Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum sa fiu fidel?

din 10 iun 2008 23:13 de crisrazvi

Am nevoie de sfatul celor mai experimentati pentru asta. Am intalnit o tipa care imi place mult, chiar e ce trebuie pentru mine si ne intelegem foarte bine, imi pasa foarte mult de ea si merge foarte bine din toate punctele de vedere. Faza e ca ...

de ce?

din 10 iun 2008 22:50 de vydy

Eu cred ca e o idee buna sa ceri sfaturi de la fete, poate stiu mai cum le place sa fie "abordate", sa se discute cu ele. De ce sa cer sfaturi de la aceia care au mai multe odata? Poate eu vreau sa am una si buna (sau ... 2-3) si nici decum in ...

Re: Alunite

din 10 iun 2008 22:50 de barbie

Cel mai simplu lucru pe care poti sa il faci este sa mergi la un dermatolog...daca sunt alunite poate sa ti le arda....te cam ustura k nu se face anestezie dar dureaza foarte putin :ok:

Re: Prietenul meu flirteaza cu alta?

din 10 iun 2008 22:45 de barbie

Unu la mana:daca aveau ceva de vorbit puteau sa vb si de fata cu tine...esti prietena lui doar...si doi la mana:ti se pare normal k ei tot vorbesc la telefon...esti sigura k nu se si intalnesc?

Re: Re: Re: Re: Re: Alunite

din 10 iun 2008 21:25 de ZigZag

Pur si simplu .. ce dracu te oftici daca tzi`or ieshit ? :unsure: asta este , ai optziune [u]Delete[/u] ? daca nu , obishnuieshte`te cu ideea ca nu o sa pice de acolo ..

Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 10 iun 2008 13:29 de Cristina

Fiecare isi poate trai viata intima cum ii palce mai mult. Nu are importanta daca esti sau nu epliata intre picioare ci dorinta partenerului conteaza. Eu tin cont de dorintele partenerului meu si el de ale mele. In felul asta ne simtim bine impreuna ...

Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 10 iun 2008 11:14 de solokd

eu nu imi las doar mama care o iubesc f mult dar mai imi las si sora ce-a mare si inca o surioara care este ca si copilul meu ...am crescut-o de la 5 luni.....si mi-e f greu sa ma despart de ei dar ...ca si in situatza ta urasc tot ce inseamna ...

Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa?!?

din 10 iun 2008 09:37 de Mihaelascumpik

Poi stie ca vreau sa plec:(.. si mama stie ca vreau inapoi acasa.. dar nush ce sa fac:(:(

Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa?!?

din 10 iun 2008 02:18 de ExoticDream

Bine ar fi daca am ajunge in strainatate in urma deciziei personale, nu a altora, chiar daca acei "altii" sunt persoane apropiate, foarte bine intentionate. Una este sa vrei tu sa faci o facultate, un master, un doctorat sau o specializare in ...

Ati deviat cam mult: puneti-va lentilele alea!

din 10 iun 2008 01:51 de ExoticDream

Asaaaa..... Acum sa revenim la oile, adica lentilele noastre, ne-am inteles? Daca seductia poate fi uneori favorizata de dispozitivele oculare cu pricina, gelozia nu are tangenta cu acest subiect! Pentru scandaluri, reglari de conturi si tentative ...

Re: Re: Ce sa fac?

din 10 iun 2008 00:28 de Mihaelascumpik

Nu stau aici neaparat pntr confort.. i`am povestit Sukarei totu` deaia a rasp ea [Sukaro):(] asa si cum zicea sukara ma gandesc la tata.. el are diabet de catziva ani..:ermm: si ma gand ca daca plec ii voi face rau.. si nu vreau:( uh ce ai ...

Re: Cunnilingus.....doar pentru fete

din 10 iun 2008 00:09 de Mihaelascumpik

:))))eu nu as lasa pe nimeni sa faca asta indiferent ca am o rel cu o pers de ani de zile:ok:

Re: Re: Ce sa fac?

din 9 iun 2008 23:58 de SuKara

Oof..:(( m`am saturat de tot ce are legatura cu anglia.. dar ma gadesc si la tata:(( el e bolnav..:(:(si nu vreau sa`l supar mai tare... dar m`am saturat sa stau aici.. si sa plang mereu..:((:((

Re: Re: Re: sperma inghitita

din 9 iun 2008 23:41 de crisrazvi

Exista chestii si mai "rele" decat inghititul si sarutatul dupa aia. A se citi super misto dar care v-ar scandaliza si mai mult :devil: Astea-s "probleme" de copii, zau... Mi s-ar parea aiurea daca ar scuipa dupa sau s-ar duce la baie. S-ar duce ...

Re: Re: Re: cunnilingus.....doar pentru fete

din 9 iun 2008 23:35 de crisrazvi

O sa vezi ca e misto! Se intampla de la prima partida de sex. Nu am intalnit o fata care sa zica nu. Mai des o sa se intample sa refuze temporar, ca le e rusine ca n-au facut dush sau asa. Daca vine de la job si n-a avut unde sa faca dush, fii ...

Re: Ce sa fac?

din 9 iun 2008 22:51 de solokd

in locul tau as dao dreacu de anglie...uite yo sunt in germania cu mama si toata familia mea inafara de tata......dar spun sincer numar zilele pana la intoarcerea in romania......chiar daca in ger am un trai mult mai bun decat in ro....dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal so

din 9 iun 2008 21:54 de mirutza

devine deja o obsesie sexul asta...un lucru facut doar ca sa fii "cool"...nu ceva facut din dragoste si din dorinta..doar pt placere....pacat ...e trist..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal

din 9 iun 2008 21:48 de mirutza

in ziua de azi din pacate...la toti pusti le sa gandu doar la sex...aveti rabdare ca o sa aveti timp...si daca sunteti asa de nerabdatori sa o faceti..ganditi-va ...daca va ramane gravida cea cu care faceti???va distrugeti viata..nici la ...

Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 9 iun 2008 20:24 de muah

lol himenul e fisurat...!!! ca daca era intact 100% lichdul menstrual nu avea pe unde sa fie eliminat...deci more documentation for you

Re: Rezista iubirea daca invatam in orase diferite

din 9 iun 2008 17:29 de alexa

tin sa precizez de la la inceput k sunt o persoana realista. consider k sunt f rare cazurile in care iubirea rezista in ciuada distantei. in cazul tau eu cred k daca tu il iubesti cu adevarat iar el pe tine......de ce sa nu faceti dragoste?este ceva ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1902 din 3732
«   1 ... 1899   1900   1901   1902   1903   1904   1905 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare