Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: In legatura cu himenu'.. din 27 mai 2008 04:03 de sway
eu cred ca n-ai de ce sa fii nelamurita. a intrat, deci nu mai esti virgina, cu sau fara himen:,
Re: Re: Re: In legatura cu himenu'.. din 27 mai 2008 04:02 de sway
taaare asta cu grosimea :p
Reactie ciudata la placere! din 27 mai 2008 03:59 de sway
ca mi-am amintit ceva super tare; d cate ori sunt cu prietenul meu si incep sa ma simt PREA bine, corpul meu are o reactie ciudata: imi vine sa vars... si atunci, stop cadru si regie, baiete, daca nu vrei sa devina totul ridicol... de murdar. ma ...
Re: De unde stiu daca mai sunt virgina dupa mastur din 27 mai 2008 03:56 de sway
:flowers: dezvirginarea s produce atunci cand fortezi himenul cu un obiect, chiar si cu un deget, zic unii. cred ca tu n-ai de ce sa-ti faci griji, cu atat mai mult ca n-ai spus nimic de sange...;)
Re: anticonceptionalele din 27 mai 2008 03:54 de sway
nu folosesc, dar din ce am citit, daca iei pilulele dupa cum te-a sfatuit medicul, n-ar trebui sa aveti probleme ;)
Re: Re: Re: Re: anticonceptionalele din 27 mai 2008 03:53 de sway
:rolleyes::):):):D asta cu mentolatele e geniala, zau
Un baiat excitat si "nerezolvat" are dureri? din 27 mai 2008 03:42 de sway
ma fratilor, baiatul asta ma pacaleste ca e naaaaspa rau de tot daca nu facem nimic. ca pleaca de la mine si il doare raaau de tot cateodata. ca odata era in autobuz si simtea fiecare groapa ca o lovitura in masculinitatea lui... ma rog alea alea. si ...
Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 27 mai 2008 03:33 de sway
nush daca t pot ajuta, insa iti spun parerea mea: tre' sa renunti neaparat la cei "ametiti" de alcool. pai mai copila cum sa nu-i respingi p aia daca duhnesc a alcool?! plus, d acord cu diana :)
Re: Re: virgina la 21-probleme, gogule? ;) din 27 mai 2008 03:31 de sway
corect, sar'mana, oricum "gura lumii, nici pamantul n-o astupa" :blink:
Re: Re: tipuri de himen din 27 mai 2008 03:18 de sway
mmm, cauta articolul tipuri de himen si o sa afli mai multe despre mine la comment.. O:)
Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi din 27 mai 2008 00:35 de cineva....
Va multumesc tuturor...
O impacare pare foarte usor posibila... doar ca ea vrea sa ramanem numai prieteni... mie mi se pare aproape fara rost... nu stiu cum as putea sa ma prefac ca nu mai simt nimic...
ea a zis ca se gandeste ca poate candva ...
Re: tipuri de himen din 26 mai 2008 17:35 de baby
spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat "acolo" sa vad ce fel de himen am...de fapt aveam.....sau cine stie daca am avut avand in vedere ca la primul contact sexual nu am sangerat:`
Da' tu ce fel de himen ai????
:lol::lol:
:,:-*
Re: sex din 26 mai 2008 16:33 de crisexpert
In mare parte e cum a spus solokd, dar daca esti fata, e posibil ca spermatozoizii sa intre prin porii din piele, sa ajunga la creier si sa fecundeze neuronii si atunci e dezastru.Se inmultesc neuronii si in 2 ani o sa iti explodeze capul pentru ca ...
Re: virgina la 21-probleme, gogule? ;) din 26 mai 2008 14:20 de baby
conteaza parerea celorlalti???:`
daca tu nu ai o problema....de restu lumii sa nu iti pese:love:
oricum lumea e rea si proasta asa ca.....lasa.o sa vorbeasca
Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor parintii de la copii ? din 26 mai 2008 14:18 de oanaaaaa
Niste drumuri pe la olimpiade nationale soldate cu premii mari n-ar strica, daca iesi sef de promotie din liceu si intri primul la facultate ar fi super....daca la asta mai adaugam ca ar fi bine sa fii in casa inainte sa inceapa sa se intunece a ...
Re: cine are idee din 26 mai 2008 14:13 de baby
daca mesteci guma nu e mai bine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, car din 26 mai 2008 12:45 de oanaaaaa
Adevarata melodie... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D
Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s- din 26 mai 2008 07:56 de SORIN28
Nu stiu daca intr-un mesaj (propriu si personal) m-am legat de felul cum se poarta. Fiecare se poarta cum vrea (ca si eu ma "tund" la 2 saptamani de nu mai stiu ce culoare are parul meu). Eu nu pot decat sa le dedic ...
Re: Re: Re: Nudismul din 26 mai 2008 00:01 de Luminati
Cum ramane cu umanitatea noastra ?
Re: Re: Nudismul din 25 mai 2008 23:18 de dana 78
subscriu si eu la cele spuse mai sus de Ioana 64...oricum daca incerci o data nudismul nu vei mai revenii niciodata la costumul de baie oricat de minuscul sau lejer ar fi
Pagina 1911 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||