Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Booooring sex! din 3 iun 2008 22:01 de lary_4allove
ce poa`sa faca omu` sa nu se plictiseasca de acelasi tip de sex? adica exact aceeasi procedura tipica ):( atingere, deget, preludiu /:) apoi actu-n sine, si orgasm...propuneri?? ceva wild daca stiti :D si nu faceti mijto! :o
Re: Baiatul simte daca fata e virgina? din 3 iun 2008 18:54 de ZigZag
Tu`tzi dai seama daca usha e deschisa sau nu ? :lol: Daca e , treci si`ai scapat , iar daca nu .. dai cu capu de ea si dupa o deschizi , huh ? :D:p
Re: Re: Cum a fost primul sarut? din 3 iun 2008 18:49 de ZigZag
Primu sarut .. :lol: daca m`atzi fi intrebat cand am avut primu salar poate va ziceam mai exact ! :D
Re: Help plz!!!!! din 3 iun 2008 15:29 de oanaaaaa
Cred ca nu ai nici 14 ani impliniti si ca el are 21 din cate spui tu si ca are dreptate, e prea mare pt tine, daseste-ti si tu unu de seama ta ca mai ai nitel de copilarit, nu-ti trebuie relatii de genul celei cu tipul mai mare :ok:
El este mai mare decat mine cu 7 ani.... din 3 iun 2008 15:25 de SuKara
Buna.. Vreau sa ma ajutati si pe me daca puteti..
Imi place de un baiat dar el e mai mare ca mine cu 7 ani.. sa va zic cum l`am cunoscut .. l`am vazut la magazic si m`ia placut.. apoi am facut rost de nr lui de tel.. si l`am sunat.. ne`am ...
Re: Sunt pe placul iubitului meu in pat? din 3 iun 2008 14:23 de just a girl
doll , comunicarea este cheia universului ... da cel mai bine si mai frumos e sa vorbiti..sa il intrbi daca ii place sau nu ... ce ii place ? si sa nu uiti sa spui si tie ce iti place!! ei oricum ajung la orgasm mult mai repede :p
Re: Penisul nu se din 3 iun 2008 14:17 de just a girl
well pretenu meu are aceeasi problema uneori ... cand? cand e ffff obosit sau cand e un meci cu echipa favorita la tv si eu am chefde altceva ..sau dupa ce o perioada am luat pauza - ex: sunt eu la menstruatie - si prima data e ca data cu cocolino ...
Re: cunnilingus.....doar pentru fete din 3 iun 2008 03:13 de DarkAngel
:lol: Concetreaza-te mai mult la bac si dupa aia poti sa te gandesti cat vrei la sex oral.... In legatura cu intreabarea ta: Depinde de ce fata dai si ce hram poarta. Nu am inteles ceva din ce ai scris:"sunt foarte curios sa aflu cum ...
Re: E oare chiar asa de grav? din 3 iun 2008 02:01 de nemesis
Cum sa va explic eu...? Asa cum tu ascultai Michael Jackson and erai de varsta lor, asa asculta si ei Copilu' Minune. Nu este nici o diferenta. Valorile sunt la fel de... inexistente. :,
Eroarea acelui site este aceea de a judeca omul dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: inceputul... frica..! din 2 iun 2008 21:43 de black
cel mai sigur e prezervativu'........numa sa nu uiti sa sa citesti si sa respecti k si legea c scrie in instructiuni.....cat despre prima data....nu te astepta sa fi macho...
Re: Re: Re: Re: inceputul... frica..! din 2 iun 2008 17:49 de sman
e prima data pt amandoi..si nu prea sunt sigur de mine...prima data cred ca e si normal sa nu fiu sigur sau sa'mi fie frica..intelegi tu..
si cu prezervativul ar trebui sa stau linistit daca il folosesc corect?
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 2 iun 2008 17:36 de mihaela
Re: Re: Re: inceputul... frica..! din 2 iun 2008 17:36 de ZigZag
Pai speficica mai multe chestii ?
Tu - virgin ?
Ea - virgina ?
Ai experientza ? Sti sa`tzi controlezi "jucaria" ? Sau nu esti prea sigur ? Daca nu , cre ca cel mai simplu ar fi un prezervativ !
Re: inceputul... frica..! din 2 iun 2008 17:23 de ZigZag
Pt ca s`au intamplat fel si fel de accidente :lol: daca le pot numi asa .. dar daca esti atent(a) .. vei folosi uan din numeroasele metode de contraceptzie ! :ok:
Re: cunnilingus.....doar pentru fete din 2 iun 2008 17:05 de ZigZag
Se vede cum te pregateshti pt bac :lol: .. Acest subiect se gaseste la romana ? La scris sau oral ? :D:lol:
Cunnilingus.....doar pentru fete din 2 iun 2008 16:18 de Alllin
Dupa cat timp lai lasa pe prietenul tau sa iti linga pizda???..
sa presupunem ca iti spune ca acest lucru nu va implica nici o alta obligatie sexuala din partea ta
daca i-as propune unei fete dupa 3 sapatamani vi se pare deplasat? pur si simplu ...
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 2 iun 2008 16:01 de Alllin
Poate sa zicem ca iubesti foarte mult o fata
Dar te poti gandi ca exista fete care pot oferi si iubire si sex..
si in momentul in care alta fata, nu cea pe care o iubesti iti ofera sex sa accepti si sa te desparti de cea pe care o iubesti..sau ...
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 2 iun 2008 15:57 de Alllin
De ce sa nu te arunci??/...daca o iubesti nare cum sa ramana traumatizata
daca ea vrea binennteles
ca doar no fortez
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 2 iun 2008 15:54 de Alllin
Da intradevar nu trebuie sa cedeze din cauza asta....dar ceea ce am zis ca risca mai mult sa il piarda daca nu o face e adevarat..acu mai depinde si de baiat..
Mie mi se pare ca tot timpul se pune problema din punctul de vedere al fetei in ...
Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 2 iun 2008 13:05 de angela
Eu zic sa mai astepti, nu are nici un rost sa te grabesti.Cu ocazia asta vezi daca te iubeste,sau doar vrea sa se culce cu tine..E bine sa faci asta cand cunosti foarte bine omul de langa tine, si cand esti sigura 1000000000000% de ceea ce simti si ...
Pagina 1906 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||