Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta...

din 28 mai 2008 00:43 de ExoticDream

Eu abia acum am citit subiectul si am cateva intrebari... : 1. Voi de cand sunteti "impreuna"? 2. V-ati intalnit vreodata [i]live[/i]? 3. Ce varsta aveti? In mod normal, daca nu mai sunteti niste adolescenti cu capul in nori (adica ati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbare masculina

din 28 mai 2008 00:32 de sway

cred ca dushul ala era "straight" si de-aia a ramas insensibil, poate daca insisti... ;)

Re: La 14 ani e devreme pentru sex, stiu

din 28 mai 2008 00:26 de ExoticDream

Nu de modificarile "fizice" este cazul sa te temi in primul rand, ci de.... celelalte. Se vede clar ca nu esti inca suficient de matura pentru a lua decizia potrivita. Tu ai vrea sa faci sex pentru ca.... asa zice el, iar parerea medicilor si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbare masculina

din 27 mai 2008 23:51 de ExoticDream

Merge si daca dusul e fix?!? Am "intalnit" un astfel de dus intr-un hotel.... am tras de el (fara intentii sexoase), dar... degeaba, a ramas "rece" la incercarile mele de "maleabilizare"! :wacko::mellow::blink:

Re: Re: Re: daca nu

din 27 mai 2008 23:41 de solokd

punetzii si ei o pereche de OO functzionale si sa simta si ea pe pielea ei ce simtzim si noi cand suntem ...lasatzi nerezolvatzi ;)

Re: E oare chiar asa de grav?

din 27 mai 2008 22:45 de solokd

buei am ras cu lacrimi la blogul ala...chiae e tare rau..imi plac cocalarii :))...nu sunt unu dintre ei dar .....sunt oameni cu "valoare"

Re: Prietena mea e gravida?

din 27 mai 2008 22:33 de Nekunoskuta

am o problema in legatura cu prietena mea nu stiu daca am lasat-o gravida ajutati-ma. am facut-o cam acum vreo 3 saptamani si eu zic ca nu mi-am dat drumu in ea dar sa cam zbatut putin inatine sa o scot. e posibil sa o fi lasat-o insarcinata numai de ...

Re: ce parere aveti despre asta ?

din 27 mai 2008 22:21 de oanaaaaa

Mah...treaba sta in felul urmator: dragostea nu tine cont de rasa, culoare, limba, familie, dar in cazul unor relatii intre veri de grad I cel putin, daca au un copil, acel copil poate avea mari probleme, malformatii etc, astea ar fi consecintele ...

din 27 mai 2008 22:10 de solokd

yo sincer nu am nimic improtriva...ca nu sunt acelasi sange ca sa fie ceva moral.....pana la urma daca se plac ..si se "iubesc" ......a fost un caz aicea la mn in familia vitrega 3 fratzi insurati cu altzi 3 fratzi deci nu e nimik aiurea.......

Re: Re: daca nu

din 27 mai 2008 20:54 de sway

Ei, ce era sa spui si tu acum, ca nu?... Solidaritate masculina :p Glumesc. Oricum voi stiti mai bine :D

Risc sarcina dupa masturbare cu deget "infestat"?

din 27 mai 2008 18:58 de deedoo

poti ramane insarcinata daca ai pus mana pe lichid preejaculator si dupa cateva minute si dupa ce ai pus mana si pe alte lucruri te-ai masturbat prin introducerea unui deget in vagin?

din 27 mai 2008 17:55 de Stranger_to_love

Mai conteaza acum? Deja au facut sex.Intrebarea avea relevanta doar daca era posibilitatea sa fie ceva intre ei. Din partea mea puteau sa fie si veri de graul I.

=)))

din 27 mai 2008 16:47 de crisexpert

Am aflat numarul de telefon al lui Guest!!!******* si 2 dintre ID-urile ei: *********si *********.Nu stiu daca le mai foloseste. [b]Afla ce vrei tu si tine pentru tine[/b] :ok:

E oare chiar asa de grav?

din 27 mai 2008 14:29 de carrie

Am dat zilele trecute peste 2 site-uri unde prostia si prostul gust sunt in floare... pitzipoanca.org si www.cocalari.com Daca vreti sa radeti putin, sau de ce nu sa va oripilati pe alocuri, aruncati o privire si eventual spuneti-va parerea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor parintii de la copii ?

din 27 mai 2008 09:28 de Dunno

Din pacate asa e ... :(( De ce zic din pacate ? Sunt de parere ca promovarea celor 10 clase obligatorii ,hai sa zicem 12 totusi sunt de ajuns . Mult mai important mi se pare sa stii sa faci bani si sa stii sa ii faci sa munceasca pentru ...

Re: Re: Ce vor parintii de la copii ?

din 27 mai 2008 08:49 de Dunno

Si tu nu esti deloccccccccc on-topic . Daca ai fi fost putin atent ai fi vazut ca sunt niste ghilimele la inceputul si la sfarsitul textului deci textul este copiat :rolleyes:

Re: bleah sau prea bine? ;))

din 27 mai 2008 06:47 de SORIN28

:blink::blink: Mama lor de emotii(sau stres? )...cum strica ele placerea fetei:D

Re: daca nu

din 27 mai 2008 06:43 de SORIN28

Acum nu stiu cat de mult va infierbantati voi dar daca il aduci pana la un punct si apoi va opriti (adica il lasi cu marfa'n soare) chiar doare. Chiar nu te pacaleste, este o durere de iti vine sa mori. Te dor testicolele, te doare burta si ...

Re: Site unde te invata sa saruti? Unde?

din 27 mai 2008 04:09 de sway

nush, da' erau candva niste reviste specializate in asa ceva... pe vremea mea :, io cred ca ar trebui sa-ti gasesti o fata; sau daca nu, parca era o reclama cu biscuitul:p;)%%-

Re: Re: Pls help me sa nu ramana gravida!!!

din 27 mai 2008 04:06 de sway

:)ei asta e o rautate. daca nu stie copilu'... lasa, mama, ca aflati voi in curand daca a intrat vreun dracushor sau nu :p;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1910 din 3732
«   1 ... 1907   1908   1909   1910   1911   1912   1913 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare