Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 9 iun 2008 11:08 de Tenmen
Sunt de acord cu ce a spus 'crisrazvi' in special cu mesajele siropoase, mai ales daca ea apreciaza 'comercialul' si tot cresti 'standardele' cu mesaje siropoase iar in tot timpul asta ea se va bucura, atunci cand inspiratia te va ...
Re: Re: Lentile de contact! din 9 iun 2008 10:48 de valentine
Inalt...frumos...aranjat...parfumat...numai bun de agatat B)
Atentionare! din 9 iun 2008 01:29 de ExoticDream
Asa cum ti-am promis, acum ca Bookfestul s-a terminat, am pus in practica matura si farasul pentru a restabili decenta si bunul simt in aceste lacasuri, asta insemnand in traducere ca [b]de acum incolo iti voi sterge toate aberatiile de pe toate ...
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 9 iun 2008 01:24 de ExoticDream
Daca este un sms dragut, quintesenta de sentimente sau doar o idee sau un gand dulce, mie mi-ar placea sa-l primesc si in toiul noptii! As si trimite oricand s-ar intampla sa am ceva interesant de comunicat, cu conditia ca "EL" sa nu ma bata daca ...
Re: Re: Re: Am fost eu de vina? din 9 iun 2008 01:09 de nico
frumos nu pot sa zic ca e...prima oara cand l`am vazut nici nu mi-a placut asa de el(fizic)...deci nu pot sa zic ca oricand poate alege din 2-3(eventual daca merge la tarfe pe care le platesti)...nu eu am inceput cu "relatia and stuff" el a ...
Re: Re: Re: un sfat!!!!! din 9 iun 2008 00:58 de DarkAngel
Vorbeste cu ea pana o sa epuizezi toate subiectele de discutie si nu o sa mai ai ce sa vorbesti dar in acest timp nu sta sa te gandesti la ea vezi-ti de viata ta in continuare iesi cu prietenii in oras poate iti gasesti intre timp alta prietena/amica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 8 iun 2008 23:53 de rucpur
daca gandesti asa crek o sa-ti petreci din ce in ce mai mult timp pe situl asta:devil:
Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 8 iun 2008 23:23 de crisrazvi
Sunt dragute sms-urile astea :)
Cred totusi ca nu trebuie abuzat de ele. Daca creezi o obisnuinta din a trimite sms-uri, o data pe zi la ora fixa, sau in fiecare seara inainte de culcare de exemplu, dupa un timp nu mai e la fel de placut, placerea ...
Re: Re: Am fost eu de vina? din 8 iun 2008 23:10 de crisrazvi
Tu ai scris: " mi-a spus ca is la fel ca si restu pt ca am cedat la 2-3 vrajeli...ca el se simte acuma foarte bine asa singur"
Traducere: Tipul vedea ceva in tine, poate nu asa un sentiment nemaipomenit dar era ceva, daca discutati si va simteati ...
Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 8 iun 2008 22:43 de crisrazvi
"neatza creatza, esti busty? Ah, "busy" ....ce pacat, tocmai facusem o regula de scos la un suc si sarutat de la prima intalnire busty-urile de pe mess-ul meu, dar daca zici ca nu esti...aaahh, ai si tu ceva acolo? cati centimetri? numai atat? esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebar din 8 iun 2008 22:14 de crisrazvi
Dap, fereste-te de categoria "doar amici" , e periculoasa ):(
Acum e momentul in care cauta un umar pe care sa isi verse amarul, cuiva caruia sa ii povesteasca... nu fii tu ala!
Mai bine sa fii tipul cu care rade. Daca incepe cu lacrimogenele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 116 ani ! din 8 iun 2008 21:45 de crisrazvi
Ce pacat ca unii baieti pur si simplu renunta la un moment dat...
Si la 30+ ani poate sa fie prima data, iar dupa aceea sa te distrezi foarte bine. Dar asta numai la cei care nu renunta :,
Ah, da, bineinteles, daca nu faci nimic in privinta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre sex din 8 iun 2008 21:34 de crisrazvi
Asta e cea mai valabil discurs de pe thread-ul asta :D
Re: Re: Re: este posibil??? din 8 iun 2008 20:08 de solokd
yo nu te inteleg acum 2 ani atzi facut sex....fara sange ...e pozibil....acum nu mai ai incredere in ea ...dar dc tocmai acum vrei sa dezgropi ´trecutul....pana acum ai iubit-o asa cum este ea banuiesc...virgina ne virgina sincer acum nu mai ...
Re: Buna! din 8 iun 2008 18:20 de asd
Profenid si Metronidazol nu sunt antibiotice :blink::blink::blink:
Re: este posibil??? din 8 iun 2008 16:24 de DarkAngel
Pastila de a-2-a zi nu are nici o legatura cu sangerarea in cadrul desfasurarii primului act sexual la o virgina.
Este posibil sa fi avut himenul foarte elastic (deci nu se rupe nu sangereaza) Sa se fi nascut fara himen (exista si cazuri din ...
Re: Lentile de contact! din 8 iun 2008 15:52 de asd
LOL,daca TU nu poti,nu inseamna ca si noi nu putem!:ok:
O:):-`O:):-`
Re: Re: a first time din 8 iun 2008 14:33 de ZigZag
:) Parerea mea e ca fetele tzi`au raspuns foarte direct la toate intrebarile tale ! Sunt de mare ajutor .. Dar acu in calitate de baiat vreau sa`tzi zic si yo cva :
- daca`tzi place tipa nu o mai amana atat , ia`tzi inima in dintzi si dai un semn ...
Re: este posibil??? din 8 iun 2008 14:19 de ZigZag
:) Sincer nu prea cred sau nu prea vad cum ar putea fi posibil ! Pastila de a 2a zi nu se ia dupa actul sexual ? :` .. Deci cand s`a intamplat actul propriu`zis .. daca tipa intr`adevar era virgina , tot ar fi trebuit sa fie macar putzin sange ! ...
Anticonceptionale-duomox, metronizadol si profenid din 8 iun 2008 14:02 de necunoscut
Am si eu o intrebare? Am luat pana vineri duomox, profenid si metronizadol si vreau sa stiu dak trebuie sa ma protejez 7 zile dupa ce am terminat sa le iau. Eu iau marvelon 28 de aproape 1 luna si vreau sa stiu daca aceste antibiotice au diminuat ...
Pagina 1903 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||