aici ! Iar pt pretenu nostru care are jucaria prea mica si nu sunt prezervative asa mici , pune`tzi punga de pufuletzi pe gigel si baga mare ! :ok:

Re: Re: Re: Re: Nu gasesc prezervative pe masura m

din 13 iun 2008 05:17 de ioi

Oricum...prezervativul din film, chiar daca se umfla atat nu inseamna ca e si foarte mare. Cu putina fizica se poate si dovedi logic, deoarece una este mulatul si alta este umflatul :)

Re: Infidelitate

din 13 iun 2008 01:57 de ExoticDream

Se mai intampla sa-ti ajuti colegii un pic mai mult decat ar fi cazul, am patit si eu, dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa-si manifeste recunostinta in mod... fizic, mai ales daca stiu ca ai un prieten gelos. Intr-adevar gelozia este in esenta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iun 2008 22:37 de Mihaelascumpik

eu nu am plecat sa`mi fac o viata mai buna.. acasa imi era bine.. am venit aici pt ca ai mei au vrut sa se impace dupa 7 ani .. si pana la urma mama a plecat inapo in tara a zis ca vine in anglia dupa cateva luni.. si nu a mai venit.. :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O conferinta?!

din 12 iun 2008 22:32 de omu_negru

bine v-am (re)gasit. vineri sunt de acord. dar este meciul cu romania, asa ca unii s-ar putea sa fim ocupati:love::love::love:

Re: Re: Re: Re: ce sa cred?

din 12 iun 2008 22:30 de Mihaelascumpik

:~*m`a sunat azi din nou si m`a intrebat daca imi e dor de el:)) si i`am zis ca un pic.. si m`a intrebat daca iesim sambata seara i`am zis ca nu stiu :)) si dupa m`a intrebat daca poate sa vina sa ma vada:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O conferinta?!?

din 12 iun 2008 21:23 de valentine

Va adunati vineri? Daca da...zice-ti la ce ora sa va adun in acelasi chat room :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iun 2008 21:18 de valentine

Daca ai cum sa te descurci aici si iti este dor de casa...niciunde nu este ca acasa! Insa, majoritatea care pleaca sa isi faca un rost pe afara (bine, exclus ciorile care pleaca la japca, produs, etc) o fac deoarece se lovesc de greutatile din tara ...

Re: Re: Rezista iubirea daca invatam in orase dife

din 12 iun 2008 20:14 de stefanoski

Vedeti ? prea multe filme cu happy end fac oamenii sa creada ca viata e ca in filme. P.S. : nu stiu carui fapt i se datoreaza pesimismul meu exagerat din ultima vreme... :unsure::unsure::unsure:

Re: Sarutul cu limba

din 12 iun 2008 18:33 de andra_dulcik

nush ce sa zz o sa invety tu cand te vei face mai mare deschizi gura si bagi limba dar poti saruta si ca si cum te-ai pupa pe obraz dor ca e pe gura daca nu suporty limba:wacko::`

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 12 iun 2008 17:26 de solokd

poy si daca vine unu vai mama lui imbracat si sa puta de la o posta ....dar sa aiba o inima de aur????...se mai aplica treaba cu ambalajul????

Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii.....

din 12 iun 2008 17:14 de solokd

normal ar fi ca tu sa itzi cautzi un loc de munca si sa invetzi sa pretuiesti fiecare banutz castigat....ai sa vezi ce o sa te mai doara inima sa dai 1 mil si ceva pe o pereche de pantofi cand o sa muncesti din greu pt ei....de aceea nici nu ...

Re: Re: chiar e vb de infidelitate

din 12 iun 2008 17:08 de solokd

nu trebui sa renuntzi la libertatea de a comunica cu altzii din cauza unui tip....o relatzie se cladeste pe respect si incredere reciproca.....treaba cu imbratzisatul este un semn de prietenie...daca ar mai pupao si pe obraz cred ca l-ar ...

Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme

din 12 iun 2008 15:55 de Anonima R.A.

Personal,nu am nimic impotriva SO.SO e ceva normal,partenerul are nevoie de asa ceva.Consider totusi ca e nevoie de comunicare,respect si intelegere in cuplu pentru a nu exista riscuri de imbolnavire.El savureaza SO iar ea il poate savura daca tine ...

Re: Re: Ma cert mereu cu parintii.....

din 12 iun 2008 15:03 de anamaria

nu am nevoie de atatea pe luna..o singura pereche de pantofi costa de la 1 mil in sus ce sa mai zic de 3...in fine..daca ei isi permit banii aia nu ar fi normal sa mii dea?decat sa ne certam tot timpul..nu ii privesc ca pe niste bancomate..in ...

Re: Re: Re: Re: E normal ?

din 12 iun 2008 08:25 de ZigZag

Cumparo pe a baiatului .. daca o mai are si daca tot i provoaca dureri nasoale !

Re: Cum sa fiu fidel?

din 12 iun 2008 00:36 de ExoticDream

Daca in realitate esti genul macho pe care il descrii aici, sa fiu in locul tipei aceleia si sa-ti cunosc trecutul glorios, n-as sti cum sa o iau la fuga mai rapid! O fata cu o experienta normala (cateva relatii la activ, in functie de varsta) nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in st

din 12 iun 2008 00:31 de Mihaelascumpik

poi hai la mine facem un party:)) ce zici?:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strain

din 12 iun 2008 00:24 de ExoticDream

Vin si eu daca sunt castele pe-acolo.... Londra este orasul meu preferat, as vrea sa cercetez un pic imprejurimile..... :-`:-`:-`

Re: Cum sa fiu fidel?

din 11 iun 2008 23:20 de mimi

umbli tu...tu ai sa mai umbli mult si bine, pana dau de una sa te puna la punct, de nu o sa-ti mai trebuie escapade aiurea. si cel mai nasol o sa fie ca ai sa te caiesti mult timp. apreciaza ceea ce ai..ai grija de ceea ai...tipa te iubeste si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1900 din 3732
«   1 ... 1897   1898   1899   1900   1901   1902   1903 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare