Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sa o fac sau nu ?? help ..

din 31 mai 2008 15:52 de DarkAngel

Tu il cunosti cel mai bine si sti daca iti doresti sau nu sa o faci cu el ce putem noi sa iti zicem ii sa ai grija sa folositi o metoda de protectie... cam atat pana acuma goodluck %%-

Re: distrusa

din 31 mai 2008 15:49 de DarkAngel

Nu stiu ce sa cred exact dar pentru linistea ta ar trebui sa iti clarifici lucrurile cu baiatu asta si daca are atata bun-simt sa iti zica daca s-a folosit de tine sau vrea ceva mai mult sau te tine pe post de rezerva iar daca nu iti da un raspuns ...

Re: distrusa

din 31 mai 2008 14:19 de nypd

daca vrei sa i-o mai **** inca o data poti sa-l suni dar spune-i asta din prima, altfel s-ar putea sa-ti inchida telefonul. intuitia feminina si-a spus cuvantul si in aceasta situatie:lol::lol::lol:

Distrusa

din 31 mai 2008 12:08 de angyyy

:(( sunt indragostita de un amic deal meu,si el stie lucru asta .problema e ca el are iubita .dar acum 2 saptamani niam intalnit si mia spus ca vrea sa se desparta de iubita lui ca nu se mai inteleg ca tot timpul se cearta .si stand de vb a inceput ...

Re: Reactie ciudata la placere!

din 31 mai 2008 02:15 de za'other

Prea imi suna asta a South Park... :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la dist

din 31 mai 2008 01:51 de ExoticDream

Nu renunta! Daca este dragoste adevarata, lupta pana in panzele albe! Ai spus ca nu ai nicio problema sa o vezi vara asta. Do it!!! Pana atunci, incearca sa revii in apropierea ei... daca te iubeste, cred ca te va ierta. Ea este americanca? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire

din 30 mai 2008 21:57 de angela

Pentru cel care a postat acet subiect, iti dau un sfat..Daca e sa fii impreuna cu cineva o gasesti si la capatul lumii.Cred foarte mult in destin, desi il mai facem si cu mana noastra.Poate ea e putin mai pesimista si crede ca nu veti rezista ca si ...

Re: Re: Baiatul simte daca fata e virgina?

din 30 mai 2008 20:19 de DarkAngel

Da dar sa nu uiti ca unele fete se nasc fara himen sau cu himen foarte elastic si s-ar putea sa nu vezi/simti nimic "acolo jos" Dupa parerea mea iti dai seama cel mai repede dupa comportament si limbajul copului daca a avut sau nu inainte ...

Re: fricaaa!!!

din 30 mai 2008 19:07 de DarkAngel

Pai ar trebui sa mergi frumos la farmacie sa cumperi o cutie cu prezervative dupa care sa te pui frumos sa citesti instructiunile de folosire si sa le respecti si daca faci totul ca la carte nu o sa se intample nimic rau.... %%-

Re: Peliculele contraceptive

din 30 mai 2008 18:22 de elena 19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioat

din 30 mai 2008 01:36 de ExoticDream

De acord. Fata care tocmai s-a despartit de baiatul pe care inca il iubeste (chiar daca..... ) va privi un timp cu "ura", enervare si indiferenta orice reprezentant al sexului opus pentru ca simpla lui prezenta i-ar reaminti cat a suferit, sufera ...

Re: Re: Re: Re: virgina la 21-probleme, gogule? ;)

din 30 mai 2008 01:23 de ExoticDream

The same goes for me! :ok::ok::ok: Intotdeauna am avut sentimentul ca cei din jurul meu (familie, prieteni, colegi, cunostinte) se comporta normal, fiind asa cum spui tu. Abia spre sfarsitul liceului, citind si auzind discutii ca cele purtate ...

Re: Reactie ciudata la placere!

din 29 mai 2008 23:47 de solokd

o fi oare adrenalina???:-`

Re: Re: Re: Re: Re: copii cu copii-solutii?

din 29 mai 2008 23:45 de solokd

Hmmmmmm......poy in cazul asta ...prezervativul le lipseste...cunostiintzele de baza saracele nici nu le mai pun la socoteala.....fara rost......dupa parerea mea solutzia ce-a mai buna...o educatzie sexuala bine implementata inca din clasele ...

Re: Re: Re: =)))

din 29 mai 2008 21:44 de Guest

deci, telefonul mobil il folosesc, doar, in tara, cand sunt in tara vreau sa spun pentru ca n-am roaming. celalalt, cu +47......30, nu-i mobil, este telefonul de la locul meu de munca. id-uri de messenger, am avut si am doar unul, cel de pe ...

Re: Cum sa o intreb daca are prieten?

din 29 mai 2008 20:16 de Danny_DaBoss

"Ai prieten ?" ce e asa de greu ? :,

Re: Re: Rezista iubirea daca invatam in orase dife

din 29 mai 2008 19:42 de alina

in legatura cu tema asta suntem diferiti...el crede ca o iubire poate fi impartasita si in acest mod...eu cred ca iubirea adevarata se obtine prin asteptare...este principala dovada

Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 29 mai 2008 18:49 de ioana33

pai in primul rand despre muzica.... filme....... povestiti situatii haioase la care ati luat amandoi parte sau chiar numai tu...... fa-o si pea sa faca acelasi lucru.... daca ai poza cu ea pune-o la avatar......intreab-o daca ii place noua ta ...

Re: Re: =)))

din 29 mai 2008 17:32 de crisexpert

Si daca le folosesti de ce esti offline tot timpul? =))))))))))

Re: Re: Banchet maine... pregatire speciala?

din 29 mai 2008 17:28 de crisexpert

Pai depinde ce clasa termina.Daca face banchet ca a terminat clasa a IV-a numai pana dimineata nu va tine petrecerea :lol: Pai depinde cat de importante sunt pozele pe care le vei face pt tine

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1908 din 3732
«   1 ... 1905   1906   1907   1908   1909   1910   1911 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare